Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindennek ellenére azért szomszédék legalább elmondhatják, hogy övéké az egyik legutolsó "AK-fejlesztés". Mégha randa is (a csúfot kicsit azért erõsnek érzem - ritka madár a szépséges AK).
Finn Valmet/Sako Rkk62-es AK-inak van Reflex hangtompitó családja + és minden egyebek is 😊 de ide se linkelem mert neked úgysem tetszene
Szent Haba-kukk
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
http://www.defensetech.org/archives/004569.html
Nagyon jó kis cuccnak néz ki, van benne fantázia és igen hasznos jármû lehet a hadszíntereken.
Nem AK, nem is másolata, a tárja is más az AK-val nem csereszabatos. Egy teljesen más fegyver.
A második képen milyen ak van? Olyan fura rövid a gázelvezetõ (?) a melsõ markolat elött.
Szent Haba-kukk
képfeltöltésssel jól el lehet játszogatni 😊
Szent Haba-kukk
Szent Haba-kukk
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Legalább a markoltatott lefestették volna vagy a fa helyet valami könnyebbet tennének rá.
Mert így nagyon LEGO kinézete van.
Egyébként nekem sem tetszik a magas szerelék sínük.
"tüzérség van: /watch?v=xv0AaSSAbCU&feature=related
harckocsik: eu szabvány szerint modernizálva, modul-rendszerré kialakítva
helikopterek: hány életet mentettek meg az árvíznél?
lövészeink: egyedülálló erõt képviselnek európában (csak nálunk található ilyen alakulat) "
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Persze így használható a nyílt irányzék is (mondjuk rá) de minek ha amúgy is van rajta optika ami persze túl magasan van.
Ami még bénaság az, hogy a lámpától nem igazán fért oda a kezem az elõágyhoz. Nem értem miért nem tudnak rátenni egy foward grip-et (ezt, hogy is mondják magyarul?) ha már van szereléksín.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Rendes optika és bipod
Megoldás Csehországból, reflexirányzéknál ugyebár nyugodtan mehet elõrébb az irányzék, és frappáns a fegyverlámpa rögzítésének megoldása
Ultimak szereléksín, kapható direkt a magyar AK-hoz is, 92$-ért...
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezen mi a modernizáció? Az, hogy rácsavaroztak néhány akármit?
modernizált ak-63 ( Szép 😊 féleség)
Bercsényi alap cucc:
Szokás szerint hülyén fogalmaztam, és a kiguglizás is jogos, de eszembe se jutott.<#idiota>#idiota>
Anno kiskorú írta, hogy az M16 gyengéje maga a tár, de ugyan akkor tudtam hogy több nyugati nato fegyver ezt eszi. És nem tudtam, hogy ez feltétel volt, vagy csak praktimum logisztikailag.
Érdekesek a kommentek...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
http://en.wikipedia.org/wiki/STANAG_magazine
Az mondjuk gáz az AK-nál, hogy a tokfedelet simán lelöki a nyomás, nem tudom m16 nál ilyenkor mi van, de annak ir orrán száján jött.
Szerintem ha nagyon kerestek, minden fegyverrõl lesz ilyen video.
Amúgy a Nato országok fegyverei mind eszik a Stanag (?) M sorozat tárait? pl: G36?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Az USA nem igazán fogja megszállni Pakisztánt. Semmi haszna belõle. A tengerpart, amire utaltam arra vonatkozott, hogy miért van szûksége az USA-nak Pakisztánra.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
<#worship>#worship>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"