Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tandem robbanófejes gránátok, rakéták korában eléggé furának találom, szerintem nem megoldás ez semmire, csak nagyobb lett tõle a fegyver.

qtab986
Jelenleg az ADS olyan dolog, ami ellen még nem kell nagyon gondolkoznia a pct. rakéták tervezõinek.

Már meg is érkezett a válasz Oroszországból. RPG-30 vagy РПГ-30. Kíváncsian várom hogyan fog szerepelni a gyakorlatban.

Hypo
😊)))) mindig tetszenek a magyar tesco megoldasok...varom is az elso tesco repcsiket😊))

qtab986
Ezek a mûszerek mennyire bírják vajon az ellenséges tûzet? Nem nagyon,szerintem.

[NST]Cifu

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

qtab986
és mûanyagtokos. Túl gyorsan akartam beírni.

qtab986
Francia

Alapvetõen egy kisérleti jármû, amin a "robottankhoz" kapcsolódó technológiákat próbálják ki. Összesen 12t, és egy 20 v. 30 mm-es gépágyú van rajta, szóval nem egy Abrams killer 😊 Jelenleg önállóan kb 25 km/h sebességgel tud haladni illetve lehet távirányitani egy bradley parancsnoki jármûbõl, kb 5 km-es hatósugárban.

degenerator
a black knight robottankról mit lehet tudni?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hehe, KUB-ra rakjunk már ilyen szilveszteri kisrakétát egy vevõ fejjel ^^
Jelen állás szerint hamarabb veszik meg kilóra...
Scottt
Csak tizen kezelnek 2légvédelmi ágyút?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Karabélyt használnak kültétcsõnek, így kisebb - gyalogsági - lõtéren is tudnak gyakorolni arányosan kisebb és közelebb lévõ célokra. Szegény ember vízzel fõz ugye... 😉

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Punker
hehe indexen próbálják kitalálni mikor lett az AK-ból géppisztoly helyett gépkarabély hivatalosan 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
minek AK a légvédelem csövére? nyomjelzõnek? 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Hmm, én így se vágom, hogy mi a hiba...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

qtab986
Fene se tudja, sztem inkább teljesen maszek építmény.

Gondolom valami P90 az alap...

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Szarul fogalmaztam. qtab986 által belinkelt fegyveren nincs. Az 5. elemes változaton van még hálóvetõ is, agyament egy cucli. 😄

Punker
RPG nem elég? 😄

Molnibalage
Lángszóró van.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Még ez sem univerzális. Nincs rajta se gránátvetõ, se lángszóró 😄DDD

qtab986
4.077kg vagy 9lbs a tömege. De ez pump action mindkét kaliberben. A .223-hoz tartozó gas piston ezért nem is látható mert nincs. Nem öntöltõ.

I.C.ram
BAROMI gagyinak tunik, mint valami 500 forintos jatek muanyag puska. Gyartasi minosegi s borzalmas igy ranezesre is.
Elég gagyinak tûnik.
Biztos jó nehéz, nem háborúba való.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Az aktív szolgálatban eltöltött idõ is több, mint 3-4 év, de ezen ne vesszünk össze.

Molnibalage
Márint azóta van aktív szolgálatban. A tesztek és egyebek nem számítanak az én szemeben. Egy fegyver akkor ér valamit, ha rendszerbe van már állítva.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Annál azért több. Asszem 2000 körül már tesztelték és 2003-ban már a csapatoknál is volt belõle.

Ách zó!

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Molnibalage
Már a Mark IV-es is vagy 3-4 éves...

Ez Mark 4.
Látványosabb az új torony.

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

Újfajta Merkava? A Mark III még nem így nézett ki:

Dehogynem lett volna, cask azzal nem lehet újabb, index mintára lelkészített "najólmegmutatjuk" videót készíteni. Van egy sejtésem,h ogy szándéákosan keresték a "szakértõket".
Punker
inkább bosszantó, mert ok hogy az AS csak játék de akkor is, fõleg egy katonai suliban nem igaz hogy nem lett volna valaki aki ért hozzá.

Hja, az a szakállas csávó igazi gyökér. A gépkarabélyt legéppisztolyozza, az M16A2-re M16A1-et mond, meg folyamatosan lõszernek hívja az airsoft lövedéket, szánalmas.

Köszi szépen. Nekem elég életképtelen ötletnek tûnik. Ez már megint az univerzális fegyver ideológiája, olyan fegyver nem létezik, ami mindenre tökéletes. Közelharcra egy jó shotgun a legjobb.

Zrínyin van egy csomó civil/polgári szak is. Nem is kell, hogy közük legyen a sereghez.

Pluskast
Ugyanmár! Ezek nagy része csak azért megy ide tanúlni, hogy legyen valami papírja. Van egy csajszi ismerõsöm az is a Zrínyin végzett, köze nincs a sereghez nem is akar ott elhelyezkedni.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Punker
persze hogy airsoft, de olyan f@szságokat beszélnek róla hogy iszonyat 😞((

qtab986
Vagy ez airsoft?

degenerator
nõi hadseregünk lesz?

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

qtab986
HK416? Nem tudom hova tenni a logo-t a sátorvas elõtt. Azt hiszem a HK nem használ pajzsos emblémát.

Molnibalage
Milyen szemszögbõl?

Punker
indexesek riportja kiábrándító:

nyílt nap

degenerator

a zrínyin.