Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
az amatõr VESZÉLYES!!!
A kivétel erõsíti a szabályt, és felborítja a haditervet.
A béke a hivatásunk, a súlyos testi sértés csak hobbi.
A taktika amatõröknek való, a profik logisztikát tanulnak.
Az õrültség és a zsenialitás közti különbség azon múlik, hogy mennyi robbanóanyagot telepítesz.
Egy fegyver csövével nem lehet vitatkozni.
Bizonytalan helyzetekben lõdd ki a teljes tárat. Ha még mindig bizonytalan vagy, hajíts egy gránátot. Ha ezek után is bizonytalan vagy, jöhet a napalm.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Egyedül élem az életem, idegen tőlem a félelem, szabadon élek mindig hajt a vér. Kalapács József
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A világ legnagyobb helikoptergyártója, az amerikai United Technologies Corp.-höz tartozó Sikorsky Aircraft veszi meg a PZL Mielecet, a legnagyobb lengyel repülõgépgyárat. A tekintélyes múlttal rendelkezõ üzemnek – amely helikoptereket is gyártott – a rendszerváltás óta kerestek, de nem találtak gazdát. A Zycie Warszawy címû lap szerint az értékesítõ vagyonügynökség ahhoz a feltételhez kötötte az üzlet létrejöttét, hogy az amerikai cégnek meg kell nyernie a lengyel hadsereg által kiírt, mintegy 4 milliárd dollár értékû helikoptertendert. Ezt a Sikorsky szóvivõje határozottan cáfolta, szerinte nem is írták ki a versenypályázatot a lengyelek.
A megállapodás értelmében a Sikorsky a gyár mintegy 40 millió dolláros adósságának törlesztése fejében kapja meg a PZL tulajdonjogát, emellett kötelezettséget vállalt arra, hogy további 40 millió dollárt fektet be az üzembe, amely így alkalmassá válik híres katonai helikoptere, az UH–60 Black Hawk összeszerelésére.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Harcjármûvek:
AMX-10RC gumikerekes páncélvadász / felderítõ harcjármû
ERC-90 gumikerekes páncélvadász / felderítõ harcjármû
VAB és különféle változatai (pl.: VCAC HOT páncéltörõ-rakéta hordozó) harcjármû
VBL felderítõ harcjármû és változatai (pl. Milan pct.-rakéta hordozó)
VB2L parancsnoki harcjármû
Egyébb jármûvek:
Peugeot P4 terepjáró
TRM 2000 teherautó
Kettõ- és háromtengelyes ACMAT (TPK) teherautók
Támogató fegyverek:
81mm-es LLR aknavetõ
AT4CS páncéltörõ-rakéta
MILAN pct. rakéta
ERYX pct. rakéta
Mistral légvédelmi rakéta
Browning M2 nehézgéppuska
Kézifegyverek:
FAMAS gépkarabély (a képek tanulsága szerint leginkább a régebbi G1 változat)
MP5SD hangtompítós géppisztoly
FR F2 7.62x51mm mesterlövész puska
PGM Hecat II. 12,7mm-es mesterlövész / romboló puska
Minimi géppuska
\"...nagyonprofi Lockonevő szupernagytudású...\" \"...for the love of House, for the love of Beats, for the love of Dance...\"
Már tervezi a cirkálórombolófragattcsatahajócsatacirkálóolajtankerteherhajó USS Ticonderoga elkészítését is.
Külön rendelésre tuti lehet kapni, de lehet egyébként is, csak nem a játékboltban, hanem pl a nagykernél.
Gracie Barra
szép munka
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Repülõgép-hordozó anyahajót épített magának egy német férfi - Legóból.
A 36 éves illetõ 300 ezer darabkát használt fel a játékból ahhoz, hogy összerakja az amerikai Harry S Truman anyahajó 4,7 méter hosszú modelljét - adta hírül a The Sun címû brit lap.
Az eredeti hajó bõ 350 méter hosszú, 97 ezer tonnás, és 6 ezer fõnyi a legénysége.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Részemrõl pedig: az arabokat lelövik, ugye?
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A korán az más ebben vannak konkrét utalások a hitetlenek megölésére.
Itt van egyébként e jó elemzés A dzsihád vallási gyökereirõl.
Az iszlám terrorizmus vallási gyökerei
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Arra azért kíváncsi lennék, hogyan bírja a szerkezet a reakcióerõket.
A két csõ, valamint a fent leírt mûködési elv elõnye, hogy a tûzgyorsasága jelentõsen megnõtt (mintegy 16 lövés/perc). Mellesleg pedig nagyon komolyan nézhet ki mûködés közben az elõre-hátra mozgó két ágyúcsõ. ^^
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF