94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
#34903 "Ennyi erővel az utcán is parkolhatnának tankok.Nálunk annak meg lett az eredménye."
-
#34902 Szerintem a PMC-k tudnak titkot tartani.Kell is,ők a piacból élnek. -
horthy #34901 Lehet hogy titokba ment a szállitmány , és csak azután lett balhé belöle miután kiderült mi a rakomány . Nemtom ? -
#34900 Felelőtlenség,hogy nem kértek fel egy PMC-t,hogy védje a hajót.Hadi felszerelést szállítanak a világ legveszélyesebb vizein.Ennyi erővel az utcán is parkolhatnának tankok.Nálunk annak meg lett az eredménye. -
#34899 Amcsik nem engedik mozdulni a hajót.Visszaadják a kalózok vagy elsüllyed. -
#34898 lehet, hogy már az akció előtt megvolt a vevő? -
horthy #34897 Szerintetek mi lesz azoknak a szomáliai kalozok által elrabolt 33 db T-72-esnek a sorsa ? Kipakolják az ukrán teherhajobol a nyilt vizen és csonakon hazaviszik ? Vagy megegyeznek 20 millió dollárban és megigérik hogy ezentul nem fog vasgyüjtéssel foglalkozni az ottani sötét börű lakosság ? -
#34896 írtam valahol, hogy az inforádió nem független?
szerintem egyértelmű, amit írtál. -
bgabor #34895 Ez ugyebár a szakértőt és nem a rádiót minősíti. -
#34894 Nem rossz de nekem az a kínai stratégiai erőkrőlszóló cikk is tetszik. -
#34893 Az se kell. Tényszerűen, állásfoglalás nélkül fikázást vagy nyalást mellőzve kéne de akkor senkit nem érdekelne. -
#34892 hallgattam tegnap az inforádiót, tövig benyalt a szakértő az usának, és a gonosz tengelyét emlegette....ez kell a népnek? -
#34891 Ez kell a népnek. -
#34890 Lejárt a szabadalmi védelem a Steyr AUG-ra?Akkor a Steyr ezek után nem is lát pénzt?
http://www.tpdusa.com/
http://www.msarinc.com/ -
#34889 inkább gúnyos. mindenkiről lehúzzák a keresztvizet. -
Freeda Krueger #34888 Üdv.
Lehetne egy kis cikk a Silkworm rakétárol,és konkurenseiről? -
#34887 Elfogult? -
#34886 cikk -
kiskorúbézoltán #34885 Már régóta csak papírokkal hadakozok... :) -
#34884 Most milyen csövön vagy, ha vagy még? -
kiskorúbézoltán #34883 Pontosan, 100mm alatt nincs fegyver, csak kulcstartó... ;) -
Lacusch69 #34882 Vagy egy 357-es kinézetű Crossman légpisztoly... -
#34881 Ez már még egy lépés tovább, hiszen már a jogi meghatározást is belekeverjük... :) -
#34880 Így van,nagyon kevés az információ.Talán csak egy flobert volt az meg nem is fegyver. -
#34879 Nem olyan hihetetlen a történet azért, főleg ha 'puhább' és gyengébb lövedékről van szó. Itt jön a képbe az, hogy a hír erősen hiányos, a "pisztoly" gyűjtőfogalom elég sok mindent takar, kezdve a 0.22-es kaliberű sportpisztolyoktól, gyakorlópisztolyoktól át a .44 Magnum, 10mm Auto, .50AE és még erősebb zsebágyúkig. Ha azt írnák, hogy egy .50AE kaliberű Deset Eagle lövedéke pattant le az asszonyka arccsontjáról, akkor heveny kétségei támadnak az embernek, hacsak nem egy valódi Terminátorról van szó... -
#34878 -
#34877 indexen írták :D -
#34876 Amíg nem az indexen vagy a nolon olvasom addig nem hiszem el.
Honnan vetted ez a hírt?Az ilyenek itt csak arra jók,hogy hatalmas flém legyen és jön a . -
#34875 tudod vannak durva dolgok néha olyan történetek jönnek balesetekről, kiket hogy foltoztak össze családom tagjai :D -
#34874 Gumi.
Ne higyj el mindent amit olvasol vagy látsz a tvben. -
#34873 Jó lenne tudni, miféle pisztolyból lőttek. Ha .22 LR kaliberű, akkor teljesen hihető. Ha valami gyengébb lőszer, mint a .32ACP akkor még mindig van rá reális esély. De erősebb lőszernél (9x19 Luger, .38 Special, stb.) nem tartom elképzelhetőnek. -
#34872 ez milyen lőszer lehetett???
" Egy zágrábi férfi feleségével együtt heves szóváltásba keveredett egy ügyfelével, mire az elvesztve türelmét pisztolyt rántott és lőtt. A golyó gellert kapott az asszony pofacsontján, majd a férj fogába csapódott, aztán "végelgyengülve" a földön koppant.
A fogpajzs azért is működött ilyen ellenállón, mert műfog. A 37 éves férfi persze halálra vált, amikor meglátta a pisztolycsövet és a torkolattüzet, annyira, hogy nem is érzékelte, a felesége szintén találatot kapott. A golyó persze jól szájba vágta, de nem okozott súlyos sebesülést.
Hogy a lövöldöző 58 éves illető mekkorát nézett, arra nem tért ki a horvát sajtó. A lövés után elrohant. A rendőrség később elfogta.
A ballisztikai szakértők szerint a golyó azért nem végzett a férfival, mert röptét erősen legyengítette a nej pofacsontja. A feleség a foggal ellentétben nem műnő, de kemény fából faraghatták, mert neki sem esett komoly baja." -
#34871 aha -
#34870 Ha nem katapultált, akkor nem igazán... -
#34869 "Összeütközött és a tengerbe zuhant szerdán gyakorlatozás közben két francia vadászgép, az egyik pilótának sikerült katapultálnia, a másik sorsa ismeretlen - közölte a francia védelmi minisztérium.
A baleset Franciaország északi partvidékénél, a Bretagne-ban fekvő Morlaix várostól mintegy 27 kilométerre északra történt négy Super-Etendart típusú vadászgép gyakorlatozása közben. Két vadászgép egyelőre ismeretlen okokból a levegőben összeütközött egymással.
Az egyik pilótának sikerült katapultálnia, ő ép bőrrel úszta meg a balesetet, a tengerben találtak rá a mentőalakulatok. Nem tudni, hogy a másik gép pilótájának is sikerült-e a tengerbecsapódás előtt elhagynia a gépet. Sorsa egyelőre ismeretlen, a mentőalakulatok kutatnak utána. "
nincs automata vízhatlan helyzetjelző? -
#34868 Mé, a fegyver csak 100 mm felett kezdődik? -
#34867 Tudom ám -
kiskorúbézoltán #34866 Nyugodtan alszok én, csak olyan lelkesen szoktak kapálózni az emberek itten mikó' valaki szólni mer, hogy van valaminek "rendes" neve is... A precíz fogalamzás pont az ilyen esetek elkerülését szolgálná. Természetesen értettem én, hogy mire gondolsz, csak kötözködtem... ;) -
#34865 De nyílt irányzékkal lehet bőven,mint amiket felsoroltam pl.Ezek közül AK-val a legnehezebb,a többi hasonlóan egyszerű. -
kiskorúbézoltán #34864 "Minden fegyverrel lehet két szemmel célozni."
Erre válaszoltam... :) De az rpg amúgy az, mint ahogy a távcsöves/mesterlövész puskák is, ezekkel macerás lenne két szemmel célozni... :) Vagy úgy általában bármilyen optikás motyóval aminek nagyítása van.