Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Jaja, a BV ismerõsöm szerint sincs már komoly gondja a KGP-9-nek, de azért az MP5-tõl még így is fényévekre van. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Okés, megtaláltam. 😊))

Seaweed
Maximum respect!
Seaweed
Ebben van egy SA80 video..hat fetrengtem a rohogestol.... 😄DDDD
Seaweed
Azta kurv@! Ezek nem homokozo kissracok! Kivancsi lennek a celokra is!
http://www.militaryvideos.net/torrents/Najaf_cut.avi.torrent
Seaweed
Cifu!
Meselj mar plz valamit errol a Black Water-rol! Tobb videojukat is nezem, es kivancsi lennek kik ok...
Zsolo007
LOL, akkor már ketten vagyunk akik vakok voltak <#law>

bigfoot
neee!!
én meg ezeket a sátrakat nem találtam meg!!!bakker igaz már láttam élõbe Ak meg gepárdot is meg m4 et fogtam már!!
de most volt végre nálam digit fényképezõ.áhh<#falbav><#falbav>
lesz még vmikor ilyen hogy magyar fegyvereket meg lehet nézni közelebrõl??

Seaweed
Nah egy kis eszmefuttatas a tegnapi jenki fegyver tapizasrol:

Ami elsore feltunt hogy nagyon konnyuek, szinte ocska jatekszernek tunnek egy AK/AMD utan. Az egesz fegyver felepitese preciznek tunik, de nem gyozott meg arrol hogy eles helyzetben ne egy AK-63-est vagy egy AMD-t kepjak a kezembe! (ha van valasztasi lehetosegem) Mondjuk en latatlanban is jobban "bizok" a 7.62-es uremeretben, mint az 5.56-ban, es ezt a valos kontakt is csak alatamasztotta!

Megneztem vegre a KGP-9-et is. Beszelgettem katonakkal a kezdeti "nehezsegekrol", es hogymost mar egy egeszen jo kis fegyver lett belole, annak ellenere hogy csunya is, gnom is, de a mienk 😉

(Mellesleg eszrevettem magamon egy tendenciat! Egyre jobban erdekel a "nem" legi technika(kezifegyverek, hk-k, egyeb jarmuvek, egyeb fegyverek(rendszerek) stb)...ugylatszik "rauntam" ...talan mert olyan sokat lattam, es latom is napi szinten....<#rolleyes>)
Seaweed
http://www.militaryvideos.net/torrents/bw_in_baghdad.wmv.torrent

ez mekkora video....<#eljen><#eljen>
Seaweed
Seaweed
#11386 -os hszem nezd at kicsit 😊)
[NST]Cifu
Köszi szépen... de milyen galériában? 😊
A Mambo-n nem látom, az SG.hu-n meg nincs galériád. <#fejvakaras>

Seaweed
Cifu!

Galeriaban a 93 es 94-es kephez an kiseroszovegem is, addig mig Kiskoru meg nem jon, majd o tajekoztat rendesen. 😉
Szalé azon a racson keresztul bearamlo levego mozgatja a kormanyfeluleteket ezen a raketan es ez egyedi a vilagon! Direkt neked fenykepeztuk le kozelrol 😉)
Seaweed
szemben vele 😄
Zsolo007
Voltak a hangárokban kipakolva F-16osok szal elég közel lehetett menni...
Nem kellett ahhoz bennfentesnek lenni....

42nd Intruder
Statikus sor rulez! 😊

Trade
te amugy bennfentes vagy?
Vagy masnak is olyan kozel lehetett menni az F16-hoz?

Trade
he en is szort akartam irni

Zsolo007
Nekem mindegyiknél felállt (a szõr 😄)

Trade
huh de sajnalom hogy ezeket mar nem lattam.Melyik reszen volt?
A forma1 vs Grippent jobban is kihozhattak volna mert a verseny alig lehetett latni csak mar amikor Palik a levezetokort csinalta.
Nem vagyok repulos szakerto de ugy mentem ki hogy a GRippen az siman odaver az F16-nak.
De azert amikor felszallt az F16 a szor felallt a hatamon

Zsolo007
Délután mikor elõjöttek a nagybb külföldi kötelékek akkor a hangárok szinte üresek voltak én akkor nézegettem meg a gépeket, mivel 2003-ban már láttam ezeket a kötelékrepüléseket...(persze nézegettem, mert fasza volt, tudnak a fiúk <#worship>), szal akkor lehetett fényképezni rendesen...
A hawknak a hátulján a sárkány kurva jól néz ki, az nagyon teszett...
Meg végre láttam így F1es autót is, délutéán még fel is pörgették, annak is van ám hangja 😊))

Amúgy nem gondoltam volna hogy ilyen súlyosak azok a fegyverek, az AK még egész lájtos vált (bár az éjjeli(vagy hõérzékelõvel?) eláttott darabnak egész szép súlya volt..), a dragunov nagyon tetszett, percekig nézegettem, célozgattam, király fegyver <#eljen>

Hát igen, kár hogy itt miskolcon bezárták a lõteret évekkel ezelõtt...😞( anno még kisebb koromban rászoktam erre, aztán végelett az egésznek hirtelen, kár 😞( imádtam nagyon

UI.: LOL kisebb koromban 😄, 4-5 éve 😊)

Zsolo007
Hát az valóban borzalmas volt, nevetnem kellett tõle, de az nem egészséges nevetés, hanem kényszerû, fájó nevcetés volt, arra a hülye versenyre ott sem maradtam...

Zsolo007
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
MIért???? Vazze körbejártam az egész hóbelebancot és nem találtam meg azt a sátrat, a magyar fegyveres sátor megvolt 😊. Fogtam végre AKt, Dragunovot, meg azt a hatalmas mesterlövészpusit (gepárd talán??), meg a shoti eszméletlen volt....Tisztára mint a kisgyerek a játszótéren úgy örültem a fegyvereknek 😊)

Azon filóztam, hogy miért nincsenek nyugati fegyverek ... <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Hol volt az a sátor???

amugy bocsiékon kivül a nekem még igen fájó pont az a ingen tisztelt drága honvédelmi miniszter beszéde volt..., anyi hazugságot egybetömöriteni már tényleg teljesitmén...
az igen "fejlett" "erõs" "magas technikai szinvonalú" stb hadseregrõl, borzadáj... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jah énis tömeget viseltem legnehezebben 😞

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

leégés nekem is megvolt én majdnem a végéig birtma de bucsiék baromkodásához mrá nem votl gyormom, a dugot igy is sikerült elkapni, a forgalom csodás, katasztrófa..., mgé rosszabb mint epst csucsidõben pedig az nagy szó 😄 amugy szerintem meleg volt elgalábbis nekem 😛

bigfoot
na Én most értem haza nem régen a repnapról!!
a tömeg engem is idegesített, pl egy rakat gépet nem lehetett lekapni!!mert minden kis gyerek azon volt

Azt meg tudja nekem mondani valaki, hogy a "blue-sky" terepszint tenyleg haznaljak, ha igen kik? Nemom melyik alakulat lehet az, aminek kek terepszin kell 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

[NST]Cifu
...vagy állványon. Nem tudom, hogy emberünk magától volt ilyen hülye, vagy csak a felvételen is látható külföldiek zsongatták be.

Sanyix
Hát válrólindíthatónak nemtom mennyire célzerû használni... Én ilyeneket csak jármûvekre erõsítve láttam 😛

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

[NST]Cifu
Én SPG-7 hátrasiklás nélküli ágyúnak nézem.

Sanyix
Lol ez milyen cucc?

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Seaweed
thx
Törölt felhasználó
Jók a képek <#eljen>
Seaweed
Hehe...lama 😛
[NST]Cifu

Seaweed
Jaja 😉
[NST]Cifu
A tömeg része a dolognak mondjuk egy kicsit visszarettenttet, amúgy sem szeretem a nagy tömeget, az ilyen rendezvényekkor szokásos õrület meg kész agyrángás...
Gondolom Kiskorúbézoltánnak most jópár idióta kérdést tesznek fel, eléggé rémálom lehet... 😊)

Seaweed
Nah itt a galeria. Enyit volt kedvem fenykepezni, es enyihez fertem oda. 29-est nem fogok fotozni, mert szerintem mindenkinel tobb kepen van mar rola(es amugyis az emberek es a gyerekek mint a szoloszemek ugy csungottek korulotte es rola!!), es Gipent meg azert nem tudtam mert akkora tomeg volt ott a "hangarban", hogy egyszeruen lehetetlen volt megkozeliteni..pedig csehek elhoztak a Gripen C-juket....nah majd maskor..ugyis lesz meg ra alkalom. Mas erdekes nem igazan volt statikuson. Dinamikushoz meg "fenykepezogep" kene(jo DLSR), nem az ami nekem van (Minolta Dimage 7i)...bar a gep jo lenne de kene vagy 200mm+ objektiv...

Ezidaig szerintem (kiveve a 97-es NATO exp.) ez volt a legnagyobb repnap. Fel 8-kor(!), igen hajnali fel nyolckor mar kint voltam, es a fokapun, kb 2000 ember akart atjutnni kapunyitaskor!(es ez a sok kapubol csak az egyik volt!!) Egy ora tizenot perc alatt jutottam be, hajnali fel nyolctol!!!! Mire beertem mar felig tele volt a repter!!! Mikro eljottem, a nagy reszen mar "mozdulni se lehett" hatalmas tomeg, szep ido, se meleg se hideg..inkabb kicsit meleg..de nem kanikula...viszont leegtem mint a diszno...(lam ez van ha az ember nem engedhet meg maganak nyaralast...nincs hol elobarnulni...)
Sajnalatomra hiaba voltak kint makettekel megrakva arusok, amit megvettem volna az akkora dobozban volt hogy talicska kellett volna hozza...igy nem vettem mast mint egy felvarrot (Mig-29 uj felvarroja, amilyenem meg nem volt), 1200 pezert!!! (kesz rablas...)Makettet meg majd neten, futarral...
Szoval olcson megusztam a banzait, es orulok hogy szemelyesen is megismerhettem Kiskoru-t! 😉)
Seaweed
Kiskoruval arrol dumaltunk hogy talan ajenkik levetett M4-eit kapjak meg (logikus vegulis! naluk lesz most jopar felesleges...). Ez ami kepen van ez bemutato darab. Nem is volt lancon, tehat valszinu hatastalanitott fegyver, ellentetben a tobbivel! Jah igen es nem minden alakulat, csak az uj szervezes elott allo operativ egyseg (vagy mi, ha jol emlekszem) kap M4-et!
[NST]Cifu
<#eljen>

Ez az M4 dolog ugye vicc? Nem hiszem el, hogy ezt találták a legjobb fegyvernek...
Ráadásul a bemutatott fegyverek eléggé ösi változatnak tûnnek (M16A1, és valamelyik korai rövid változat (talán CAR-15?), merev hordfogantyúval).

Az M60 is csúcs, csak nem akarják a PKM-eket is lecserélni?

Seaweed
Addig egy kep Kiskorurol, es par nalunk ritka fegyverol:

(bal szelso o <#wink>)

(jut eszembe! informaciok szerint (ok a szolnoki bercsenyisek voltak) az fegyvereiket levaltjak es ilyen M4-esket kapnak! Onvedelmi fegyvernek megmarad a Para!!! Nem semmi mi?!)

[NST]Cifu
Szuper! <#eljen><#eljen>

És sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni. <#sir>

Seaweed
Megtapiztam M4-est, M16-ost, M60-ast..meg persze a jo oreg magyar csodakat is...irtozatos tomeg, napsutes es lightos program van/volt kint...
Seaweed
Nah reszemrol ennyi volt a nagy repulonap.

Cifu!

Kiskoru uddvozol, es sajnaltuk hogy nem tudtal eljonni! Jokat dumaltunk!
Hoztam neked kepeket panceltoro ezkozokrol es kezifegyverekrol! A tobbivel nemsokara felrakom oket egy galeriaba!
Sadist
Nézd meg patacsi aláírását 😉
/off

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[NST]Cifu
A T-90 egy átnevezés szülötte, leánykori neve T-72BU, vagyis valójában a T-72 egy továbbfejlesztett változata, aminek szinte minden fontosabb részéhez hozzányúltak (löveg, tûzvezetõ rendszer, meghajtás, kiegészítõ páncélzat, stb.). Ám alapjaiban mégis csak egy T-72-es modifikáció.

ghost cb
Nem.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)