Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezért az összegért már egy FN F2000-et, vagy két darab .45-ös HK USP-t lehetne venni 😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Lõszere miatt jobb választás lenne az M16-nál.
Arra viszont nem jöttem rá, hogy gázdugattyús, vagy hagyományos M-16 szerkezettel müködik, mert ha jól tudom Stoner tovább fejlestette az eredetit és abba a HK verzióhoz hasonlóan õ is dugattyút tett.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
És ezt is használták az amerikai fegyveres erõk meg az SR47-et is?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
További infok még: AR-47 CAR @ Tactical-weapons.com
HE robbanófejes változat, semmi speciális nincs benne, hacsak nem tekintünk speciálisnak egy szereléksínt, amire éjjellátó célzóberendezést lehet felszerelni. A többi változat ára is ilyen szinten mozog.
Azeredeti változat szerintem jóval olcsóbb.
Nemrég kezdték el gyártani újra a LAW-ot, lévén egyszer már kivonták az aktív használatból az US ARMY-nál, és helyette az M136 AT4-et rendszeresítették. Hogy mennyi az elõállítási ára, és mennyiért veszi az ARMY, az egy másik kérdés. Én viszont a beszerzési árakat írtam, tehát mennyit fizet a DoD ezekért a rakétákért.
Viszont, haez is ilyen draga fegyver akkor az amiknak el kellene gondolkodni, hogy az M43 lõszer átvétele után (AR47) az RPG is rendszeresíteni kellene. Ahhoz is vannak már új speciális fejek, de sokkal olcsóbban.
A katonai beszerzéseknek egy külön világa van, az iraki hadseregnek a DoD rendelt egy nagy rakat Glock pisztolyt. Ezek amerikai kiskereskedlmi ára olyan 400 $ körül van. A megbízott texasi beszállító 1700 $-ért szállítja le õket.
BTW mióta rendszeresítették az AR-47-et az amerikai hadseregben?
Azeredeti változat szerintem jóval olcsóbb.
Viszont, haez is ilyen draga fegyver akkor az amiknak el kellene gondolkodni, hogy az M43 lõszer átvétele után (AR47) az RPG is rendszeresíteni kellene. Ahhoz is vannak már új speciális fejek, de sokkal olcsóbban.
6,399... M72A7 LAW w/Graze Fuze and NVD Mount, HE, 66mm (PN 52390-5 | NSN 1340-01-597-7630 | DODIC HA29). These are combat-ready field weapons, not training versions.
TL. Value = $12.9 million, or about $2,020 per throwaway LAW.
Vagyis nem egész 2016 dollárt fizettek egy darab éles M72A7 LAW-ért.
Forrás: Defense Industry Daily
K-épületben van??? pff... azthittem, valami szabadtérõ lõtérrel egybekötött komplexum 😄
Lelehet menni oda körbenézni, vagy csak tagoknak?
sorry hogy nem Cifu vok 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Igen jól exponált kép😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[/img]

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kecskeméten beülhettem egybe(Tornado), de a pilóta a fotót nem engedte, csak ha õ csinálja...
erre még el is b*szta, de elõhivásnál derült ki csak...
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem