95140
10725198101090741028.jpg

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
  • Hassel606
    Most meg nyomatja a hadiflotta a hadgyakorlatot az Atlanti-óceánon.:) Kezdenek a "testvérek" magukhoz térni. Az amcsik szokásos módón reagáltak.
  • degenerator
    orosz
  • Animefox
    A jenki csak akkor születik újjá egy ilyen találat után, ha az iraqi felkelő beállítja e a RESPAWN módot. :)
  • Adam II
    Még jó ,hogy nem YouTube így még a kísértés sem fog el ,hogy beleolvassak a kommentekbe csak ,hogy lássam ,hogy sír a sok pacifista ,hogy elkapták azt a bátor embert aki eltalálta a mocskos csecsemőgyilkos amerikait aki sajnos túlélte.
  • Hassel606
    Hmm, ebből a szemszögből még nem is láttam.
  • Lacusch69
    No, megvan a hosszú változat is, németül.

2perc 27-től van erről az esetről szó.

http://video.google.com/videoplay?docid=-5767488433103891352
  • Lacusch69
    Persze látni kellene végig a felvételt...
    Talán valahol kering még a Youtube-on a "Marines survived".
    Abban lesből rálőnek egy tengerészgyalogosra, összeesik, aztán felkel és elbújik a Humvee mögé (kb. mint itt, csak szemből kapta a lövést)
    Na eddig volt az arab változat.
    Csakhogy volt tovább is: Ekkor a sűrű "Allah akbar"-ozás közben bejött balról a látómezőbe két másik Humvee, elállták a teherautó útját (amelyből lőttek), és elfogták a két "mesterlövészt".
    Aztán a srác megmutatta a mellény páncéllemezén a lövedék helyét meg a mellkasán a foltot. (Azt hiszem a SpiegelTV egyik műsorából tették fel)

Utánanéztem: a rövid változat más címen megnézhető.

http://www.youtube.com/watch?v=1saxwji3VHg

• Hassel606
    Ez egy üres fehérség...
    Vagy jó a téli álcájuk!
  • Scottt
    Szegény jenki:(Mázlija volt gondolom azután ujjá született :)
  • Punker
    nem látszik.
  • Zenty
    Rohamlövészek :)
  • Inquisitor
    http://index.hu/tudomany/urkutatas/spsshp2/
    SpaceShipTwo

Ez nem hadi cucc, de valamelyik repülőgépszakértő megnézné ezt a kütyüt? Nekem mint hozzánem értőnek elég kiforratlannak tűnik ez a katamarán röpgép felépítés ...
  • Inquisitor
    Miért ne lehetne, hogy a kamufegyverekkel gyakoroltak egymáson a "jóarcok"?
  • ColdFire
    hát
    ha már vkit lelőnek, hajjonmámeg :D
    amúgy számos durva "mesterlövész" videó van, amit nem tudtam végig nézni, sajnálom a szerencsétleneket így videón keresztül...
  • degenerator
    lényegtelen, írtam valamit.
  • PrasCo
    Fut a szerencsétlen amerikai - gondolom, arrafelé ennek is van propagandaértéke, ha más nem, kiröhögik.
  • Ren
    Én sem értem igazán, hogy miért büszkék erre a tényre annyira, hogy videóval felrakják a netre
  • bardocz
    milyen szar lehet már,valakit hátbalősz,és meg csak meg se hal
  • PrasCo
    Gondolom, a hangtompító amúgy is szépen ráfékezett a golyóra, a mellény már biztonsággal megfogta.
  • PrasCo
    ...és olcsóbb volt visszafordítani egy bazinagy hajót, mint helikopterrel rádobni pár szerelőt?
  • ColdFire
  • bardocz
    milyen lehet már:jónapot,maga kovács pista,a hűtőszerelő?-bezony ám én vagyok miben segíthetek?
    -hát egy anyahajón elromlott egy hűtő,és meg kéne javítani
    -és hol a ahajó
    -hát a tengeren
    pistabácsi szívbajt kap
  • Scottt
    Harmadik világháborúra készültek?:)
  • Punker
    "Egy hibás hűtő miatt kellett visszatérnie a brit haditengerészet egyik legnagyobb hajójának, a HMS Illustriousnak egy angol kikötőbe. Az Indiai-óceánon tervezett hadgyakorlatra igyekvő zászlóshajón ugyanis a hús tárolására használt hűtőben találtak egy kisebb hibát.

Bár a baj nem volt súlyos a hadihajó nem kockáztathatta, hogy melegebb éghajlatra érkezve romoljon el tejesen a több hónapig tengeren lévő vízi alkalmatosság frizsidere, és repülőgéppel keljen hűtőgép-szerelőket szállítani a fedélzetre."

hehe :)
  • Punker
    délamerika felől kokain és fű érkezik, az ópiátokat a CIA felügyeli.....
  • degenerator
    bumbum, kiestél, enyém a heroinod:D
  • Punker
    emberek itt egy drog kartel-ről van szó! szerintetek szükségük van nekik replikákra mikor gondnélkül vesznek igazit, szerintetek a konkurens bandák tényleg 6 mm-es műanyaggal lövik egymást?
  • degenerator
    ha elmennél az ukrán vállalkozó külsejű emberkékhez, és meglátnál egy önvédelmi gépágyút a sarokban, te elhinnéd, hogy airsoft?:P
  • Adam II
    Lehet vettek néhány Airsoftot arra az esetre ha beesne valami mexikói serif és meglátná a cuccot akkor beadnák neki ,hogy csak játékfegyverekről van szó.
  • Punker
    google a barátod, a németek afganisztánban eléggé megtesztelték az elmúlt években.
  • horthy
    Hk G36 harci alkalmazásáról , tapasztalatokról tud valaki valamilyen jó weboldalt , leirást ?
    Kiváncsi volnék a fegyver kiértékelésére !
    Előre is köszönöm !
  • Punker
    nem lékelnek azok semmit, kimennek és fizetnek kp-ban ha megnézed a képeket egyik se az óccsóért lehet alkudni kategória.
  • Sadist
    Legelső sorban az a két Colt Commando tényleg ilyen kicsi, vagy az is valami AS replika? :D
  • Sadist
    Nyílván hozzá tudtak jutni, de nem mindegy, hogy kimennek a piacra, és vesznek egy raklap AK-t occsójé, vagy meg kell lékelniük valamelyik rendvédelmi szerv raktárát. Mert magától a gyártótól szerintem nem tudják beszerezni.
  • degenerator
    azok baloldalt gránátok?:o
  • Punker
    innentől kezdve nem kérdés hogy feketén hozzá tudnak e jutni.
  • [NST]Cifu
    Jó két tucat ország rendvédelmi szervei használják, többek között a Mexikói haditengerészet speciális egysége is.
  • [NST]Cifu
    A narancs védőkupak tényleg gyanus, elsőre nem tünt fel. Mondjuk furcsának tűnik, mit keres egy Airsoft fegyver a többi, éles fegyver között...

Itt egy másik kép, ugyanerről a razziáról:

• bardocz
    igen,ez valószinü így van,de ha 2 bankrabló ilyet meg tud tenni,akkor egy dorgkartel bármit meg tud csinálni
  • Punker
    a védőkupakot még mindig nem értem, de amúgy 1 drog kartel szerintem naponta több P90-es árát is kitermeli:), a kérdés az hogy az FN hány országba szállította le a csúzlit?