Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolo007
Már láttuk, be volt linkelve nem iy olyan rég...

I.C.ram
Egy kis baleset

Érdemes megfogyelni, hogy milyen segítõkésezk a szerencsétlen katona társai...
Micsoda mókás dolgokat találnak ki odaát :

M150 Penetrating Augmented Munition (PAM)

The PAM replaces 200lbs of C4, and decreases volume from 4,500 cu. in. to 400 cu. in. It reduces mission time from 3+ man-hrs to 2 man-mins, and requires only one person to defeat each target vs. seven people using conventional explosives.

A többi itt .
[NST]Cifu
A Brezsnyev-féle távirányítású pártfunkcionáriusok shocktrooper változatai. A kitüntetések nagyszerûen mûködnek golyóálló mellényként, és megakadályozzásk, hogy egy erõsebb szél elfujja õket.

Egyébként Észak-Koreai veterán tisztek. ;)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Még nyugatabbra - "a nagy lavóron túl" - viszont ugyan ez a helyzet 10-15 év után úgy néznek ki az amik is mint egy orosz tábi . <#nevetes1>
I.C.ram
Beléptek a kínai kommunista pártba :P komcsiknál nagy divat volt ez a kitüntetés osztogatás. Zsukovnak is majd leszakadt az egyenruhája tõlük. Míg nyugaton ezt megoldották egy-egy vaskereszttel, vagy viktória-kereszttel :P Gazdaságosabb megoldás :)
koruk alapján ránézésre simán lehet..., még az idõszámitás elötti háborukba :PPP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Biztos ez a kínai golyóállómellény :)

vagy csak 10 deka a sok szinezett fröcsöntött mûanyagdarab :D
Mi ez kínai vagy észak kóreai?

Sanyix
Ezek mire kapták a kitüntetéseket? Mert a háborúban olyan hõsiesek volnak? :D

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ghost cb
lehet vagy 10 kiló a sok aranytól :D (rapper niga style)

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Punkerwork
Cifu ezt elemezd plz :)))

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Van ám Privát Üzenet funkció is a fórumon, nem muszály Off topicolni és itt anyázni. (ez vonatkozik a többiekre is)<#levele><#banplz>

LOL, bakker, komolyan mondom, felvidítottad a napomat.
Elõször azzal, hogy el kellett gondolkodnom, mi az az " égõtõl túlfutott" hozzászólás, de aztán leesett, hogy nem fókabél, hanem fõkábel. Aztán meg azzal, hogy olyan szerény arccal és higgadtan, kultúrálta reagáltál a dologra (gondolom, ahogy mindig szoktad). Köszi a kellemes perceket.

"Magyarazkodni nem fogok hogy miert vagtam be a jetflyrol az iromanyt"
Pedig erre kíváncsi lennék. :)
Punkerwork
ez eddig normális alfórum/topic volt lehetõleg maradjon az is, és mellõtetek az anyázást plz.

Glpetyus

Seaweed
Mi a problemad?! Velemenyem szerint rendesen kulturaltan lerendeztuk/megbeszeltuk a temat...es nem en jovok arcoskodva hogy ez mekkora tre hsz volt!
De ha mar az ember a velemenyet se mondhatja meg rendesen, mikozben egyesek segge ki van nyalva az sg-n, mikozben anyaznak, arcoskodnak, fikaznak, tragar szavakat hasznalnak (legtobbje nem ebben a topicban halistennek, hanem ala sg amblock), mindennemu buntetes nelkul...sot meg egyes moderatorok tapsikolnak is hozza....hat legyen...szarok az SG-re! Csinaljatok beltenyeszetet!
Seaweed
Rad is vonatkozik a #11102 utolso ket mondata!
Punkerwork
<#ejnye1>

Glpetyus
<#wow2> .... <#mf3> <#kocsog>

Seaweed
Te mirevered?!
[NST]Cifu
Szvsz a Nihon Kaigun-ra gondolsz. De ott eléggé érdekes dolgokat hoznak össze (pl. a Bismack páncélzatának minõsége "Very good", míg a King George V.-é "Best in the World")...

Szvsz nem igazán lehet erre adni...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Seaweed
"Azért ez durva, hogy ez az ultragagyi hoax is be tudott kerülni ebbe a topicba. :("

Uristen! Megszolalt maga az elsoszamu szaktekintely! Nah hagyal logva! Nem szallok vitaba egy egotol es nagyratartastol tulfutott hozzaszolasal! Megha az szemmel lathatoan provokacio is....
Magyarazkodni nem fogok hogy miert vagtam be a jetflyrol az iromanyt. Nekem uj volt meg ha hoax is volt...en nem jarok hulyepunkgyerek oldalakra hogy x eve ismertem volna.

Tema lezarva, elkonyveltuk hogy fake es slussz passz! Nem kell itt arcoskodni, szerintem arra senki sem vevo...es nem is majneklajne-egoszajtomom vagyunk!<#levele>
Volt ilyen vitánk? Na mindegy:)
A német csatahajókról még annyit (mert a Bismarck és a Tirpitz szerintem bõven az volt), hogy a páncélzata Wotan acélból készült, aminek a keménysége, azaz ellenállóképessége jobb volt, mint pl. a briteké, ezért lehetett vékonyabb is. Valamelyik szájton van arról egy cikk (talán a warships.com-on), hogy melyik csatahajó volt a legjobb, és ott talán az Iowa osztályt hozták ki gyõztesnek, fegyverzetet, páncélzatot, radart, és sokminden mást figyelembe véve.
Azért ez durva, hogy ez az ultragagyi hoax is be tudott kerülni ebbe a topicba. :(. Az már százezerszer elhangzott, hogy anyahajó, mint olyan, már nem létezik. Hasonlóan a kb. vele együtt kimúlt páncélos cirkálókkal. Az elsõ verziója a NÉMETbõl átfordított szövegnek még durvább volt, ott még kereszthajók is szerepeltek :(. Úgy látszik, ha valahol valaki olvas egy történetet, hogy milyen marhák az amcsik, akkor azt azonnal elhiszi a többség, lsd. Citroen kölcsönzés.
Azt már csak mellékesen fûzöm hozzá, hogy a hordozó abban az évben végig szárazdokkban volt.
Glpetyus

Ezt hallottam vagy 10 éve....csak épp utasszállítókkal...zsal....

Sanyix
Ja sztem is inkább ritkán <#nyes>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ghost cb
nam gyakran...

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

hát akár..., de tudod..., ha a nagyamámnak kereke let volna akkor gurult volna... :D

Sanyix
De sok igazság van benne :) akár tényleg meg is történhetett volna.

ajánlom mindenki figyelmébe marha jókat lehet röhögni a mindenféle urbanlegendeken :) régen ugy emléxem találtam egy még jobb alpot is de már nem emléxem a cimére :/

Bucser
Ez egy tényleg baromi régi vicc :) Már kb 4 éve hallottam:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
1. régi
2. hoax, egy régi viccbõl keletkezett, ami aztán elkezdett keringeni a neten.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

f2d
OFF
OK! Igazad van, befogom. (Kicsit jól esett piszkálódni.)
ON

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Seaweed
Hat ebbe ne itt menjunk bele...de a #11085-ben elszurtad a lineklest, aztan #11086-ban sikerult...aztan kiderult #11087-ben hogy nem is azt akartad linkelni!
f2d
Hogy kell a oforumot használni?
Elsõ olvasatra tényleg kacagtató, de ha belegondolunk elégnagy blõdség.

Seaweed
Khmmm hat igen lehet meg kene tanulni a forumot hasznalni :DDD

Az hogy fake konnyen lehet, mar csak az is fura ugye hogy ilyen egyszeruen es konnyen kikotyogott az allitolagos kapitany mindent...az is fura nekem hogy a kapitany radiozgat....

Nah mind 1 akkor vegyuk ugy hogy volt egy vicces koraestenk :D
f2d
Na mindegy, ez nem jött össze. Szóval a itt http://urbanlegends.freeblog.hu/ találhattok az estre észszerû magyarázatot.

f2d

Zsolo007
A rádióbeszéélgetés nincs meg? meghallgatnám eredetiben :P

f2d
Fisterra

Seaweed
Apam' olyan kerdeseid vannak hogy na :D Nem tudom...
f2d
Aha értem. Utána az ami parancsnok a helyén maradt?
(vagy elõléptették<#eplus2>)

Seaweed
Mitudom en! Nem voltam ott. (Fogj egy terkepet es keresd meg az emlitett helyet..lehet csak egy szirt vagy egy bazi kicsi sziget egy vilagitotoronnyal a spanyol partok melett)
f2d
25 tengeri mérföld? Az anyahajóra szerelet radarok/szenzorok nem érzékelték a szárazföldet?

f2d
<#nyes>LOL
Ez nem lehet, hogy ezek tényleg ennyire hülyék. Térképet csak láttak. Meg ott van a GPS, stb, csúcs modern technika és a dollár milliókon kiképzett legénység.

Zsolo007
Hihetetlen....(pontosabban hihetõ, hiszen ilyen marhák cxsak az amcsik tudnak lenni, egyszer belebuknak még ebbe az arroganciába! <#eplus2>)

Seaweed
Azert az durva hogy a hulye jenki arogans f@szparaszt tiszt szonelkul elarulta a flottakiseret nagysagat, es az uticeljukat!.....

GRAT!<#taps>
Seaweed
Megalolrotflmao :DDDDDDDD

Hulye arognas jekni bagazs...

Jetflyrol:
"Amerikai repülõgéphordozó incidense a spanyol partoknál

Az incidenst alátámasztó rádióbeszélgetést, ami a galíciaiak és az amerikaiak között valóban megtörtént, a 106-os tengerészeti vészhívó csatornán rögzítették a galíciai partoknál, Costa de Fisterrán 1997. október 16-án.

**Galíciaiak: (Zaj a háttérben.)**
Itt az A853 beszél Önökhöz, kérem változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést! Önök egyenesen felénk tartanak, a távolság 25 tengeri mérföld.

**Amerikaiak: (Zaj a háttérben)
Azt tanácsoljuk Önöknek, hogy változtasság meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

** Galíciaiak:
Negatív válasz. Megismételjük: változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal délre, hogy elkerüljük az ütközést!

** Amerikaiak: (Egy másik hang)
Itt az Amerikai Egyesült Államok Haditengerészetének kapitánya beszél Önökhöz. Ragaszkodom hozzá, hogy azonnal változtassák meg a pozíciójukat 15 fokkal északra, hogy elkerüljük az ütközést!

**Galíciaiak:
Mi nem látjuk a kérésnek sem megvalósíthatóságát, sem szükségességét, ezért Önöknek javasoljuk a pozíciójuk 15 fokkal délre történõ megváltoztatását, hogy elkerüljük az ütközést.

**Amerikaiak: (nagyon izgatott, parancsoló hang)
ITT RICHARD JAMES HOWARD KAPITÁNY, AZ AMERIKAI EGYESÜLT ÁLLAMOK USS ABRAHAM LINCOLN NEVÛ ANYAHAJÓJÁNAK KAPITÁNYA BESZÉL, AMI A MÁSODIK LEGNAGYOBB HADIHAJÓJA AZ AMERIKAI FLOTTÁNAK. KÍSÉR MINKET KÉT PÁNCÉLOS CIRKÁLÓ, HAT ROMBOLÓ, ÖT EGYÉB HAJÓ, NÉGY TENGERALATTJÁRÓ. A PERZSA ÖBÖLBE TARTUNK, HOGY OTT EGY KATONAI MANÕVERT ELÕKÉSZÍTSÜNK ÉS EGY IRAKI OFFENZÍVA ESETÉN VÉGREHAJTSUNK. ÉN NEM AJÁNLOM, ÉN MEGPARANCSOLOM ÖNNEK, HOGY VÁLTOZTASSA POZÍCIÓJÁT 15 FOKKAL ÉSZAKRA!!!! AMENNYIBEN NEM HAJTJA VÉGRE, KÉNYTELENEK LESZÜNK A SZÜKSÉGES LÉPÉSEKET MEGTENNI, HOGY BIZTOSÍTSUK AZ ANYAHAJÓ ÉS A HADERÕ BIZTONSÁGÁT!!! ÖNÖK TAGJAI EGY SZÖVETSÉGES ÁLLAMNAK, TAGJAI A NATONAK ÉS ÍGY ENNEK A HADERÕNEK!!! KÉREM AZONNAL ENGEDELMESKEDJENEK ÉS MENJENEK AZ UTUNKBÓL!!!

**Galíciaiak:

Itt Juan Manuel Salas Alcantra beszél. Mi ketten vagyunk. Velünk van a kutyánk, az ételünk, két sör és egy ember a Kanári szigetekrõl, aki éppen alszik. A Cadena Dial von la Coruna adó és a 106-os tengeri vészhívó csatorna támogat. Sehova nem utazunk, a szárazföldrõl beszélünk Önökhöz. Az A-853-as számú Finisterrai világítótoronyban vagyunk, a galíciai partoknál. Halvány fingung sincs, hogy a spanyol világítótornyok rangsorában hányadikak vagyunk. És megtehetik a lépéseket, amiket szükségesnek tartanak és amelyekre vágynak, hogy a biztonságát a szaros anyahajójuknak garantálják, különösen, hogy nemsokára a galíciai partok szikláin szét fog zúzódni, és ezen megfontolásból ki kell tartanunk amellett és szeretnénk Önöknek mégegyszer a lelkükre kötni, a legjobb, legegészségesebb és legokosabb Önöknek és embereiknek, ha pozíciójukat 15 fokkal délre megváltoztatják, hogy az ütközést elkerüljük."