Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://www.militaryvideos.net/torrents/Najaf_cut.avi.torrent
Meselj mar plz valamit errol a Black Water-rol! Tobb videojukat is nezem, es kivancsi lennek kik ok...
én meg ezeket a sátrakat nem találtam meg!!!bakker igaz már láttam élõbe Ak meg gepárdot is meg m4 et fogtam már!!
de most volt végre nálam digit fényképezõ.áhh<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
lesz még vmikor ilyen hogy magyar fegyvereket meg lehet nézni közelebrõl??
Ami elsore feltunt hogy nagyon konnyuek, szinte ocska jatekszernek tunnek egy AK/AMD utan. Az egesz fegyver felepitese preciznek tunik, de nem gyozott meg arrol hogy eles helyzetben ne egy AK-63-est vagy egy AMD-t kepjak a kezembe! (ha van valasztasi lehetosegem) Mondjuk en latatlanban is jobban "bizok" a 7.62-es uremeretben, mint az 5.56-ban, es ezt a valos kontakt is csak alatamasztotta!
Megneztem vegre a KGP-9-et is. Beszelgettem katonakkal a kezdeti "nehezsegekrol", es hogymost mar egy egeszen jo kis fegyver lett belole, annak ellenere hogy csunya is, gnom is, de a mienk 😉
(Mellesleg eszrevettem magamon egy tendenciat! Egyre jobban erdekel a "nem" legi technika(kezifegyverek, hk-k, egyeb jarmuvek, egyeb fegyverek(rendszerek) stb)...ugylatszik "rauntam" ...talan mert olyan sokat lattam, es latom is napi szinten....<#rolleyes>#rolleyes>)
ez mekkora video....<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
A Mambo-n nem látom, az SG.hu-n meg nincs galériád. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Galeriaban a 93 es 94-es kephez an kiseroszovegem is, addig mig Kiskoru meg nem jon, majd o tajekoztat rendesen. 😉
Szalé azon a racson keresztul bearamlo levego mozgatja a kormanyfeluleteket ezen a raketan es ez egyedi a vilagon! Direkt neked fenykepeztuk le kozelrol 😉)
Nem kellett ahhoz bennfentesnek lenni....
A forma1 vs Grippent jobban is kihozhattak volna mert a verseny alig lehetett latni csak mar amikor Palik a levezetokort csinalta.
Nem vagyok repulos szakerto de ugy mentem ki hogy a GRippen az siman odaver az F16-nak.
De azert amikor felszallt az F16 a szor felallt a hatamon
A hawknak a hátulján a sárkány kurva jól néz ki, az nagyon teszett...
Meg végre láttam így F1es autót is, délutéán még fel is pörgették, annak is van ám hangja 😊))
Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen súlyosak azok a fegyverek, az AK még egész lájtos vált (bár az éjjeli(vagy hõérzékelõvel?) eláttott darabnak egész szép súlya volt..), a dragunov nagyon tetszett, percekig nézegettem, célozgattam, király fegyver <#eljen>#eljen>
Hát igen, kár hogy itt miskolcon bezárták a lõteret évekkel ezelõtt...😞( anno még kisebb koromban rászoktam erre, aztán végelett az egésznek hirtelen, kár 😞( imádtam nagyon
UI.: LOL kisebb koromban 😄, 4-5 éve 😊)
MIért???? Vazze körbejártam az egész hóbelebancot és nem találtam meg azt a sátrat, a magyar fegyveres sátor megvolt 😊. Fogtam végre AKt, Dragunovot, meg azt a hatalmas mesterlövészpusit (gepárd talán??), meg a shoti eszméletlen volt....Tisztára mint a kisgyerek a játszótéren úgy örültem a fegyvereknek 😊)
Azon filóztam, hogy miért nincsenek nyugati fegyverek ... <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Hol volt az a sátor???
az igen "fejlett" "erõs" "magas technikai szinvonalú" stb hadseregrõl, borzadáj... 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
a tömeg engem is idegesített, pl egy rakat gépet nem lehetett lekapni!!mert minden kis gyerek azon volt
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Gondolom Kiskorúbézoltánnak most jópár idióta kérdést tesznek fel, eléggé rémálom lehet... 😊)
Ezidaig szerintem (kiveve a 97-es NATO exp.) ez volt a legnagyobb repnap. Fel 8-kor(!), igen hajnali fel nyolckor mar kint voltam, es a fokapun, kb 2000 ember akart atjutnni kapunyitaskor!(es ez a sok kapubol csak az egyik volt!!) Egy ora tizenot perc alatt jutottam be, hajnali fel nyolctol!!!! Mire beertem mar felig tele volt a repter!!! Mikro eljottem, a nagy reszen mar "mozdulni se lehett" hatalmas tomeg, szep ido, se meleg se hideg..inkabb kicsit meleg..de nem kanikula...viszont leegtem mint a diszno...(lam ez van ha az ember nem engedhet meg maganak nyaralast...nincs hol elobarnulni...)
Sajnalatomra hiaba voltak kint makettekel megrakva arusok, amit megvettem volna az akkora dobozban volt hogy talicska kellett volna hozza...igy nem vettem mast mint egy felvarrot (Mig-29 uj felvarroja, amilyenem meg nem volt), 1200 pezert!!! (kesz rablas...)Makettet meg majd neten, futarral...
Szoval olcson megusztam a banzait, es orulok hogy szemelyesen is megismerhettem Kiskoru-t! 😉)
Ez az M4 dolog ugye vicc? Nem hiszem el, hogy ezt találták a legjobb fegyvernek...
Ráadásul a bemutatott fegyverek eléggé ösi változatnak tûnnek (M16A1, és valamelyik korai rövid változat (talán CAR-15?), merev hordfogantyúval).
Az M60 is csúcs, csak nem akarják a PKM-eket is lecserélni?
(bal szelso o <#wink>#wink>)
(jut eszembe! informaciok szerint (ok a szolnoki bercsenyisek voltak) az fegyvereiket levaltjak es ilyen M4-esket kapnak! Onvedelmi fegyvernek megmarad a Para!!! Nem semmi mi?!)
És sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. <#sir>#sir>
Cifu!
Kiskoru uddvozol, es sajnaltuk hogy nem tudtal eljonni! Jokat dumaltunk!
Hoztam neked kepeket panceltoro ezkozokrol es kezifegyverekrol! A tobbivel nemsokara felrakom oket egy galeriaba!
/off
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem