Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Én pedig csak URBAN legendnek hívom😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nézzük mink van: a Lipták-féle harckocsiról nagyon kevés, meg egy kis életrajz. Ezen kívûl a képanyag erõsen kérdéses, eredeti képek csak a Holt traktorról vannak, a Lipták-féle harckocsiról készült képek és rajzok a szerzõk által készültek. Ezek alapján a következõ a véleményem:
-A Lipták-féle harckocsi terve elkészülhetett, akár mindkét változat is (a második változat mondjuk erõsen megmosolyogtató, 1915-ben már nyilvánvaló volt, hogy a lovas roham már végleg a múlté, minek akkor ez ellen egy tervet készíteni?). A cikk is igen ellentmondásos ezzel kapcsolatban, meg akartak jelentettni egy históriát errõl az 1940-es években, de aztén mégse tették - és ez lenne a bizonyíték.... Hát.... Ezt én nem tudom sem alátámasztani, sem cáfolni, ám kétségesnek tartom. A történet ezen része végülis elképzelhetõ, de én szkeptikus vagyok már ezzel kapcsolatban is.
-Hogy a harckocsi prototípusa elkészült volna, az már kétségesebb. Furcsa, hogy semmiféle megbízható adat nem maradt meg róla, holott azért a legkülönfélébb titkokról is maradtak feljegyzések (Osztrák-magyar légierõ, repülõgépipar, a haditengerészet tervei a jövõre vonatkozólag, stb.). A saját véleményem az, hogy nagyon valószinütlen, hogy egy katonai próbának alávetett jármûrõl ennyire ne maradhasson fent semmiféle információ.
-A Ferenc Ferdinándos történet végképpen furcsa, hiszen hogy egy páncélos traktorról nincs korrekt feljegyzés, hát istenem. Nade egy olyan eseményrõl, miszerint levetette Ferenc Ferdinándot a lova, mikor elment mellette a Lipták-jármû se maradjon semmiféle feljegyzés, már több mint érdekes. Ezt a részt én személy szerint kitalációnak tartom.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
A haromesfelezer pezetat neked kell meggondolnod, mert ujkoraban 2800-ert vettem, de mindenkepp "kotelezo darab" a konyv, a temaval foglalkozoknak!
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Amugy megveheted itt...raadasul van is "raktaron"....
(jo ceg! nagyon sok konyvet rendeltem mar toluk! megbizhatoak, gyorsak, jo a webshop is)
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Mindenestre már alapból megkérdõjelezi a hitelességét, hogy ott található a hibás aláírással a kép!
Amit én csak feltételezek: elég érdekes, hogy csak egy forrás van a Lipták-harckocsiról, és sem itthon, sem külföldön nem említik sehol (még az osztrákok sem), így én arra tippelek, hogy kacsa az egész, beleértve a Ferenc Ferdinánd féle történetet is.
Ezert beidezem a hsz-t!:
"Pedig, amennyiben követted a linket, a hordozóeszközök közt szerepel az F-7. Ráadásul igencsak "hasonlít" rá. Egyébként, ismeretim szerint ezt is lemásolták a kínaiak. A pakisztániak pedig az F-16-kal rendszeresítették. (Export AIM-9L: -9N - NATO országok részére, -9P NATO-n kívüliek számára (lehet pont Pakisztán nevébõl ered a típusjel))"
Erre nincs is mit mondanom! Eleg lelolvasni az alabbi ket scannelt oldalt!
(klikk a kepekre a dokumentumokert)
Ez alapjan en AIM-9E-re tippelek igy utolag! (Hisz a tema elevult, es nem is kivanom felhanytorgatni! Csak ugyerzem erdemes tisztaba tenni a dolgokat!)
Eddig 33db gépet adtak át az elsõ (alacsony sebességû) gyártási szériából (hülyén hangzik, de az eredeti low-rate initial production nehezen magyarítható), ebbõl 26db MV-22 és 7db CV-22. Attól függetlenöl, hogy hivatalosan már rendszerben áll, még nem minõsülnek bevethetõnek a gépek, az USMC (MV-22) esetén 2006 vagy 2007, az USAF (CV-22) esetén 2007 az US NAVY (HV-22) esetén pedig 2008-tól várható, hogy bevethetõnek minõsítik majd õket.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
meg engem az zavar hogy azért ebbõl is árad rendesen a propaganda bûze (még akkor is amikor úgytünik hogy nem vet jó fényt amcsikra) bár az mibõl nem mondjuk 😊 asuért ha oda van épp tv kapcsolva ált énis emgnézem 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ezek révén tudunk ma már kráterekbõl következtetni a becsapodott dolgok méretére, anyagára és sebességére
és az elektromagnetikus sínágyú. Amely úgy mûködik, mint egy síkba kiterített villanymotor, s a lövedéket 0,2 másodperc alatt ötszörös hangsebességre gyorsítva, 250 mérföldes (450 kilométer) távolságra képes célba juttatni.
Ezt a fegyvert hivják Mechwarriorban Gauss ágyúnak 😊 ez tetszik 😊)
amcsiban ugyemlékszem 9 széria ment le
Még jó , hogy bepakoltak 6 köbméter képet a két típusról és csak most tûnt fel ... Bár ha jobban belegondolok szvsz csak szopatod itt a népet a hülyeségeddel . Kár ezért a fórumért .
ON
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tényleg mostanában hogy áll a fejlesztése? Mikor legutóbb hallottam róla egy baleset kivizsgálása után adtak neki még 1 esélyt... azóta valami érdemleges infó?
A-7 "Corsair II.: Gyártója a Vought, személyzete egy fõ, egy hajtómûve van, melynek beömlõnyílása a pilótafülkével egy vonalban, a gép hasán van. Vállszárnyas elrendezésû.
Képek:
A-6
A-7
A-6
A-7
Magyarul: a két gépben annyi közös, hogy mindkettõ repülõgép-hordozó fedélzeti csapásmérõ gépnek készült. Ennyi és nem több...
Inkább a pilótafülke alatt bár nemtom hogy a félpilóta hogy illeszkedne a másik félpilótára <#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
Vegulis van kereke, szarnya, svanca...fekete lik a hatuljan...õõõööö bocs..ez egyiknek nem is a hatuljan van.....Tok egyformak! Mint ket tojas <#idiota>#idiota>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás