Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kettõ kiesik a gépbõl mivan? vagy ha 2 szivinfarktust kap a nagy esemény miatti izgalomban? <#banplz>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mert 3 együléses, és két kétüléses géppel jöttek😊

Zsolo007
Lehet, hogy hülye vagyok, de én ezt nem értem. 5 géphez miért kell 7 pilóta? <#fejvakaras>

4x20 Colt tavcso Standard M16 tartozek 😊 Ott a gyari rogzites is, de szerintem csak biztositas miatt van rajta a kotegelo.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

schrank
- le van kopva a festék
- kötegelõvel van felerõsítve ennyit a sok szir-szar szereléksínrõl van mi a ...szomról <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

I.C.ram
eléggé homemade azaz optika. Mûanyag szíjakkal van ráerõstve, látszik, hogy tök típusidegen a dolog 😊

1. Miaz a rézcsõ távcsõ?
2. Mit tenne az adott szituációban, ha épp tûzharc is lenne? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Fenrir
Én Shell-nél és MOL-nál szoktam tankolni, azokat le tudom írni helyesen 😊

A halál csupán a kezdet...

Sadist
Ez nem úgy hívják, hogy a vásárlók megtévesztése? <#ravasz1>

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

[NST]Cifu
1.: Neked is van autód bakker, nem tünt még fel, hogy az OMV és nem OMW? 😊)
2.: Semmi közünk az OMV-hez, a MOL-hoz van. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Annyi szent, hogy a KAC reményeivel ellentétben a SOCOM nem fogja rendszeresíteni. Esetleg civil célra kis példányszámban kimehet, de túl nagy jövõt nem jósolok neki. Egy bármilyen AK-klón fele/harmad annyiba kerül, mint egy SR-47, és annyival nem rosszabb. A rendvédelmi erõk meg nem fognak áttérni a 7.62x39mm-es lõszerre...

Sadist
De most gondolj bele, csórikám kempel valahol az erdõben, ott is van kismillió árnyék (fa lombja pl.). Ott még a környezetbe is beleolvad, nem csak saját magába 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Fenrir
Aszongya "kis benzinkutunk" 😄

Rá van írva, hogy OMW és Európában elég sok helyen van ilyen "kis benzinkutjuk" 😄

A halál csupán a kezdet...

?
én baloldalt csak egy fehér hátteret látok, jobboldalt meg egy kék pacát 😉

Szerintem ezt direkt így világították meg, hogy ne legyenek nagyon árnyékok. A lenti képen nem olvadnak egybe, pedig ott nincs is studió világítás 😉.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Az SR-47-nek hogy alakul a sorsa most hogy a FN SCAR rendszeresítésre került?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Sadist
Az míly durva már, hogy szinte egybeolvad az ember. A keze beleolvad a törzsébe, a nadrágnál meg nem látod, hogy meddig tart az egyik szára, és hol kezdõdik a másik. Csak a gyûrõdések miatti árnyékok árulkodóak.

[NST]Cifu
Ha már digitális álcaminta, itt vannak a legújabb fecskék, fent az amerikai légierõ, lent az amerikai haditengerészet új egyenruhája:

[NST]Cifu
Per pillanat a saját családi vállalkozásunkban (egy kis benzinkutunk van, továbbá kisebb földmunkákkal, földméréssel foglalkozunk).

nem

hát ha vki perfekt orosz, biztos ki tudja deríteni...

I.C.ram
Na az ilyen tisztekért soha nem fognak meghalni a bakák önszántukból 😄 De lehet tudni, hogy ezt miért csinálta? Mit tettek szerencsétlenek?
I.C.ram
Hmm akkor rosszul emlékeztem. Mit dolgozol most, ha szabad tudnom/nunk?
a székkel fejbebaszás nagyon durva.

[NST]Cifu
Korábban, még a digitális mintázat elött is voltak már ilyen "tengeri" álcaminták. Igazából a lent felvázolt különleges egységekre jellemzõ hajón v. kikötõn való rajtaütésen kívûl nem tudom, mi értelme lehet. A tengerészeti spec. egységek ugye partraszálláskor az adott terepnek megfelelõ terepmintát használnak, ha meg búvárcuccban érnek partott, akkor meg fekete neopreme (vagy mi a szösz, késõ van már 😊) ruciban vannak.

A digitális minta lényege, hogy nincsenek benne határozott konturvonalak.

[NST]Cifu
Nem, középfokú végzettségem fémipari szakközép (általános gépszerelõ), utána informatikusnak tanultam. A haditechnika csak hobbi, de a fegyverekkel azért közelebbi kapcsolatban vagyok a sportlövészet és a vadászat kapcsán.

Ok. Te használd a legjobb kézifegyvert én maradok a másodiknál. Vállalod?
:-))
Azért valljuk be, ez a legjobb álca:

=)

uHs Gerzson

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Láttam azt a részt.Én ugy emlékszem második volt.Az elsõ a puszta kéz.

Azé' nem teljesen. Mihail Timofejevics karabélya lett a legjobb kézifegyver. :-))
Képzelem, hogy ki lehet az akinek már szinte ilyenekbõl áll a ruhája<#nevetes1>

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

hát a filmeken azé nem látni ennyire, köszi

\"Embertársaidat soha ne kezeld célok eszközeként, mindig csak önmagukban vett célokként!\" \"Cselekedj úgy, hogy akaratod maximája mindig általános tövényhozás elvéül szolgáljon!\"Immanuel Kant

Vágom, ezt Sadistnak írtam, cinikusan 😉.

Cifu! Egyébként ezt a kék árnyalatú álcaszínt kiknek találták ki eredetileg? Mert a military shopokban ezt Aqua-nak hívják. Ebbõl gondoltam talán éjszakai "vízes" bevetésekre lenne jó. De éjszaka már mind1 hogy nyári vagy õszi színben virít valaki, vagy aquaban nem?

Arra nincs %-os sejtésed, hogy a pixeles egyenruha mennyivel lehet jobb a lencsemintás BW-hez képest? Az egyébként nekem világos, hogy azért jobbak az átlagos levélcsíkosokhoz képest, mert nincs bennük tulképpen semmi kontúr, semmi vonal. De a lencsésben sem nagyon van =).

Punker
a lényeg hogy az egységnek is vannak plecsniei, ha tehát az egységét 10x kitüntették akkor a kiskopasz elsõ nap 10 jelvénnyel kezd.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Persze! S akkor Michael Dudikoff a filmjei nagy többségében a Tengerészgyalogság Istene? =)

A manus bal oldalán, vagy a jelvények között balra? =)

I.C.ram
De ez csak az angolszász országokban van így nem? Meg talán egy-két nyugatinál. Magyarországon van ilyen?
Pyotr
<#eljen>

&#9608;&#9608;

Bal oldalon azok a kitüntetések , szalagsávok és jelvények vannak amiket személyesen ért el , jobb oldalt azok amiket az alakulata kapott , ha jól emlékszem .

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

I.C.ram
akkor ezek valóban kitüntetések 😄
Pyotr

szalagsávok!

&#9608;&#9608;

I.C.ram
Elképzelhetõ... nem tudom. Gondolom akkor azért ilyen, mert tanultak a szovjet példából mikor pl Zhukov marsalnak annyi kitüntetése volt, hogy nem fért ki az egyenruhájára egyszerûen 😄
Sadist
Minél több sorból áll, meg minél szélesebb, annál nagyobb fejes az illetõ. Legalábbis én így vettem észre 😄

nemtom, de mivel ugyanolyan rangúaknál más-más lehet, ha jól emlékszem, nem hinném

kitüntetések nálam ált. kimerülnek a különbözõ pl. jelvényekben, mondjuk egyáltalán nem értek hozzá, egyébkéntis mi értelme van, ha látsz egy egyedi jelvényt az vhogy többet mond kevesebb idõ alatt, lehet nagyon laikusként állok hozzá

I.C.ram
Cifu, nem környezetmérnök vagy valami hasonló? 😊 Vagy vízellátás mérnök, valami ilyesmi dereng 😊