Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
amúgy most igazad van 3 hete áll a front amit az európaiak elfoglalnak nappal/este azt a más idõzónából játszó emberek éjjel meg reggel visszaveszik.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Talán egyszer erõt veszek magamon, de õszintén bevalva a II.VH-s játékokkal már egy kissé torkig vagyok. Idõnként elfog a kedv, és van hangulatom játszani velük, de olykor meg látni sem bírom hogy már megint Tommy gunokkal, Garantokkal, Kar98k-kal és MP44-ekkel van tele a kép. 😊
Az Armed Assault meg ha követi a Flashpoint vonalat akkor erõmû kell majd hozzá de nekem nincs kedvem vagyonokat áldozni a fejlesztésre. Szerintem a Flashpoint a legjobb eddig, bár sok hiba volt benne mégis messze veri a többit .Nem hiába nevezték a legjobb háború szimulátornak. Nagyon jól eltalált elnevezés ez.Szerintem azért is lett nagy siker , mert úgymond nyílt forráskódú lett, bárki gyárthatott hozzá küldetést , felszerelést, sõt egész addonokat.
Játsza még valaki az FDF Flashpointot a neten? Szivesen csatlakoznék. Azt hiszem ez a legelterjedtebb mod, ugyi?
CPE - a hírek szerint rövid távon akkor is ezt rendszeresítik a géppuskalövészek számára
QuadGuard - egy, a testet csaknem teljesen fedõ páncél, amit az Oklahoma Egyetem készített, a tengerészgyalogság tesztelte (korábban már raktam be róla egy képet), és nem is kis szériában (5000 darab) megrendelte az iraki hadszíntéren szolgáló bõrnyakuak számára.
A halál csupán a kezdet...
Össze kéne kaparni egy "veterán" csapatot,akik ésszel, szervezetten játszanak mert általában tele vannak a serverek idióta Rambó pótlókkal.
az
Az állandó anyázásokon pl itt az sg-n azért mindíg jókat nevettem😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
HA akarod paintben is meg lehet csinálni😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elõre köszi!
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
az atombombának miért van gombafelhõje és miért olyan a formája? és a termonukleáris bombának más a robbanása?
Engem inkább kicsit a 2. VH-s bombázok személyzetének flak jacket-jeire emlékeztet.
Egy af.mil-es cikk.