Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Uraim! Ma délután kettõre be kell vonulnom a testülethez. Feladatom: A márc. 15-én megjelenõ forradalmárok likvidálása könnygázgránáttal. Remélem, sikerül fasírtot csinálnom egy-két gyökérbõl. Ha túlélem, talán már 20-án hazaengednek... Szurkoljatok!!!"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Akkor meg aztán baromira semmit nem tudhatnak a VPOP-nál a tervezett dolgokról nem gondolod?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
aki megteszi máris vesztett...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Az iraki és az afganisztáni katonai mûveleteknek köszönhetõen igencsak megugrott a BAE Systems katonaieszköz-gyártó cég profitja.
Az iraki és az afganisztáni hadszíntéren harcoló brit és amerikai alakulatok fegyverszükségletébõl fakadó megrendelések megdobták a BAE Systems, Nagy-Britannia legnagyobb védelmieszköz-gyártó cége nyereségét. Az elsõ féléves adózás elõtti profit 657 millió fontra (1,4 milliárd dollár) nõtt az egy évvel korábbi 378 millióról. Az árbevétel 12 százalékkal nõtt, ám ezen belül a cég Land & Armaments üzletága, amely tankoktól kezdve a munícióig sok mindent kínál, 43 százalékkal bõvítette eladásait.
A BAE - amelynek szembe kell néznie egy korrupcióellenes vizsgálattal, mivel állítólag csúszópénzekkel tette zökkenõmentessé néhány szaúd-arábiai megrendelés elõtt az utat - a múlt hónapban 2,2 milliárd fontért megvásárolta az amerikai Armor Holdings társaságot. Ez a cég olyan aknaálló jármûveket gyárt, amelyekbõl igen sokat akar rendelni az USA hadserege az iraki hadszíntéren harcoló csapatainak.
Pallywood
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
én is itt lakom, bár még nem láttam õket 😄
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tud vki vmit arról, hogy hol vannak/lesznek a honvédségen belül m4esek?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
(Ahogy egy régi világháborús vicc mondja: Ne kívánj az ellenségednek semmi rosszat. Ha már nagyon ki nem állhatod, akkor mondd neki azt, hogy "Nyugodj békében!". 😊
Lovasrendõrõket egyébként pont ott vetnek be, ahol autók nem tudnak közlekedni, pl. parkokban. A várban talán még mindig üzemel a járõrSmart, mert ott meg a szokásos Astrak voltak túl szélesek.
Amúgy pár éve Dunaújvárosban a komplett közlekedési részleget kirúgták vezetõstõl járõröstõl együtt, mert mindenki annyira korrupt volt. Ezért egy ideig arrafelé egyáltalán nem voltak ellenõrzések és sebességmérések. 😊
Iráni vadászgépek:
A Tomcatek közül van még üzemképes gépük? Meg talán F-5-ösöket is vettek anno, de ez tényleg csak tippelem.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A következõ Iráni erõdemonstrációs felbvonuláskor szerintem lehet majd látni róla kéepeket szerintem.
Ha a "fejlesztés alatt lévõ 5. generációs" gépre gondolsz akkor az szerintem a kinaniak új masinájának exportváltozata lesz😊
Más. Valaki látott már képet az iráni vadászgéprõl?
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Igen, lehetne, mert a lovarda fenntartása kb. 200 millióba kerül évente - de az a 60-80 ló nem felcserélhetõ a járõrkocsikkal. Tüntetéseken, focimeccseken kívül hivatalos ceremóniáknál is láthatod õket.
Nemazért, de én budapesti vagyok, és egyetlen lovarendõrt se láttam még a város utcáin, leszámítva természetesen a múlt októberi gyalázatos fellépésüket.
Megaztán szerintem a lovaik és az õket kiszolgáló infrastruktúra árából jónéhány járõrkocsit lehetne venni.
Kukába az egésszel!
Megszûnik a néhány éve milliárdos kiadással létrehozott Rebisz, egy része régi nevén, Készenléti Rendõrségként folytatja tevékenységét, más részei új alárendeltségbe kerülnek – írja a Népszabadság. A Repülõtéri Biztonsági Szolgálat a Határõrség Repülõtéri Igazgatósága alá kerül, az autópálya-rendõrség pedig - amely az elmúlt idõszakban meglehetõsen sikeresen mûködött, hiszen csökkent a balesetek száma az autópályákon és szinte teljesen megszûntek a trükkös lopások - a regionális rendõri szervek irányítása alá kerül.
A készenléti erõk így a kommandósokat és a tûzszerészeket, a légi rendészetet és a budapesti lovas rendõrséget foglalják majd magukba.
nem találta meg vki a neten azt a cikket, ami leírja, hogy tavaly márciusban pár felszabadító amcsi katona kivégzett egy arab családot, majd megerõszakolta a lányukat?