Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Off. Nem szívesen politizálok, de itt egy idézet egy autós fórumból, rendõr fórumtagtól:

"Uraim! Ma délután kettõre be kell vonulnom a testülethez. Feladatom: A márc. 15-én megjelenõ forradalmárok likvidálása könnygázgránáttal. Remélem, sikerül fasírtot csinálnom egy-két gyökérbõl. Ha túlélem, talán már 20-án hazaengednek... Szurkoljatok!!!"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

De nem is a tervezett dolgokról meséltek, hanem a rendõrségrõl úgy általában. És az is biztos, hogy nálam vagy nálad többet tudnak róluk, hiszen számos esetben együtt dolgoznak velük.

Bucser
Akkor az egész tárgytalan😊 Valahogy bennem is ez élt (mármint a VPOP + rendõrség meg hogy VPOP réssze a határõrség😊)

Akkor meg aztán baromira semmit nem tudhatnak a VPOP-nál a tervezett dolgokról nem gondolod?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Te figyelj, most kapcsolok csak, a Rendõrséget nem a Vám és pénzügyõrséggel vonják össze, hanem a Határõrséggel!

hábrouban nem lehet "tisztán" játszani, pont
aki megteszi máris vesztett...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
Nem hiába a háború a legjobb üzlet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

degenerator
lényeg, hogy egyik se tisztán játszik -.-

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Jó üzlet az iraki háború

Az iraki és az afganisztáni katonai mûveleteknek köszönhetõen igencsak megugrott a BAE Systems katonaieszköz-gyártó cég profitja.

Az iraki és az afganisztáni hadszíntéren harcoló brit és amerikai alakulatok fegyverszükségletébõl fakadó megrendelések megdobták a BAE Systems, Nagy-Britannia legnagyobb védelmieszköz-gyártó cége nyereségét. Az elsõ féléves adózás elõtti profit 657 millió fontra (1,4 milliárd dollár) nõtt az egy évvel korábbi 378 millióról. Az árbevétel 12 százalékkal nõtt, ám ezen belül a cég Land & Armaments üzletága, amely tankoktól kezdve a munícióig sok mindent kínál, 43 százalékkal bõvítette eladásait.

A BAE - amelynek szembe kell néznie egy korrupcióellenes vizsgálattal, mivel állítólag csúszópénzekkel tette zökkenõmentessé néhány szaúd-arábiai megrendelés elõtt az utat - a múlt hónapban 2,2 milliárd fontért megvásárolta az amerikai Armor Holdings társaságot. Ez a cég olyan aknaálló jármûveket gyárt, amelyekbõl igen sokat akar rendelni az USA hadserege az iraki hadszíntéren harcoló csapatainak.

Döbbenetes!

Nem alkalmazza elõszerettel, ezeket is megbüntették. Túl sok értelme amúgy sincs, mert egy Allah Ahkbarozót úgyse állítana meg. A palesztinok, viszont kizárólag csak kõdobáló gyerekek mögül lövöldöznek. Hogy készülnek a palesztin videók.
Pallywood
Adam II
Nyár elején láttam õket a parkban.

degenerator
nem nekik volt egy háborús bûnökkel foglalkozó ügyosztályuk?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ColdFire
ez kecsón van?
én is itt lakom, bár még nem láttam õket 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Animefox
Igen, ezt nevezik élõ pajzsnak... Izrael szeretettel alkalmazza, demár ez régi video. <#pias>

Adam II
Akkor képzeld el a fagyisat (bár azt nem üldözésre használják) maximális sebességgel elõre VRÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ

ColdFire
van itt robogos is, egyszer üldöztek minket, 60nál maradtak lefele, elég poénosak 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Az elsõ ülésbõl a kilátást szinte tökéletesen kitakarja a gépágyú.
Szolnok.

degenerator

Adam II
Azt tudtam ,hogy SuperHind de sehol sem volt konkrétan megnevezve a gépágyú csak az ,hogy 20 milis.

Punker
Szolnokon az ernyõsök kapják elöször.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bucser
Dél Afrikai cég által kifejlesztett Hind átépítés. Ha jól tudom, egy 20 mm-es dél-afrikai toronyba épített gépágyú van benne (nem tudom szabad-e ilyet mondani, vagy ez-e a magyar szakszó rá. Engem totál összezavartak már itt az urak😄) van rajta. Egy fórumba emlegették, hogy talán Velkor a neve nem biztos.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Adam II
Valaki tudja milyen típusú gépágyút heggesztettek rá?

degenerator
ugyanígy szoktak fikázni a polfórumokon a balosok. a jobbosok meg anyázzák õket. vicckategória.

tud vki vmit arról, hogy hol vannak/lesznek a honvédségen belül m4esek?

Hát nekem pontosan ugyanez a véleményem rólad, szóról szóra. Úgyhogy ennyit a személyeskedésrõl.

degenerator
kb

Csak 110 évet kapott érte katonai fegyházban.
Boconadi
Adam II
Jah és legalább nem szarik mint a ló.

Punker
simán jó 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Adam II
Keckeméten akkus "fagyisautóval" járnak a parkban. Még sziréna is van rajta<#zavart1>

Punker
amúgy meg szerintem sokkal jobbak voltak a pacis rendõrök mint ezek a robogós bohócok, a lovasoknak elég normális egyenruhája felszerelése volt, ezek a fekete robogók baeball sapkák nevetségesek.

Punker
kaptak új smart-ot az összetört helyett?

Légy szíves, és ne személyeskedj ennyire itt a fórumon, lehet valakit nem szívlelni, de ne alacsonyodjunk le annyira, hogy szidjuk a másikat.

(Ahogy egy régi világháborús vicc mondja: Ne kívánj az ellenségednek semmi rosszat. Ha már nagyon ki nem állhatod, akkor mondd neki azt, hogy "Nyugodj békében!". 😊

Lovasrendõrõket egyébként pont ott vetnek be, ahol autók nem tudnak közlekedni, pl. parkokban. A várban talán még mindig üzemel a járõrSmart, mert ott meg a szokásos Astrak voltak túl szélesek.
Végül is a rendõrök is kötõdnek a haditechnikához, ha másképp nem, hát a parabellum pisztolyaikkal mindenképpen. 😊

Amúgy pár éve Dunaújvárosban a komplett közlekedési részleget kirúgták vezetõstõl járõröstõl együtt, mert mindenki annyira korrupt volt. Ezért egy ideig arrafelé egyáltalán nem voltak ellenõrzések és sebességmérések. 😊

Iráni vadászgépek:
A Tomcatek közül van még üzemképes gépük? Meg talán F-5-ösöket is vettek anno, de ez tényleg csak tippelem.
JohnnySmith
Nem csak nincs net a "munkahelyén" perpill... 😞(

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Adam II
Cifu nyaral?

Bucser
"Más. Valaki látott már képet az iráni vadászgéprõl? "

A következõ Iráni erõdemonstrációs felbvonuláskor szerintem lehet majd látni róla kéepeket szerintem.

Ha a "fejlesztés alatt lévõ 5. generációs" gépre gondolsz akkor az szerintem a kinaniak új masinájának exportváltozata lesz😊

bgabor! Te aztán igazi terméke vagy a jobbik iparának. Nem elég, hogy korlátolt vagy még nem is titkolod. BPesten a lovas lakanya a keletinél a máv székház mögött van. Minden nyárom a város ligetben láthatsz lovas járõrt. A lentieken kívül. De ha a 18. kerbe laksz akkor tuti nem fogsz. A REBISZ megszervezése már akkor õrültség volt amikor megcsinálták. Most a régen jól mûködõ Készenléti Rendõrséget állítják vissza modernizálva és a régihez képest bõvítve. - "A készenléti erõk így a kommandósokat és a tûzszerészeket, a légi rendészetet és a budapesti lovas rendõrséget foglalják majd magukba." - ez részben igaz. Van ott még jó néhány dolog. A VPOP- ról annyi, hogy míg évente fegyelmi okból 8-10 rendõrt szerlelnek , addig a derék becsületes jól mûködõ vámosoknál ez 25-30 fõ vagy még több, néha egész válotások mennek a markóba. A vámudvarok és a határszakaszok elég fertõzött területek bûnügyileg. És ott nem 2000 forintokról folyik a szó. Csak ebbõl nem lehet politikai tõkét kovácsolni. Tisztelet persze a kivételnek. Mert még mindíg több a becsületes rendõr, vámos, majdnem rendõr-határõr mint a becstelen.

Más. Valaki látott már képet az iráni vadászgéprõl?

Punker
itt Egerben voltak lehet már nincsenek, de azt tudom hogy többször állítottak meg minket igazoltatni, kocsit ellenõrizni, meg a kutya mindig lesi õket a kerítésnél hogy ez milyen állat lehet 😊

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

A focimeccseken rendszeresen vannak lovasrendõrõk.

Igen, lehetne, mert a lovarda fenntartása kb. 200 millióba kerül évente - de az a 60-80 ló nem felcserélhetõ a járõrkocsikkal. Tüntetéseken, focimeccseken kívül hivatalos ceremóniáknál is láthatod õket.

Budapsti lovas rendõrség.<#hehe> Nevetséges!
Nemazért, de én budapesti vagyok, és egyetlen lovarendõrt se láttam még a város utcáin, leszámítva természetesen a múlt októberi gyalázatos fellépésüket.
Megaztán szerintem a lovaik és az õket kiszolgáló infrastruktúra árából jónéhány járõrkocsit lehetne venni.
Kukába az egésszel!

A néhány éve milliárdos kiadással létrehozott Rendõrségi Biztonsági Szolgálatot (Rebisz) újra átszervezik.

Megszûnik a néhány éve milliárdos kiadással létrehozott Rebisz, egy része régi nevén, Készenléti Rendõrségként folytatja tevékenységét, más részei új alárendeltségbe kerülnek – írja a Népszabadság. A Repülõtéri Biztonsági Szolgálat a Határõrség Repülõtéri Igazgatósága alá kerül, az autópálya-rendõrség pedig - amely az elmúlt idõszakban meglehetõsen sikeresen mûködött, hiszen csökkent a balesetek száma az autópályákon és szinte teljesen megszûntek a trükkös lopások - a regionális rendõri szervek irányítása alá kerül.

A készenléti erõk így a kommandósokat és a tûzszerészeket, a légi rendészetet és a budapesti lovas rendõrséget foglalják majd magukba.

degenerator
erröl hasonlót tudnék mesélni. a vasúton van a rendõröknek egy-két irodájuk, meg kihallgatószobájuk a lakóhelyemen. határõrségnek is, közel vagyunk a határhoz. szóval a lényeg: mindig érdekes hangokat lehet azoknál az ablakoknál hallani, nem egyszer kellett már újrafesteni a szobát a sikeres kihallgatások miatt

degenerator
szovjet módszer.😊

nem találta meg vki a neten azt a cikket, ami leírja, hogy tavaly márciusban pár felszabadító amcsi katona kivégzett egy arab családot, majd megerõszakolta a lányukat?

Bucser
Elég vad dolgokat lehetett hallanio a VPOP-s berkeken belülrõl mert nem tetszik nekik az összevonás. Ezvan. senki nem szereti a fúziókat még az üzleti életben sem. A VPOP évek óta jól mûködött egyedül míg a rendõrségnek meg mindig is voltak problémái. Viszont az Úniós irányelvnek eleget kell tenni.

Nem, csak azt hogy ezt gondolják. És ha egy társszervezet dolgozói így ítélik meg õket, az szerintem nagyon elgondolkodtató.

Bucser
Gondolod a VPOP-nál jobban ismerik a rebiszt mint egy olyasvalaki aki ott dolgozik?

Great😊