Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Lavi Kfir nálam favorit😊 szívesen látnám õket viszont egy szimben (igaz sajna laviból smmi nem lett ha jól tudom)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hát ez tényleg valami ritka ocsmány gép 😊

Ez a csúnya lesz mára az utolsó! Aztán holnap még, ha van rá igény 😊

Ezért nem is írogattam oda. Meg mert lusta vagyok.

Galil, Trevor, Barak sorrendben. De a jobb klikk mindent tud.

Jobb klikk -> Tulajdonságok -> a kép neve rendszerint árulkodó ...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Fenrir
Nem, counter-strike 😄

A halál csupán a kezdet...

Jobb klikk ? 😊

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Fenrir
Galil?

Rég voltak már képek:

A haditechnika topic kezd az utolsó lapot elnézve átmenni Világpolitikába...<#shakehead>

Pár komment az elõzõekhez:

Kínából kész árú szállítás: Én az Electroluxnál dolgozom és csak azért nem a Kínában gyártott hûtõket árusítják itt is, mert drága onnan a szállítás
Mivel a késztermékek nagyrésze hajóval jön Kínából (amik többsége köztudottan nem atommeghajtású), ezért Kína számára, aki nem rendelkezik jelentõs kõolajtartalékokkal, ugyancsak hatalmas érvágás lenne, ha megnövekednének a szállítási költségek, lévén a késztermék árának nagyrészét a szllítási költség teszi ki.

"szerintem kizárt hogy ez megtörténjen"
Miért? Nem ismered a régi mondást: Csak kenyér és cirkusz kell a népnek

"Az emberiség söpredéke ez a közel-keleti régió szvsz..."
Más emberek, más szokásokkal. Õk nagy valószínûséggel ugyan ezt gondolják rólad, csak azért mert a te õseid meg rendszeresen odajártak kereszteshadjárat címén fosztogatni és gyujtogatni.

szerintem kizárt hogy ez megtörténjen

Punker
lehet OFF topic de fontos információ a tudatlanoknak 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Csak kis helyesbítés nem Jay és Néma Bob Sorozat hanem Kevin Smith életmû^^ Hisz az elsõ részekben Jay és Néma Bob csak mellékszereplõ egyedül a ay és néma bob visszavágban kapnak fõszerepet.

De ez ooftopic😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Érdekesek ezek az arabok. Vajon, ha a "Jay és Néma Bob" sorozat "Dogma" részében nem a katolikus vallást parodizálják ki, hanem Allahot, akkor azonnal világjihadot hírdetnek??

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

ha figyelted az elmúlt években pl. az iráni eseményeket (választások körüli botrány, sok száz jelölt kizárása a teokrácia élén álló Tanács által, rendkívûl fiatal lakosság) akkor érthetõbb az, amit irtam. Egyszerûen le kell foglalni valamivel az embereket, különben észreveszik, hogy valójában szarul élnek.

Miért, TE jól megnézted õket?
Vagy a tévében látod a szokásos "elfogulatlan2 tudosításokat?

Egészen addig, amíg valaki fel nem fedezi, hogy a homok az igazán jó energiaforrás 😊
Ez nem teljesen van így, Fro és No. is sokkal jobban támogatja az Irán elleni akciókat (gazdasági fõleg, de Fro. figyelmeztetett, hogy atomfegyvert is bevet, ha támadás éri), mint az Irak ellenit.
Fenrir
Ha jól megnézed ezeket a szomszédos országokat: Irán, Irak, Pakisztán vagy akár Egyiptom is mindre illik ez a séma...

Bucser
Sztereotípia rulez....

Mert ha nincs zavargás a karikatúrák miatt akkor holnaptól a közelkelet ateista lesz... <#wow3>

"a vallási vezetõket meg vajon ki tüzeli?"

A hatalom megtartásának vágya.

Ja, mintha annyira érdekük lenne Európát is magukra haragítani...

A vallási vezetõk tüzelik a népet, a vallási vezetõket meg vajon ki tüzeli? <#rolleyes>
Érdekes hogy a mohamedes karikatúrák miatt mekkora cirkusz van pedig korábban is volt millió okuk felháborodni a nyugati sajtón, erre most hogy Irán megfegyelmezése téma lett ÉS Európa már rég megmondta hogy nem akar benne részt venni az arabok elkezdenek EU követségeket gyújtogatnak...

Még a végén az usa megkapja az extra szárazföldi csapatait, tõlünk és jöhet Irán tök esélytelen "nyugatosítása" pff...

Volt ilyen, hogy egy görög busz utasait lõtték halomra, mert a buszon lévõ görög zászlót összekeverték az izraelivel (kék-fehér)...

I.C.ram
Kedvencem az volt, mikor a norvég nagykövetséget gyújtották fel, azért, mert összekeverték a norvég zászlót a dánnal 😄

Nem az arab emberek a hibásak, hanem a vezetõik, akik kihazsnálják, hogy tudatlan a népük, és mindenre hajlandóak, ha bemesélik. A tudatlan embert a legkönyebb befolyásolni.
I.C.ram
Ez is biztos. De arra szerintem elég lesz, hogy jól megerõsítse magát, és annyit fejlesszen ebbõl a bevételbõl, hogy a növekedés, ha nem is ilyen magas, de jelentõs legyen. Kínában még mindig ott van egy elég erõs kártya... az elsöprõ emberfölény.
Fenrir
Amúgy nem is tudnak ezek mást. Robbantgatni, gyújtogatni, különbözõ konfliktusokat keverni.

Érdemes megnézni ezt a Mohamed-ügyet is. A pakisztániak teljesen meg vannak õrülve, nyílvános zászlóégetés, követségek/autók gyújtogatása. Lehet hogy nekik Mohamed szent és sérthetetlen, de 2006 az Isten szerelmére, ezek még mindig olyan szinten vannak agyilag mint 200 éve. Csak mostmár nyílvesszõ helyett ak-val lövöldöznek...

Az emberiség söpredéke ez a közel-keleti régió szvsz...

Amíg rád nem robbantják a nyugdíjasotthont. <#vigyor>

a gond az, hogy ez több évtized, nyugdíjaskorban meg rohadtul nem érdekel mit csinálnak 😊

"És attól a ponttól kezdve körülbelül akkora politikai súlyuk lesz, mint mondjuk a közép afrikai országoknak. Kutyát sem fognak érdekelni."
<#vigyor3><#hehe><#nevetes1><#nevetes2><#nyes><#taps>

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Sosem lesz nagy súlyuk, hála az égnek. Ami most van nekik, az is egyedül az olaj miatt van. De eltelik néhány évtized, és az olajuk vagy kimerül vagy már nem lesz szüksége rá a világnak. És attól a ponttól kezdve körülbelül akkora politikai súlyuk lesz, mint mondjuk a közép afrikai országoknak. Kutyát sem fognak érdekelni.

Ezért kérdem ki az a banfa akinek csak jó dolgok( bevételnövelés) származik belölle?
Vagy már itt mindenki mindenki ellen van lassan?

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

No offense, de ezt úgy ahogy van elég nagy badarságnak tartom.

Mer tudják, hogy az arabokkal nem jó keresztbe lenni. Bosszantó!NEm mintha valami nagy sújúk lnne még.. de nemsokára..

[NST]Cifu
Kétlem, hogy Kína képes lesz tartósan 8-10%-os növekedést fenntartani.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

melynek fogalma azért erõsen változik. A taktikai ma 200 kilotonnás, azaz tizszer akkora mint hirosima volt (20 kT-ás). Szóval egy ilyen aprócskát sem kellene bevetni.

I.C.ram
Hát van a taktikai atomtöltet meg a stratégiai 😊
I.C.ram
Egy Irán elleni háborúban már Európa tuti nem támogatná USAt. Németo, Fro tuti nem, de még anglia is kijelentette, hogy nem támogatná az esetleges újabb háborút.
I.C.ram
Azt is vedd figyelembe, hogy Kína sokkal gyorsabban fejlõdik. Pár év, és USA nem lesz olyan stabilan elsõ.
I.C.ram
A drogot nem importálják 😊 Helyben legyártják fillérekért. Kolombiában is fillérekért legyártják, aztán viszik Hollywoodba a sok újgazdag ficsúrnak súlyos dollárokért 😊
Bucser
Valóban az egyik egy replika a másik talán helyreállított Buchon nem tudom.

Glpetyus

fú,de királyságos <#eljen>
Van ám hangja. Vajon ebben milyen motor lehet ? Gondolom nem a gyári...

"összehasonlíthatatlanul kevesebb áldozata van a fejlett országoknak mind emberéletben , mind anyagi kárban az ilyen jellegû problémákkal kapcsolatosan"

mert mi nem szarunk a perem alá 😊
De komolyabban véve, a nyugati általános higiénia csöppet más, mint a távol keleten, a román duna-deltában vagy a török falvakban. A baromfit nálunk "gyárakban" termelik, nem pedig kis gazdaságok, ahol együtt laknak az emberek az állatokkal.

(egyébként sztm sose lenne 400 ftos benzinár, mert csökkenteni fogják a benne lévõ adótartalmat)

minek atomfegyvereket bevetni mikor van jobb módszer is egy fejletlen ország szétzúzására. mondjuk egy újabb, madárinfluenza szerû betegség elterjesztése, aminek már megvan az usanak az ellenszere. nem kell nagyon brutális mint a lépfene meg mittudomén mik voltak még, feketehimlõ és társaival is kísérleteztek. egy ilyen viszonylag jól fertõzõ de kevésbé halálos kór is nagyszerûen megteszi, csak nagyobb kicsit az idõtényezõje.

aztán iránban lévõ ügynökök szétterjesztik a kórt, mondjuk néhány kórházból kiindulva, hogy ne legyen feltûnõ a dolog, és az ottani ideális környezetükben a nagyszerû higiániás körülmények között máris garantált a siker. máris nincs fél év múlva aki fegyvert fogjon.és akkor nagylelkûen fel lehet ajánlani nekik az ellnszert engedmények, nukleáris létesítmények ellenõrzése fejében

amúgy lehet agyamra mentek a konspirációs dolgok, de már láttam hallottam sokmindent. sztem az aids tutira szándékos fejlesztés, a madárinfluenzában sem lelnnék biztos hogy az véletlen. elég csak az elterjesztésének körülményeire gondolni, amikor a tudós faszi elment a konferenciára és végigfertõzött egy csomó embert. ha megfigyeljük hogy összehasonlíthatatlanul kevesebb áldozata van a fejlett országoknak mind emberéletben , mind anyagi kárban az ilyen jellegû problémákkal kapcsolatosan ,akkor jogosan merülhet fel minenkiben a gyanú hogy nem e népességszabályozó szerepet töltenek e be az ilyen baktériumok, vírusok.

mivel a régi korok betegségeit ma már a fejletlenebb országokban is gyógyítani tudják, vagy legalábbis elképzelhetetlen olyan mértékû járvány tõlük mint korábban volt, akár európában a pestis, így sajnos az emberre marad a feladat hogy kreáljon újakat amik betöltik a szerepüket.

[NST]Cifu
Nem tudom, szerintem a szállítási költségnél kényesebb téma a védõvámok kérdése, de lehet, hogy pusztán a kõolajár már betehet a Kínai exportnak. Dehát kínából már régóta nem csak olcsó gagyi cipõket és pólókat hoznak be, hanem nagyon sokszor drága elektrotechnikai eszközöket. Az a kérdés, hogy az olló bezáródásához elég-e a kõolajár. Ha ugyanis elég, akkor az szerintem a nemzetközi áruforgalom brutális megcsappanásához vezethez.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Számítások szerint egy 400 forintos benzinár esetén az európai gyárak kivonnák Kínából a termelést, mert túl drága lenne a szállítás, és visszaköltöztetnék Európába.