94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#30330 Nofene. -
etnies #30329 bekötött szemmel szétszedni nem tart sokkal tovább mint nyitott szemmel.összerakás már azért tovább tart... -
#30328 esetleg sáros gödörben miközben mindenfelé robbanások vannak? -
#30327 fejenállva? -
#30326 És bekötött szemmel? :) -
#30325 Szu-27Sz (korai): 32db Chaff/Flare (1x APP-50)
Szu-27Sz (későbbi/upgradelt válozatok), Szu-30MK/MKI/..., Szu-35: 96db Chaff/Flare (3x APP-50)
Szu-27K/Szu-33: csökkentett csali mennyiség, feltételezhetően 72db (24db per APP-50).
Megj.: egyes modelleknél (pl. Szu-35UB) nincs APP-50 a faroknyúlványban. -
#30324 Csak a Szu-33 fegyverzetébe integrálták, sem a Szu-30, sem a Szu-35 lehetséges függesztményei között nem szerepel. A Szu-35BM fegyverzetében ugyanakkor feltűnt egy meg nem nevezett ASM robotrepülőgép, valószínűleg a Yakhton egy légi indítású változata, 3M55A jelöléssel, és legalábbis a brossúra szerint 5db-ot szállíthat belőle.
A Szu-33 csak erősen csökkentett belső üzemanyag mennyiséggel és más függesztmény nélkül indult eddig Kh-41-essel hordozó fedélzetéről. Ha a játékba kell, akkor szvsz max. négy R-73-ast engedélyezz mellé, és kb. 30%-os üzemanyag mennyiséget. ;) -
#30323 Én csak AK-63D szétszedését tudom megmondani. Az örmester srác olyan 12 másodperc alatt kapta szét, én második lettem utána olyan 15-16-tal. -
Lacusch69 #30322 Nem. Inkább csak érdekelt volna más sorkatona eredménye. -
Thanatos #30321 magyarul gizdulos flamet szerettél volna kirobbantani :) dicséretes, még szerencse hogy nem sikerült :P -
Lacusch69 #30320 Egy kis OFF: ideje a szállítókapacitás növelésére gondolni...
http://oopslist.com/Nothing_Changes.jpg -
Lacusch69 #30319 Aha...
Bocs, de értem mit akarsz, nem vagyok hülye. Azért írtam be, hátha más is megteszi, és tudom mihez viszonyítani az enyémet (ha már feljött a téma). -
#30318 Semennyi, de eszembe sem jutott, hogyha megtettem volna akkor beírjam.
Látom nem érted. Mindegy. -
Lacusch69 #30317 Valami szövegértelmezési problémád lesz... Én azt írtam le, hogy a seregben mennyi idő alatt hajtottam végre, milyen körülmények között. Mivel sem a körülmények, sem a fegyver, sem az (akkori) életkorom, sem a gyakorlottság (lehet, hogy évek óta csinálja) nem egyezik meg, így a dolog nem összehasonlítható.
Te mennyi idő alatt szedted szét és raktad össze? -
#30316 repülő tankokról? -
#30315 Volt már rá példa. -
Thanatos #30314 nem fogod -
#30313 csak egyszer érjem meg, hogy harckocsikról kérdezz..:) -
#30312 A Su-30/33/35 gépeken a zavarótöltetek mennyisége változott vajon? Erről mit lehet tudni? Vagy maradt a 3x32? -
#30311 pl zichermann (indexre is linkeltem) -
#30310 nem normális,de ki hasonlítja hozzá? -
#30309 A Kérdés az, hogy SZERINTED normális a SAJÁT TELJESÍTMÉNYEDET az övéhez hasonlítgatni?? (azaz 1-2 év szerintem tök mindegy) -
#30308 az afrikaiban nem lennék biztos, ismerve a munkaerkölcsüket... -
Lacusch69 #30307 A kislány kapásból 12-13 éves. Egy ilyen idős gyerek meg, ha sokat gyakorolja, felnőtt szinten képes végrehajtani egy ilyen műveletet.
Szerintem bármelyik palesztin kissrác, vagy afrikai gyerekkatona megcsinálja ugyanennyi idő alatt. Ha nem M4-gyel, akkor AK-val. -
#30306 jönne ken harckocsival -
#30305 De milyen élet lenne a barbiházban mikor összebalhéznánk a rózsaszinű pónicskával, és aknavetővel lőné az istállót :) Mire a pónik lovassági rohamot vezényelnének :) -
#30304 én még kicsi voltam és nem tudtam megjavítani:) -
bgabor #30303 Szerintem ugyan nem jó, hogy barbiznak, de inkább barbizzanak mint hogy ezt csinálják. -
#30302 Mi erősebb feke gumit raktunk bele. A kisebb kölkök el sem bírták szakítani. :) -
#30301 lányoknak rózsaszín főzőbarbi, fiúknak meg harcibarbi...valahogy így állt a 70es években a kampány célja. -
#30300 nem tudom,de nekem mindegyikbe elszagadt a gumi,és szétestek:( (meg ötödikről etőernyőzés kukászacskóval sem tett jót nekik) -
#30299 na most annyira nem vagyok képben rég volt, de a GIJOE figurák nem ugyanattól a cégtől jöttek? :) -
#30298 szerintem elkezdenének terepmintás barbikat gyrtani,lenne amit ak-val,lenne amit m4-el árulnának:) -
#30297 kérdezd meg a barbie gyártó cég szóvivőjét :) -
#30296 miért,az jobb lenne ha barbzna?akkor már csináljon valami értelmeset:) -
#30295 szerintem iskolában apuka könyen intéz neki ötöst:D
nem semmi hogy megtanulta akiscsaj;) -
#30294 Igazából a kiszólásom arra vonatkozott, hogy felnőtt férfiak a saját összeszerlési teljesítményüket hasonlítgatják egy 8-10 éves forma KISLÁNYÉVAL!
Ha nem érzed a kommentben az iróniát akkor inkább hagyjuk:) -
#30293 Nem sokat számít. Ha az apja egy motor szét és összeszerelését tanította volna meg neki, azt is megcsinálná. Viszont lehet, hogy gőze sincs róla, hogy az adott dolog hogy működik, és ha rákérdeznél hogy az a valami, amit most éppen kiszedett, az micsoda, csak bután nézne. -
bgabor #30292 Na, az ő apukájának sincs fogalma a gyereknevelésről!
-
#30291 én is inkább fegyvert mint barbit adnék neki :)