Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hol modntam én hogy nem éli meg másként minden ember? szeirtnem sehol mivel ezzel telejsen egyetértek ez igy van, én csak annyit jeleztem hogy aki husdarálónak minõsiti a légiot ugy hogy még ahoz se volt elég vér a pucájában hogy lenyomja az 5 évet az jobb ha hallgat, ennyi 😊
a légio marketingje meg potn nem errõl szól mert õk a kalandvágyó fiatalokat akarják begyüjteni..., ergo nem fogják sehol reklámozni hogy miylen dög unalom az állandó örség , meg ugy ált a napi rutin ha nincs semmi tournant vagy valami extra...
a forrásai meg elég szerteágazóak tekitnve hogy én nem csak egy szökevény lázálmai alapján itélek 😊 hagy ne copyzzak be ezer +1 honlaot a netrõl, elég ha rákeresel a googleban, vagy ott van az index idevágó topikja is nem egy volt és jelenlegi légiossal, de igen, még személyes ismeretségem is van mint "forrás", sõt tovább megyek, még olyan ismerõs is van személyesen mint a tied, msá tészta hogy az õ meséin ált inkább csak mosolygok 😊
és melelsleg még annyit hogy én sehol sem modntam hogy a légio nyugis, csak annyit mondtam hogy igen erõsen tuldramatizálsz néhány urban legendet, és hogy nem vagy tisztában vele hogy a modern hadviselésben miként alkalmazzák az élõerõt (itt most logikusan a fejlettebb hadseregekre godnolok, nem a rongyfejü öngyilkosmerénylõkre...)
ennyi
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hmm, akkor 50mm-esek pattogtak volna le a ruszki frontoldali lemezekrõl 37-esek helyett, valóban komoly akadályt képeztünk volna... ^^
Itt olyan alapvetõ hiányosságok álltak fent, amin nem segített volna, ha hozzánkvágnak 10 Pz.V-öt. (ahogy nem is segített.) Vagy mire gondolsz?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Még midig nem mondtad a forrásodat? Vagy a haverodnak a haverja mondta neked, hogy csoda jó a légió? Egyébként fel kéne fogni, hogy minden ember más, és máshogy éli át, de úgy látom ezt nem akarod fogni...
Te megálmodot, hogy milyen nyugis ,és jó dolog ez. Mivel a légió marketingje is errõl szól - nem fogják azt hirdetni gyere bazmeg dögölni lol 😊 Kicsit logikusan kéne gondolkodni
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Röviden: a Don-kanyarban (gondolok itt konkrétan Urivra és Scsucsjére) már akkor eldõltek a dolgok, amikor az orosz megindult.
Ebbõl a szempontból tehát maximálisan egyetértek Nemeskürtyvel, a felelõtlenség és a kényszerhelyzet ténylegesen azt eredményezte, hogy meghalni küldték õket ki.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
és én nem azt modntam hogy vigyáznak rád, hanem azt hogy amiket te kitalálsz meg megálmodsz hogy ágyutöltelék meg stb az egyszerüen hülyeség, ennyi, se több se kevesebb, ettõl még nem lessz egy hadsereg se életbiztositás, igaz tuti vágóhid se... 😊
és igen, ezért jött létre, sõt még részlegesen midnig ezt a funkciot tölti be , de ettõl még ennek az elvnek köze nincs a vágohid effektushoz
meg msot õszintén, szerinted manapság mit csinál a légio? csak kiváncsiságbol hogy szerinted hol és mi a nem humánus meg humánus... (azt már fel se merem vetni hogy a hadászat, háborusostul gerillástul, mindenféle fegyveres konfliktosostul alapbol nem a humanitáriánus elvekért jött létre, de hát ez ugye miért is érdekelne téged... 😄)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
3 év után megszökött, és azt mondta, hogy hiába a nagy marketing egyenlõség - ennek ellenére volt nem kicsi megkülönböztetés, hogy Magyar. De persze mindenki más, és máshogy foglya fel, hogy mi a határ nála ahogy bánhatnak vele stb.
Egyébként szerintem nem vagy tisztába a légió miért is jött létre. A légió azért van, hogy az alap francia hadsereget kímélje, és olyanokra is be vessék ami nem mondható humánosnak.. De nem baj, azért higgyed , hogy vigyáznak mint a kincsre rád 😄
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Franciák meg alapjába is többsége naci. Annak fejében, hogy többsége néger , arab, meg cigány, de sebaj 😄
az kemémy 😄 de igy van végülis
a franciák meg a légio egészen más tészta, állam az államban ahogy modnani szokták szóval ez hogy pont a magyarokat nem kimélhetik..., jáj..., golyofogo..., elkéne már felejteni ezt a fogalmat, 2.vhban müködött igen, de a modern hadseregek nem erre épülnek, nincs golyofogo munkakör, veszteségek lehetnek de nem ez a cél, fel kéne fogni hogy manapság egy katona kiképzése legalább olyan drága mulatság mint maga a hadifelszerelés, ergo nem csupa jószivüségbõl hanem sima gazdaságosságbol se "pazarolhatják" az emberanyagot, egyszerüen drága lenne, ennyi
a légioban sok magyar van? mihez képest? 😊 csak emrt pont ez az hogy manapság eléggé figyelnek az összetételre hogy egyik náciobol se legyen "tultengés", manapság már más világ van mint pl 2.vh után amikor a fél légio németekbõl állt 😊
egyszonak is száz a vége jópofák ezek az "álltam már olyan ember mellet aki hallot olyanról akinek a testvérének a feleségének az unokaöcse egyszer látott 26 km-rõl egy légiosra hasonlito alakot" tipusu urbanlegendek csak ne ilyen meggyõzõdéssel adjátok már elõ marhaságot 😊
Õ szerintük mi õs cigányok vagyunk, és járt Trianon..
Biztos van rendes is náluk, de eddig nem találkoztam olyannal.
Csak mondom, hogy maximum ilyen "protektel" érdemes. Például ha ismersz egy sorozó tisztet, vagy hasonló. Mert a franciák a Magyarokat egyébként se kimélhetik - Nem bírnak minket, és tuti golyó fogó lesz belõled. Igaz a légióba sok Magyar van, de alap verzióba nem lightoznak velük az tui..
Mondjuk ez annak is köszönhetõ, hogy nem titkoltan Horthy, és Mussolini tárgyalt egy közös nagy szövetségrõl. 1. Újra nagy Magyarország, és lengyel határ. Olasz- Magyar- lengyel szövetség, ami megállít mindenkit, és õk uralkodnak "úgy mond" - Mussolini terve legalábbis tuti ilyen volt 😊 Ezért a Bécsi döntéseknél Mussolini ugrált a Magyarokért. Hitler meg teljesen el vette a lengyel határt. De mondjuk az is közre játszott még, hogy túlzottan erõs szövetségese nem volt a németeknek. Az Olaszok is segítség nélkül nem tudtak semmit el foglalni....
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
TESZ-nél már megvan, hogy MP5 A5, USP, és USP Compactot használnak, és emberrablással, repülõgépfoglalással és terrorcselekményekkel foglalkoznak.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
hogy utána ott hagyjam a katonaságot. másrészt pedig én nem akarok ugy élni hogy monoton 60 évet vagyok a mókus kerékbe mint thanatos is irta.. pl a légioban ha 18 évesen ki megyek akkor 33 évesen már nyugdijba mehetek és van egy fix nyugdijam amit külfödre is át utalnak... persze azt meg is kell élni
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”