95104

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Ez a KWS III. prototípus, a Leo2 egyik fejlesztési irányzata volt, 140mm-es löveggel, a programot félbehagyták, és alternatív megoldások felé fordultak (a KWS I.-ben L/55 csőhosszúságú 120mm-es löveg megjelent a Leo2A6-nál, a fejlesztéseknél pedig elektronikus gyújtású lőszerrel szerelt 120mm-es löveg jelenleg a fő irány). -
JanáJ #45166 Harci helinél a pilóta vagy a lövész kezeli az irányítatlan rakétákat? Mivel céloz? -
de rendesek vagyunk. -
Ha jol tudom már nincs mert a maradék 200milkát most a pénznemben nem vagyok biztos azt mivel olyan jol állunk anyagilag az elengedtük az oroszoknak hogy nem kell megadni . -
Nem tudja valaki, hogy van e még irányunkba orosz államadósság? Ezeket lehetne hadieszközökre is fordítani, gondolom. -
netmester #45162 http://hu.wikipedia.org/wiki/Leopard_2 -
NorBear #45161 Üdv!
Valaki nem tudná megmondani hogy a képen látható leopard 2 tank milyen löveggel van felszerelve? Én 140mm-es lövegmek nézem persze lehet hogy tévedek...
-
A gőzölt bükk is nagyon jó. -
uwu #45159 Elkaptad az új hullámot, de nem a legújabbat.
Az igazán kemény konteo kicsit más. Ez a földönkívüliek, és a háttérhatalom titkos szövetségének legújabb tervének a főpróbája volt. Mivel a H1N1 nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, és nem jött el a várva várt világ vége, most ismét van mire várni. Ezzel a szupertitkos fegyverrel, amiről mindenki tud, ezzel fogják elpusztítani az emberiség jelentős részét, a cél 5,5 milliárd ember megölése, mert atommal túl egyszerű lenne, ezek szeretik a kihívásokat. Csak hogy tudd, mibe trendi hinni mostanában. A te változatod olyan snassz. -
bgabor #45158 Az a vicc hogy még arra se fordítanak gondot, hogy valamennyire hiteles legyen a tálalás. Az orosz flotta meg az amerikai tengerészgyalogság marhára kompetens lehet egy kísérleti szeizmikus fegyver kapcsán.
Persze egyértelműen kacsa, de az azért nagyon égő hogy Chavezéktől mindössze ennyi telik ha ki kell találni valamit.
-
dezinformációnak tűnik.
(ezzel nem azt akarom mondani, hogy lenne valós alapja, csupán az állítólagos hírforrást akarják idiótának beállítani.) -
Lacusch69 #45156 -
Lacusch69 #45155 A NAP HÍRE
http://forum.legalisonvedelem.eu/fckeditor/editor/images/smiley/msn/angel_smile.gif -
59th LeFty #45154 Innen üzenem az asztalos ismerősnek, hogy megélne belőle, ha airsoftosoknak gyártana tusokat - 3 hónapja aranyárban fizettem volna egy AK tusért, és egyáltalán nem vagyok egyedül... -
Scharnhorst #45153 Nem, nem. Igazából egy ismerősöm kérdezte aki airsoft fegyverhez (pontosabban Thompson-hoz) akarja a válltámaszt elkészíteni (asztalos az illető) és ezért kért pontos információt erre vonatkozólag. -
Nem tán Garandot fogsz gyártani? -
M1 Garand:
1936–1957
5.4 millió darab
-
Gunslinger #45150 Jaja, háborús termelésnél ami volt éppen. -
"Az M14-es ágyazása eredetileg diófából (Juglans nigra) készült, majd később nyírfából (Betula alleghaniensis) illetve cseresznyefából (Prunus serotina) készült."
valószínűleg az M1 -es is hasonlóan változatos fákból készülhetett. -
Scharnhorst #45148 üdv!
egy érdekes kérdéssel fordulnék hozzátok, méghozzá azzal, hogy a második világháború amerikai fegyverek egyes részei milyen anyagú fából készültek. (pl: Thompson, Garand stb.)
előre is köszi a választ -
Massari #45147 Cs!
http://www.thefirearmblog.com/blog/2010/01/20/bushmaster-agl-adaptive-grenade-launcher/ -- Ammo -
stuka85 #45146 De lehet benne mosogatni :D XD -
radioaktív környezetben biztos vigyáztak volna rá. -
Kurfürst #45144 Puskagránáthoz való speciális lőszerre tippelnék. A legviccesebb akkor is a gagyi műanyag kesztű, nem tom mi célt szolgált de valszeg az első dolog lett volna amit a katonák a harctéren "elvesztenek" (próbálj meg ilyenben rádiózni, irányzékot állítani, tárazni, zsebedben keresgélni..) -
Ja ez a Jump Belt érdekes.Valami rakétahajtómű lehet? -
roppant érdekes, egészen biztos vagyok benne, hogy 2006ban ilyet láttam egy hadkieges századoson. -
ECWCS kópia, goretex, meg minden. 2008M a neve. (lehetetlen lesz még egy két évig hozzájutni :(( ) -
ECWS hazai verziója aszem. -
infót nem sokat, de ezt, vagy ehhez nagyon hasonlót már 2006ban láttam. -
JanáJ #45138 Nekem a "Jump belt" tetszik :-) -
Ha megnézed, a szöveg feletti képem egy M16-ost (AR-15?) fog a katona már, abban már van aluminium-ötvözet. :) -
harcu #45136 Ja, és az utolsó kép szövege szerint "aluminium-alloy rifle" van a kezében. Akkor viszont remekül megoldották a famintát, sok mai kocsiban van olyan rémes fautánzat, pedig már az 1950-es években megvolt a recept. -
Ez simán lehetne valamelyik következő Fallout játékban :) -
harcu #45134 Mivel más a lövedékek színezése, ezért inkább valamilyen speciális töltényre gondolnék, de az elhelyezése akkor is gáz. Az M-60-asok vietnami tapasztalatai alapján, miszerint a lőszert kartondobozba csomagoltak, ami az adott éghajlaton kifejezetten ritka esőzés(értsd monszun) alatt azonnal szétázott, ezért a hevedert nyakban átvetve hordták. Ez viszont azzal járt, hogy az nagyon hamar megsérült, hozzáverődött mindenhez, így elég gyorsan adogatási probléma lépett fel a fegyvernél. Bár lehet, hogy ezt még inkább szerencsének is fel lehet fogni, a géppuskások élettartama a vietkonggal állítólag a csata kezdetétől számított 15-20 másodperc volt, mivel azonnal RPG tüzet kaptak. Ha kiiktatták a géppuskát, akkor ugyanis az adott szakaszt már könnyen lerohanhatták.
Azért azt is elég nehéz megérteni, hogy miért is használtak az amcsik egy olyan félresikerült fegyvert évtizedeken át, mint az M-60-as, a próbálkozások a feljavításával meg mindig rontottak rajta. Az igazán megbízható verziók már csak a 90-es években készültek el. -
Értelme nem sok van, védeni biztosan nem véd semmitől. Amúgy így nézegetve azt sem zárnám ki, hogy direkt dezinformáció. :) -
harcu #45132 A 4 db. töltény a kabátra fűzve az mi célt szolgálhat? Egyszerű díszítés, vagy véd a szívtájéki találatok ellen? -
A jövő katonája 1959-ből. Sisakba épített tranzisztoros rádió, arcvédő maszk, szem elé lehajtható éjjelátó szemüveg, nejlon "alsóradrággal" egybeépített védőmellény. Azért az meleg, hogy a sisakrádió még 50 évvel ez után sem általános dolog...
[center]
-
-
Tömböl vezérezredesen milyen kabát van, még nem láttam sehol sem ezt a fajtát se képet rola.Esetleg valaki tud infot rola ?
gyakorlo -
A Rifle az a Maverick indítás a jet harci gépeken, a helikoptereknék lehet, hogy a Hellfire indításra mondják ezt.
Ez segíthet. :)