Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mivel az államadósság eladott állampapírokbanpapírokban nyilvánul meg így azt Soros ha akarná sem tudná átvállalni😊 Egyébként szerintem ne foglalkozz ezzel mert Bill gates és Soros együttes összvagyona talán ha megfelel a magyar államadósságnak (ami az ország teljes GDP-jének 58 százaléka jelenleg (60 milliárd dollár körülbelül))
Úgyhogy a kérdés annyira hipotetikus, hogy értelmetlen😊 és ha kifizeti az államadósságot akkor biza nem lesz többet bevétele mert rámegy az összes pénze😊 így a tõkéjét nem tudja termelésbe bevonni ergo no jövedelem😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Forbes szerint a nettó vagyonuk Soros esetében olyan éves 3-5%ot növekszik, azaz évente még az inflciót is alig-alig haladja meg.
Na mindegy, amire ki szeretnék lyukadni az az, hogy Ha soros kifizetné az államadósságot, akkor azt a pénzt mennyi idõ alatt tudná pótolni, újra megkeresni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(persze mint tudjuk ilyen 1vs1 nincs eles helyzetben...de ebbol kiindulva meg a rendszer osszecsapasaban is akkor az esely ennek a szitunak az elofordulasara hoygezzel szamolni kell/kellet...szvsz ez is kozrejatszott a magas uzemeltetesi koltsegen tul hogy most mar tenyleg nyugdijjazni kellett am macsekokat 😉)
update: illetve eleg homalyosak az infok, de mintha a kozelmult afrikai konliktusainal volt ra pelda!
De az is tobbszorosen bebizonyosodott, hogy ha egy jol szervezett/kikepzett legiero kerul ossze pl a nyugati technikaval repulokkel akkor bizony konyen elofordulhat meg ma is kozelharc! (ezt a mi pilotaink is demonstraltak meg ugy is hogy volt olyan gyakorlatz mikor AWACS segitette az "ellenfelet"...)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
hi
Tudna adni valaki egy linket ahol a Beszláni' túszdrámáról találhatnék jó minõségü fényképeket?
Fõként az orosz alakulatokról,jármûvekrõl,környezetrõl kellene.
Gúglival sajna nem sok használhatót találtam.
Htx
Vought TF-8A/SCW Crusader
NASA810 This is the NASA TF-8A Supercritical Wing demonstrator aircraft (BuNo 141353), now on display outside at the NASA Dryden Flight Research Center. This aircraft was the second to fly with a supercritical airfoil (a modified T-2 was first). This type of airfoil is now commonly used on airliners, such as the Boeing 777.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Tehát azt tudjátok, hogy 1 év alatt kb mennyi a profitja Soros Györgynek és Bill Gates-nek? forbes.comon nem nagyon találtam utalást erre.
Wildcat AFV
A jármû az IMI és az American Trucks Company közös fejlesztése. Egy 4x4-es Tátra alvázra épül, 12 személyt képes szállítani és a maximális harci súlya 12 tonna. A védelmet három szintû moduláris páncélzat biztosítja. Az alap péncélzat 7,62 mm-es páncéltörõ lövedékeknek áll ellen, a 2. szintû már a 14,5 mm-es pct. lõszernek is ellenáll, a harmadik szint pedig ERA védelem. A jármû alja kb 1m-re van a talaj felett, ezzel is növelve az aknák és IED-ek (improvised explosive device) elleni védelmet. A fegyverzetet az IMI által kifejlesztett WAVE távirányitott és stabilizált toronyba lehet beépíteni (legalábbis konkrét fegyverrõl nem írnak), ami 360 fokban körbeforgatható, stabilizált és menet közben is lehet tüzelni vele. A jármûben van meg "anti-mine collapsible seating" (valaki felvilágosíthatna, hogy pontosan mi ez), tûzoltórendszer, légkondi és NBC védelem. Az ára kb. 500-600k USD, ami kb. fele a Strykernek és a cikk szerint a Wildcat ugyannyi katonát tud szállitani, ugyanannyira mobilis és jobb védelemmel rendelkezik. Megrendelõ még nincs, de az IDF jelenleg is keres egy városi harcra alkalmas, kerekes jármûvet, aminek a Wildcat az IMI reményei szerint meg fog felelni.
Forrás: Jane's Defence Weekly, Issue 37, Sep. 14
Sejtettem hogy sajatkezu munka....joklesznek!!! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#smile>#smile>
update:
SFP1-et kapni itthon! ahhoz tudok neked Crusadert "adni" 😉) (lap alja..de van ott mas csemege is ezen kuvul meg 😉))
A képek meg saját OFP-modellek, csak "kissé" lassan haladok velük. Ha nem jön semmi közbe, kb. 2010-re készen is lesznek... <#idiota>#idiota>
A Crusader alatt csak azért van rakéta, mert becopyztam, méretarány-egyeztetés végett, megy majd az szépen a helyére. Ja, és csak mer utálod:

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Toltam egy kort az elobb WoV-al...1db NVAF Mig-17 banta a velem talalkozast <#hehe>#hehe>

Külsõre eléggé hasonlít a Crusaderre, mert ugye 1 a gyártója is a Vought, így én be is kevertem a 2õt:S
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

na

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE
(es ebben nincs benne a a jopar a korszakrol szolo US Navy-s anyagom!)
csak icuka lenne a jo....mert ekkorat mailben...hat tugya fene...5let esetleg?!