Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
te csak land rover -el való összehasonlítást raktál be és állandóan kevertek a 2 és 3 tengelyessel meg a platós stejert a négyajtós hummer-hez hasonlítgatjátok és trükköztök mindennel <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Punker
na de az a valóságban is sz@r volt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

[NST]Cifu
A Sherman-nak meg három kézigránát. 😊))

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Na ja, pont a BF-bõl tudom, hogy a Tigrisnek pontosan 2.5 bazooka lövés kell, hogy felrobbanjon. 😊
I.C.ram
Raktam már be számokat is, de neki az sem volt jó.
Bucser
Valszeg õt ez sem gyõzi meg... mert õ az urban legendnek jobban hisz meg a kis fejecskében kialakított világnak... na meg a BF-nek...<#gonosz1><#eplus2><#hehe><#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Mit vitáztok.Tegyétek be a fontos adatokat (csak fejbõl:üres tömeg;max szállított tömeg;mellsõ hátsó terepszög;tengelytáv;nyomtáv;max szállított utasok;hányfokos emelkedõt mászik meg;hány fokos szögnél borul;gázlomélység;hasmagasság;most reggel több jellemzõ nem jut eszembe de).Nem vagyok egy értelmes ember de ha látok két számot egymás mellett akkor eltudom dönteni melyik nagyobb melyik kisebb.Annyit ítratok errõl,hogy már megcsináltam volna worldben vagy excelben az összehasonlítást szépen egymás mellett pedig nem is értek a wordhöz az excelt meg nem is tudom micsoda.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Amire azt írtad "ez lehet,hogy fake" az nem fake.Kísérletet végeztek lehet-e AMRAAM-okat lelepíteni HMMWV-re és onnan indítani õket.Azt hiszem HUMRAAM (HMMWV Launched AMRAAM) a neve a rendszernek.Aki ért angolul az olvashat róla itt:
HUMRAAM

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Hagyd rá, az ilyennel nem érdemes vitatkozni.
Észt nem tudsz adni, a tudás meg nem kell neki.

Sadist
És a motor, meg a többi alkatrész? :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

I.C.ram
Mi a faszt nem értesz??? Ha már az amcsik is jobbnak tartják a saját gyereküknél, akkor mi a szart akarsz még? Még így is több hely van a Pinzgauerekben felszerelve is, mint a humveekben. Amint Cifu már írta, akármire fellehet szerelni akármit, aminek van egy minimális mérete.

Baromi nehéz eset vagy.
HÁt, azért a kicsit jobban átalakított példányok 2 személyesek...

schrank
mit mondtak miben jobb mert itt most nem az a lényeg hogy ilyen terepjáró meg olyan terepjáró hanem hogy egy alapkocsiból mennyi féle cuccal lehet felszerelni értsd úgy hogy full ugyanaz a kasztni és ott van rajta egy ilyen géppuska vagy agy olyan TOW stb és ugyanúgy megmaradnak a férõhelyek mert amiket belinkeltél stejereket azok már nem azok mint az alap azoknak az az egy funkciójuk van azt heló <#papakacsint>

I.C.ram
De még mindig nem értem, hogy miért nem akarsz hinni nekünk? Gyakorlatilag mindenki megcáfolta a hülyeségeidet. Egy ember nem volt, aki a te hülyeségeid mellett állna. Itt azért vannak olyanok, akik eléggé vágják a témát (nem magamra gondolok), és valószínûleg sokal többet tudnak a haditechrõl, mint te. de te mégsem vagy hajlandó elhinni a tényeket. Még maguk az amcsik is azt tartják, jobb a Pinzgauer.
I.C.ram
Tök mindegy mert ugyanezek a tulajdonságai a ponyvásnak, és a merevtetõsnek is. Hummereknél szintúgy.
schrank
melyik változatot hasonlították a hummerhez a rövidplatós ponyvásat ?

I.C.ram
Ahhh. Ez hivatalos gyári adat mindkettõnél, az alap katonait nvizsgálják! Arról nem is beszélve, hogy a Steyr jóval meredekebb emelkedõn is feltud menni.
schrank
bocsánat öveges professzor úr melyik jármûnek van magasabban a súlypontja ahol a tengelyek fellett van az utastér vagy ahol a tengelyek között <#integet2>

Sadist
Tanulgass egy kis fizikát...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

schrank
a két stejert hasonlítsd össze azt a páncélozottat meg amelyik triálozik szerinted ugyanezt meg tudja csinálni a páncélozott is a hummer szélesebb mint magasabb ergó többet tud oldaldõlésben teljesíteni

Sadist
Csak Einsten nem volt biztos benne 😊

Bucser
Én klausztrofóbiás vagyok úgyhogy nem próbáltam ezeket a fémkoporsókat😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én jól elfértem benne, persze 173 centivel nem olyan nehéz <#bee1>

Bucser
És az elsõben nem vagyunk biztosak😊 Egyébként ah idézel akkor te dd oda kit😊 Ez pl Einstein😊

I.C.ram
"nézd már meg full semmi köze a két kocsinak egymáshoz elég a kerék és a sárvédõ közti távolságra tekinteni"

Mi van??? Minden oldal egy kategóriába sorolja a két jármûvet. Kicsit más a felépítésûk ennyi.

Milyen kerék sárvédõ méret különbségrõl beszélsz?
I.C.ram
Ja és milyen bukókeretrõl beszélsz? 😄 Látom nagyon ott vagy a témában.
I.C.ram
Najóóóó, ez már nagyon komoly 😄
Leszedte a kõkemény 1-2 kgos ponyvát!!! és még a szélvédõt is lehajtótta, ami megint legalább 5-6 kg!!!! Micsóda csaló gazember!

Most megint tényekkel támasszam alá???

Pontosan 40%os oldalemelkedõn tud áthaladni mindkét jármû! Magyarul ahol a Pinzgauer borul, ott a HMMWV is.
Gundark
Jaja, bélül nem egy kedilekk 😊 Én is ültem benne még anno. Ja és a képhez vegyük hozzá hogy azért a jó katona nem pólóban üldögél egy hmmwvben 😊

[NST]Cifu
Hidd el, szûk. Ültem benne.

Itt a haverok ülnek benne, átlag (170-180 centi) magasak. Én beültem (198cm-vel), és azt mondtam, hogy ez egy kispolski. Oké, a nagy hasmagasság miatt, de egy Land Rover Defenderben jobban elfértem...
Szóval négy ember beül, hurrá, az ötödik esetleg elvan a kardánfelett, de ennyi...

Sadist
Két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi butaság 😄

schrank
nézd már meg full semmi köze a két kocsinak egymáshoz elég a kerék és a sárvédõ közti távolságra tekinteni ráadásul nem elég hoyg a tetõt leszedik az alacsonyabb súlypont miatt de még a szélvédõt is lehajtja még szerencsére van annyi esze hogy a bukó keretet fennthagyta

Punker
hagyd a francba......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

I.C.ram
Minden egyes szavadat megcáfoltuk, és még mindig nem hiszed el.
I.C.ram
kegyelemdöfés*
I.C.ram
MEgint nagy baromságokat beszéltél...

itt a kegyelem döfés:

Mert ugye ez csak egy kisteherautó.
schrank
persze ha leszámítjuk a francia ágyat akkor már nem is olyan szûkös a belselye <#ravasz1>

I.C.ram
Hát tényleg... Már jajjveszékelve síkítoznak bent a katonák, már azt se tudják hogy meneküljenek ki a jármûbõl...

Itt egy kép...

Képzeld ez sem borult fel...
schrank
ez most majdnem oldalra dõl <#hehe>

I.C.ram
ja és ez még kimaradt:

Ez elvileg már az aknáknak is ellenáll.
I.C.ram
Ha megnéznéd a vidókat, amiket linkeltem, végre belátnád, hogy gyakorlatilag nincs olyan akadály, amin ne tudna átmenni, és bármelyik társa viszont igen...

elég kemény mutatványokat csinálnak vele, mikor pl az 1 méteres szinte függõleges falra is felmásznak vele.
I.C.ram
Ezerszer jobban megy a terepen egy 6x6 mint egy 4x4.
Zsolo007
Ez már gyerekes <#whatever>

I.C.ram
Megsúgom neked, hogy minél több tengelye van egy terepjárónak, annál jobb a terepjáró képessége... Mivel gyakorlatilag az egész jármú alja futófelület, akárcsak a lánctaplnál. Arról nem is beszélve, hogy ugyanaz a nyomás nagyobb területen terül el, ergó kevésbé süpped be.
schrank
ott bukik a mutatványod hogy ezek 3 tengelyesek ami valószínûleg egy csomó a két tengelyesnél felsorolt méret.stb. elõny bukik de lehet hogy ezért inkább a hummer-re felszerelt "kiegészítõk" megalkotóit kéne dícsérni

[NST]Cifu
Ez csak a felépítmény, azt pedig bármilyen alvázra rá lehet rakni...

I.C.ram
Parancsolj:

[NST]Cifu
4 ajtós is úgy négy személyes hogy el lehet benne tévedni

...a kisgyerekeknek. Hihetettlen szûk belül a méreteihez képest a HMMWV.

I.C.ram
Ambulancia:

Pinzgauer

Hummer

Chinook szállítás

Felfegyverzés:

Mistral rakétával:

Szintén légvédelmis hummer, talán SAM.

Afghanisztáni bevetés:

szintén:

Lehetett volna még egy rakás kategóriával folytatni, de lusta vagyok.
schrank

I.C.ram
De mostmár komolyan érdekelne, hogy szerinted mi hiányzik a Pinzgauer feladatkörébõl, ami a hummerében benne van.