Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
http://www.oe24.at/zeitung/oesterreich/politik/article152401.ece
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
Video
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Amúgy egy olyan helyen akadtam rá ahol nem is gondoltam volna, az airsoft.hu boltjában😊
-Volt már déja vüd? -Nem kérdezted már?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elõre köszi.
lol
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A mostani fairfordi repnapra, az egyik részvevõ visszalépése miatt van egy feleslegessé vált jegyem.
Ha valakit esetleg érdekel keressen meg e-mail-be.
Per Aspera Ad Inferi.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Egyébként hüvelykivetéssel kapcsolatban ugrott be, nem tudom milyen agyament ötlettel tervezték meg a VZ61-skorpiót. Felfelé dobálja a hüvelyeket és ha épp úgy adódik, lazán a fejedre, meg a nyakadra potyognak a forró hüvelyek...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
igazából ezért összetett 1 kérdés melyik a jobb fegyver, lehet pontosabb erõsebb stb az egyik, ha a másik a praktikusabb és az terjed el jobban.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ha Bullpup elrendezése lenne, akkor rögtön a nyakadba vágná a forró hüvelyt, ha nem lenne rajta állítható deflektor. De így azért jóval elõrébb van a kivetõ nyílás. Persze, ez csak szigorúan szvsz, uis bal kézzel nem lõttem még egy fegyverrel sem.
Meg nem világháborús fegyverekkel kell összevetni.Kortársával,az FN FAL-al kell.
Perse airsoft-ban ez a probléma nem jelentkezik, de airsoft alapján is csak annyira lehet megítélni egy fegyver használhatóságát, mint játékok alapján.
Szóval Zicherman István szerint lehetetlen bal kézzel használni, szerintem meg teljesen jól megy! =)
Nemrég vettem meg Zicherman István A Kalasnyikov története könyvét. Nem kicsi nevekkel versenyezett, de azok a lõtéri próbákon sorra megbuktak, rossz szóráskép, törések, akadások stb. Aztán a javított verzióik a mocsárba merítés és a homokba temetés után buktak ki.
Ehhez képest milyen piti probléma a rövid irányzékvonal?
A tûzváltója valóban nem egy jó konstrukció. Pl.: kesztyûben nem bírnám váltani, mert néha a körmöm majd beletört, mire átállítottam biztosítottból sorozatba. No és persze tök jól hallhatóan kattan, ami megint csak nem egy pozitív dolog.
u dont have to listen anybody else but me
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD