94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
horthy #31818 A legalsó kép az valami ujfajta motorsport , különleges erőknek ??
Ilyet még nem láttam katonaságba !
Az első képen a lángszoró tényleg nem rossz ötlet , mert ha oszamára rágyujtjuk a házat és nincs poroltoja biztos kinyuvad ! -
#31817 :))) -
#31816 mi az a pici vacak az utolsón a kezükben? -
#31815 Az elsőnél csak felvontam a szemöldököm, de az utolsón már csak nevetni tudtam... -
#31814 Kínai anti-terrorista kiképzés :)
-
#31813 Szerintem az Arietére gondolt.
-
Zenty #31812 Centauro?
ez is hasonló elképzelés mint a cv90120 -
bgabor #31811 Azon az oldalon se jártam vagy négy éve. -
#31810 az mno-t gondolom minden reggel átnyálazod:) -
#31809 arra jó lesz, hogy akciódús youtube videokat nézhetünk majd ezáltal ^^ -
bgabor #31808 Fegyverrel se lehetne kényszeríteni, hogy népszabadság online-t olvassak... -
#31807 És az olaszoknak a tankja? Nem jut eszembe, hogy hogy hívják de az is eléggé modern és van annyira jó mint a francia Leclerc. -
#31806 érintőleges téma, de ha másért nem, hát ezért megérte Gripent venni :) -
#31805 én is gondoltam rá. a fegyverre telepített verzió lámpával és lézer irányzékkal csak a swattos egységeknek tudnám elképzelni. -
bgabor #31804 Amerikai üzletpolitika: Az új kamerához természetesen egyedi kialakítású tokot is kell rendelni, külön, felárért. -
#31803 jaja jobb sisakra vagy szemüvegre telepíteni. -
#31802 van 1-2 jó kép az F15-ös gyakorlatról ami nem rég volt -
SZU #31801 Szerintem egyszerűbb lenne az intézkedőknek a sisakjára/fejére rögzíteni egy kamerát. A stukker alól közvetített kép jószerével a földet fogja mutatni, illetve a lövés előtt egy kicsivel a célt.
Igaz, ha a rendőr már egy ideje célratart, akkor látni, hogy mit tesz az elkövető. De a fej akkor is a cél felé néz, ha a fegyver nem. Ráadásul talán könnyebb ott hordani, mint a pisztolyon... =) -
#31800 Nem beszélve arról, hogy egy elhúzódó rendőri akciónál, pl. tússzabadítás, a kollégának mondjuk cirka 2 és fél órát kell célra tartani az események rögzítésére. :)) -
Kurfürst #31799 A légvédelem azért lelőtte, 2 centis gépágyúk ellen a páncélozása nemigen segített, a repeszek és lentről felfele lövöldöző, opportunista géppuskások ellen annál inkább..
Nem volt rossz gép a Sturmovik, a koncepciója pedig tényleg egyedi volt akkoriban, de az ellenkező végletbe sem kell esni, lőttek le belőle rendesen.. láttam élőben, elég nagy gép ám. -
#31798 Elég nagy bumszli vacak, pisztolytokba nem fér bele. -
#31797 Elvileg egy viszonylag potens fegyver, de azért van egy nagy hátránya. Hatótávolsága szerintem messze nem üti meg azt a szintet ami egy potenciális ellenfél ellen (amiben van komoly rakétás cirkáló vagy hordozó) kell. 150km az elég kevés. Ilyen közel jutni egy hordozóhoz szerintem lehetetlen AWACS támogatás mellett.
Kisebb országok haditengerészte ellen viszont elég komoly cucc. Az árára kíváncsi lennék, mert az oroszok ceruzája elég vastagon fog általában... -
#31796 SS-N-22 Sunburn-ről mit lehet tudni? Angol tudásom nem a legjobb... -
Cat #31795 Kamera kerul a pisztolyokra is -
Lacusch69 #31794 Ha megnézed a lokalizációját: .sk
Ne várj szabatos, magyar nyelvű fogalmazást...
Azt nem hiszem, hogy az adatok hamisítottak lennének, és inkább csak az számít. -
#31793 és tudod, hogy miért volt zementer a neve? mert alig lehetett légvédelemmel lelőni. -
#31792 Ha meglátták a németek, akkor felsóhajtva csak annyit mondtak hogy "jajj már megint konzerv?"
Repülő konzerv az il-2... -
bgabor #31791 " Még sokan emlékeznek a géptipus háború alatti és utáni dicsőitésére. Ez volt a sztálini "sólymok" legnagyobb számban gyártott gépe, az egyedülálló "fekete halál", melytől a német repülők annyira rettegtek. A német harckocsik - a propaganda szerint azonnal elbújtak, ha az IL-2 árnyékát meglátták."
Már itt láttam, hogy gyenge minőségű, komolytalan cikk lesz. Nemtudom ki írta, de roppant gyermeteg a fogalmazása és a mondatszerkesztése. -
Lacusch69 #31790 Ezt azért nem baj, ha elolvassa az ember... -
dara #31789 Véletlenül nem lehet. Csak szándékosan. a kettő eléggé eltérően néz ki, lévén a vaktöltényben nincs lövedék. -
SZU #31788 Nem értem, hogy történhetett meg ez!
Hogy lehet véletlenül éles lőszert tárazni vaktöltény helyett? Elképzelhető, hogy nem saját maguknak táraznak?
Meg ha én lőttem volna véletlen az élessel a gyakorlat alatt, akkor valószínűleg egy rövidsorozatnál több nem ment volna ki a fegyveremből. A torkolat tűzből, a hangból, a visszarúgásból, nomeg a nézők eldőléséből rögtön észre kellett volna venni, hogy gáz van. Hogy sérülhetett meg tucatnyi ember? Franciaországban ráadásul! -
MuldR #31787 Azt hittem dragabb a Leo2. Bar itt inkabb az uzemeltetes a fo koltseg. -
#31786 Cirka fele annyi, mint egy alap Leo2A6. -
MuldR #31785 Elsore kicsit megdobbentem a 2,7 millio euros aron, de ha belegondolunk az csak 650 millio ft. Azert sokmindent nem kapni. A CV90 meg egy kimondottan jo tipusnak tunik, es mivel eleg univerzalis, igy mindent lehetne raalapozni.
De a helikopter szerintem is jobb megoldas :) -
#31784 sturmovik meg az oroszoknál. -
#31783 igaz. -
#31782 stuka viszont akadt a németeknél :D -
#31781 de sajnos, az elkövetkező években nem valószínű, hogy bekövetkezik a kurszki ütközethet hasonló újra, szóval a bmpt irányvonalat se kéne elfelejteni. -
#31780 ok, de a franciáknak akkor nem voltak helijeik. -
#31779 hát nem ártana pár rendes heli ja, szegény 24-esek széthullanak már.