94980
-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Zenty #36105 Cifu: az fn 2000-ről volt már itt részletesebb ismertető? Nézem a keresőt de nem találom az ismertetőt..
Érdekelne mert lehet, hogy tényleg fn 2000 is lehet az új beszerzés. -
#36104 Az NDK-s kézifegyvereknek mi lett a sorsa? -
#36103 Nem értem mi az a teljes áttervezés? Én javításról olvastam. -
Zenty #36102 Nah jó, de a finnek teljes áttervezés csináltak, mint a lengyelek a Berlyvel. Ahhoz pedig minimum egy Fég kéne ami már nincs.
Szépék eddig csak ráncfelvárást mutattak, és kétlem hogy lenne anyagi keretük egy teljesen új egyedi Ak-ra. -
#36101 érdekes
egyébként, az iszkander rakéták tényleg annyira különlegesek a saját súlycsoportjukban? le lehet őket szedni valamivel? -
#36100 Ebből kiderül. (kalasnyikov.hu M56 - Type 56) -
JanáJ #36099 Mire gondolsz Finn példa alatt? Ők mit csináltak? -
#36098 A kézifegyver modernizációban jó lenne a finnekről példát venni. Ha nekik is akkor a mi lehetőségeinknek is az AK megfelel. Azt nem értem, a wiki szerint nekik többféle pisztolyuk is van. Ide HS2000 elég lenne + jó pont a horvátoknál. -
#36097 Számítógépes játékokban az elrejtett érdekességeket. Ez is egy olyan. -
#36096 Easter egg? Mit neveznek úgy? -
#36095 Ez amolyan "easter egg". Legyen benne egy igazi hús-vér katona is. (Mondjuk a Hammond-ot alakító színész valóban katona volt, asszem szolgált Vietnámban is és százados, vagy őrnagyi rangban szerelt le). -
JanáJ #36094 de -
Gunslinger #36093 A USAF támogatja a kezdetektől a sorozatot. Ez is belefért. -
#36092 Azt ne mond, hogy olyan tipikus magas rangú katonáknak apró szerepeket adni. -
lopbisz #36091 nézd meg mégegyszer mit írtam :) "ak-63ból is tudnak ilyet készíteni."
-
#36090 Mert csak. Kb. fél percet és 3 mondatot beszélt. -
#36089 General Michael E. Ryan miért szerepelt a Stargate SG-1 (Csillagkapu) tv sorozatban?
-
Lacusch69 #36088 Ezzel még nem találkoztam élőben. A magyar bajonettemet láttam már AKM/AK-74-re valóként árulni.
Legközelebb azért szétnézek a mórahalmi piacon, sok érdekességet lehet néha találni... -
#36087 Valaki vicces kedvében van. Mennyi hibrid. :) -
#36086 Először is az nem AK-63, hanem AMD, másodszor nem vagyok benne biztos, hogy ezt az izét jó döntés lenne-e rendszeresíteni. :) -
#36085 Nem fordítva van rajta a Red Dot? -
lopbisz #36084 Régen szépék azt mondták hogy az ak-63ból is tudnak ilyet készíteni. Gyanús :)
-
lopbisz #36083 Valószínűleg ők sem tudják hogy mit akarnak :)
Szerintem is új fegyver lehetséges, de akkor tuti tenderezni fognak mint a szlovéneknél volt. Így pedig bármi lehet...
Bár lehet Szépék ak-63 modernizációját bevállalják. sín + optika -
#36082 Én már rákérdeztem a témára a HM-nél emailben. 1 hete nincs válasz. -
Zenty #36081 mindegy csak ne m4 legyen :D -
#36080 majd az idő eldönti. -
#36079 Kétlem, hogy az AK-63-ast újítanák fel. Én inkább arra gyanakszom, hogy hasonlóan a környező országokhoz, új nyugati gépkarabélyt (HK G36, FN F2000) vagy az M4-est rendszeresítik... -
#36078 egy új fegyver nem hozna olyan mérvű változást, amely megérné a pénzt. ráadásul gondolom 5.56 mm-eset vennének, ami radikális tűzerőcsökkenés lenne.
gondolom modernizálják a mostaniakat. magyar viszonylatban ez jelentheti azt is, hogy vesznek rá új szíjat:) -
Zenty #36077 visszatérve a rendes témákhoz:
a honvédség 2009 fejlesztési tervébe írják, hogy a gépkarabélyokat modernizálni akarják. Ez mit takarhat?
Vesznek új fegyvert, vagy az ak-63 alakítgatják? -
Zenty #36076 miért is? Ebből csak politika vita lesz... Például én a kormány, és a szélsőbal véleményével nem értek egyet.
-
#36075 szervesen kapcsolódik a kettő egymáshoz. -
#36074 Reagáltam egy link-re...amúgy egyetértünk :-D -
Zenty #36073 politizálni nem kéne, ez hadi topic -
JanáJ #36072 ak-74 bajonet
itt lehet látni az AK bajonetteket, közép tájon van a 74-é, sajnos a 47-esé nem megy fel a 74-re gányolás nélkül :-S
(amúgy jó kis oldal orosz/szovjet gyalogsági cuccokról) -
#36071 OFF... Szánalom...A múlt klisséiben tetszelegni, nyomati a populista és a mai korban teljesen elfogadhatatlan és megvalósíthatatlan dolgokat. Teljesen elszigetelődni kelettől, mert ugye azok mind "komcsik", persze nyugattól is, mert azok mindig a sz*rban hagynak mindent, meg kivéreztetik az országot. És ha már visszaszerezni nem tudjuk az elveszített területeket, legalább a harag szikráját szítani körbe-körbe, persze itthonról, aztán nem törődve a határon túliakkal, aztán a szívó ágon ők maradnak úgyis... Mi lenne közép-hosszú távon ebből? Mondjuk volt ilyen ország. Albánia. Megpróbálták az önellátást, de meg lehet nézni hogy mi sikerült.... ON... -
#36070 valakinek esetleg?:) -
#36069 Megnéztem a képeket. Hát ez durva. Ilyet még a magyar iparban is ritkán látni. Mi ez gányolás? Ez elképesztő... -
#36068 [/URL]1.
[URL=http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=99943612&adult=1]2.
Az első biztos nem eredeti, a második meg háát kérdéses, de legalább ak-74 szurony. -
Lacusch69 #36067 Linkelj róla képet, mert ezen a téren nagy az összevisszaság... (Nekem van itthon 3 féle, de tudomásom szerint 47-eseké. Viszont az egyiket 74-esként is láttam már.) -
#36066 A wargame.hu-n olvastam, és a hírek szerint a következőben AMX-30 lesz.