Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De ha már belemegyünk a "helyes, nem helyes" megnevezésbe, akkor te is vétettél egy kis hibát:
Tudomásom szerint a pisztolyok félautomata fegyverek.
A revolverek is a pisztolyok közé tartoznak tudomásom szerint. 😉
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Goldolkodtam rajta, mibõl jöhet ez az egész, és arra jutottam, hogy
a .45ACP lõszert tûzelõ pisztolyok esetében értelmezhették rosszul az Automatic Colt Pistol (ACP) rövidítést.
Szóval szerintetek miért is automata pisztoly egy M1911-es?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
láttam itt régebben slow motion kamerával felvett videokat. (szines)
mennyibe kerülhet egy olyan kamera?
elõre is thx.
on
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Ha lehetõség van rá bizony elõ kell készíteni a lövést .
Ha igazán cifra képleteket és háromszögeléseket akarsz találni túrj bele a tábori tüzérség megosztott irányzású tüzének lõelemszámításába .
Ha szereted a koordinátageometriát matekból és a ferde hajítást fizikából vagy úgy általában a ballisztikát akkor ezt is szeretni fogod . 😄DD
Ballistics
Effects of weather
Holdoff
Engagement of moving targets
Nem kell elmagyarázni, én is értem mindet, pusztán nem volnék képes arra, hogy álmomból tökönrúgva fölkeltve is kívülrõl fújjak pl. egy ilyen
táblázatot.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
És még sokminden más is ... 😉
De ha nem is érdekel annyira , azért hidd el vannak ennél jóval bonyolultabb dolgok is , de ha egy kicsit belemászik az ember akkor átlátja a dolgot és sokkal könnyebbé válik .
Az elõzõbõl meg még kimaradt a hõmérséklet.
A távolság meghatározása nem nagy kunszt, ahhoz tényleg elég egy pitypang IQ-ja.
Vagy sima matróz volt partra vettve? 😊
További programok, melyeket lenyakaztak:
-Advanced Precision Kill Weapon System
-Precision Guided Mortar Munition
-Army Tactical Missile System
Kevesebb pénzt kapnak a következõ programok 2008 és 2014 között:
-Guided Multiple Launch Rocket System
-Medium Extended Air Defense System
-Joint High Speed Vessel
Semmi baj , ezért modtam , hogy egy pitypang (gy.k. gyermekláncfû) IQ-ja azért kell hozzá , nincs meg , hát nincs meg ... <#nemtudom>#nemtudom>
Kibontom neked , és öt perc alatt rájössz , hogy csak el kellet volna olvasnod a szöveget is , gondolod ha egy ami meg tudja csinálni akkor Te nem ?
Szóval ez egy becslõ eljárás , matematikailag nem igazolható . A lényege , hogy egy ismert méretû tárgynak megmérjük a látószögét és ez alapján számolunk egy hozzávetõleges távolságot .
Alapnak a következõket vesszük kiindulásnak egy 1m magas (vagy széles) tárgy látószöge 1km-es távolságban 1 vonás (a vonás v. mil a kör 0.006-ed ill 0.064-ad része) .
Tehát vesszük a tárgy magasságát (vagy szélességét) méterben elosztjuk ezt a számot a látószögével ami ugye vonásban van és megkapjuk a távolságot kilóméterben .
Ugyanez az ami képlet is csak ott a tárgy magasságát szorozza 1000-rel és így a végén eredménynek a távolságot méterben kapja meg nem kilóméterben .
Amivel még megvadítja az az , hogy a hüvelyket vagy lábat átváltja méterre és ezt beletömi a képletbe .
Így már kezd fellszállni a köd igaz ?<#wave>#wave>
www.shooterready.com
Ha elsõre mindegyiket eltalálod, akár úgy, hogy mellette nézed a képleteket, akkor grat. És akkor ebben még nincs is pl. hegytetõrõl völgy felé lövés, vagy fordítva.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De az a két pacák csak ki akart jönni az égõ jármûbõl, fegyvertelenül és nem futva. Mondjuk igaz, õket nem is lõtték ronggyá, csak megsebesültek.
A futó fickó meg elcseszte. Beszaladt abba a kis épületbe, aminek a falvastagsága elérte a gipszkartonét...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Különösen azt nem értem, mi történt az Admiral Ushakov-al.
Jól értem hogy a kilencvenes években nukleáris baleset volt rajta, aztán 99-ben elkezték felújítani 100 millió dollár értékben, nemrég pedig leírták az orosz flottából? Ki érti ezt az orosz észjárást?
Egyiket sem vágták még szét.
-Nagy Péter: üzemképes, Északi-flotta.
-Admiral Nakimov: felújítás alatt áll, jövõre adják át, Északi-Flotta.
-Admiral Lazarez: kiégett, felújításra vár.
-Admiral Ushakov: elvileg szétszedésre vár, állítólag 40 millió dollárba fog kerülni, a Norvégok állják a cehet. Csakhogy a Duma megszavazta, hogy felújítják, ez még nyáron volt, nem vagyok naprakész, hogy mi lett vele.
A tanárom kb. 1,5 éve közölte, hogy éppen kínában épült egy kísérleti "szénfinomító". A kísérleti méret kínában azt jelenti, hogy Magyarország összbenzinszükségletének kb. 1/3-át vagy felét lazán tudná az üzem fedezni. Szóval nem kell aggódni a kõolaj miatt, sõt Bush ezért nagy barom, mert olcsóbban megúszná, a nem hadakozna, hanem ezt a technológiát nyomatná, de õt sem az esze miatt (nem)szeretjük....
Aztán ott az urán, abbó lsi több ezer évre elegendõ van, ha csak a villamosáram termelési oldaról nézem. Na itt jön be Észak-Korea, mert náluk van urán! Speciel én az uránt többbre tartom a kõolajnál.
Szenes kocsik mennek majd a tankok mögött??
Különösen azt nem értem, mi történt az Admiral Ushakov-al.
Jól értem hogy a kilencvenes években nukleáris baleset volt rajta, aztán 99-ben elkezték felújítani 100 millió dollár értékben, nemrég pedig leírták az orosz flottából? Ki érti ezt az orosz észjárást?