Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ok,bocs,ha nem gond használom a Cifu-t,azt fogom,egyszerû lélek
vagyok,mint egy szeneslapát😊
Rudolf Steiner egy volt légiós altiszt,OAS tag,indokinai és algériai veterán.Pajkos legény (volt),késõbb Afrikában zsoldoskodott.
Na most,felfedeztem hogy régebben kutatgattál a témában,legalábbis ugy vettem ki a Vadludakból az Indexen,most megint emlitve volt az ürge,de nem találok fényképet(közelit)
Gondoltam rápróbálok😊,ahogy figyeltem ,jó hamar tudtál képet tenni minden témában.
Rolf Steiner<#integet2>#integet2>
Apám,nekem életem a kungfúúúúúúú!!!!!!!!!!!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Elvileg. Itt jön a képbe az F-22A sokszor keresztre feszített csapásmérõ képessége, amire kidobtak rengeteg pénzt, és még ma is sokszor rácsodálkoznak, hogy ezzel meg mit is akarnak. Miután az F-22A létszámot laposra klopfolták, végképpen értelmetlennek tûnik a csapásmérõ képesség erõltetése. Az F-35 (ill. rövid távon még F-16 és F-15E) gépek végzik a babramunkát, a fejük felett pedig az F-22-esek tartják tisztán az égboltot. Látszólag egyszerû.
A légierõ fejesei azonban másképpen gondolják. Õk továbbra "szuper-ragadozót" akarnak, egy mindenre képes, mindenre jó gépet. Sokat. Csak ahhoz drága.
Szóval megy a kötélhúzás ezerrel. Ilyenkor jönnek még közbe az olyan dolgok, mint az, hogy alaphangon az F-22A és az F-35-ös adatkapcsolata nem kompatibilis (tehát egy F-22A radarja által felderített célpontra csak egy másik F-22A indíthat rakétát, F-35A nem - igaz ezt a képességet 2012-ben már kiterjesztik az F-35A-ra is).
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
A nickem amúgy még mindig szögletes zárójel - NST - szögletes zárójel bezár Cifu. 😊
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Nincs véletlenül egy képed Rolf Steinerrõl?
Az a kép lenne jó ami Mickey fórumán is fennt volt,amin rajta van az általa tervezett jelvény.....talán Biafrában készült?
Erik vagy Eritelaz ahogy ismered,volt katona a magyar hadseregben,ez bizonyos.Részt vett Cipruson békefenntartásban.
Több szálon is bebizonyosodott hogy sosem szolgált az amerikai hadseregben,a Különleges Erõknél meg végképp nem.
Személyes véleményem róla egyébbként nem mindenben negativ,másnak adta ki magát de sok K.K beszivta,pedig észosztásban élen járnak.
Nekem,azért fájt inkább,mert gyerekkorom egyik idolja az SF,
azonkivül jó alaposan megsértett három igazi katonát,mindhárom a legtapasztaltabbak közül valók itt a neten.
Azért nem volt buta srác,Isten nyugosztalja.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Raptor pedig semmivel sem szolgált eddig rá, hogy elismerjék, sõt. Idén a bevethetõségi rátája 62%-ra zuhant, amivel a légierõ legrosszabb értékét nyújtja. A Raptor üzemeltetése a jelek szerint nagyon bonyolult, ahogy fogalmaznak The F-22 had failed to meet most of its "key performance parameters" in operational tests last year and the trend was negative. Vagyis az F-22-es nem képes a várt képességeket hozni, és az idõ elõre haladtával csak romlanak az eredményei.
Jelenleg 2012-re várható az, hogy integrálják az AIM-9X2-õt (az AIM-9X-et nem képes indítani, mivel annak az indítás elõtt kell befognia a célt) és az AIM-120D-t, illetve az új, bõvített adatkapcsolatot (jelenleg csak két Raptor képes megosztani egymással adatokat, ezt kell kibõvíteni a B-2A és az F-35-ösökkel való együttmûködésre).
Próbáltál ilyen fülvédõt vagy valaki más?
80.626HUF-t nem kicsit túlzásnak tartom.
Itt is kapható ilyen. Az ára persze kicsit borsos...
Ezek szerintem csak sport lövészetre, vagy vadászatra jók.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
pl
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Kiváncsi leszek europai fegyverpiacra sikerül-e betörniük , mert ha sikerülne igencsak meglepödnék .
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség.
de azóta elfelejtettem, meg hátha mást is érdekel a dolog
szóval az aknavetõnél hogy állítják be hogy milyen messzire lõjjön? nyilván a csõ dõlésszöge meghatározó, 45 fokban a legmesszebb visz
de mi van ha mondjuk nagyon közelre kellene lõni vele? azt hogy oldják meg?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha már úgyis öltözékekrõl volt szó nomeg úgyis esik hó és közeleg tél akkor feltennék a kettõt kombináló kérdést. A terepruha alatt/mellett milyen plusz ruhákat,felszereléseket hordanak a katonák télen (nem konkrétan magyarokra gondolok)...
\"Ritterlich im Kriege, wachsam für den Frieden\"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"