Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
karosszéktábornok.blog.hu
TGábortól megkaptam a választ, ha valakit érdekel:
1. M26 Pershing
2. T-80
3. AMX-30
4. Merkava
5. T-34/76
6. Panther
7. M4 Sherman
8. Jagdpanther
Üdv!
Hp
Láttam, h ebben a topikban korábban volt szó a Páncélosok magazinról, esetleg le tudná nekem írni valaki, h eddig milyen számok jelentek meg?! Tegnap vettem meg a 8. számot, amihez Jagdpanther volt.
Elõre is köszönöm
Hp
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
AS-20 rakétát a Su-24 elviheti?
Eltérõ dolgokat találtam róla a neten,és megkeveredtem.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyes vélemények szerint, ha a Königsberg elõtti mocsarakig vonult vissza a Wermacht ott a többé kevésbé ép erejével a siker esélyével nézhetett volna szembe egy szovjet offenzívával '43-ban.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Pár javaslat:
A Barbarossa-Terv felvázolása.
A Barbarossa hadmûvelet elõtörténete és elindulása @ IIVh.hu
Katlancsaták 1941-42 @ Makó Gergõ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A különbségek? Elõször is 16db Bulava SLBM rakétával fegyverzik fel (majd, mert az még további egy-két év), másodszor áramvonalasabb, és nagyobb a sebessége alámerülve. Ezen kívül csendesebb is egy fokkal, például a hajócsavar is kapott egy gyûrûs házat.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Nem támadásra felkészült, hanem támadásra készülõ szovjet sereget találtak telibe. Jelentõs különbség. Védelem még nem volt kiépítve, ugyanakkor a felvonulás sem fejezõdött még be, nem voltak kiadva a parancsok, csak az, hogy a németeket nem szabad provokálni. Gyakorlatilag nyílt mezõn ácsorgó embereknek rontott neki a német hadsereg. Ez pedig a legrosszabb. A szovjet támadás meg eleve nem számolt teljes Európa lerohanásával, õk Budapestig tervezték az elsõ offenzívát, aztán majd döntöttek volna a folytatásról.
Szent Haba-kukk
ELCAN Digitalhunter távcsövet - ár/érték arányban nem tünik rossznak .
(1500usd) - az ACOG magában majdnem ennyi
magyar oldalakon a gugli ennyit dob ki róla:
"A Raytheon csoporthoz tartozó ELCAN cég Digitalhunter elnevezéssel digitális céltávcsövet készített. A cég neve betûszó, az Ernst Leitz Canada betûibõl hozták létre."
- a Leitz pld. elég jó minõséget sejtet. Valaki ismeri esetleg ezt a cuccot? hallomásból vélemény? valami?
Szent Haba-kukk
Lap alja AK47X
SOPMOD AK
TDI Arms 5 Rail
Ez meg csak hamár felszereltség 😄

Szent Haba-kukk
A sínt, a váltámaszt, és esetleg a markolat is õk gyártják szerintem + mindenre háromszori nyereség, és meg is van a "szép" ár 😊
egyébként P-47 Thunderbolt, akinek nem tetszene /életben tényleg tömzsibb mint a képeken/ ahellyett találtam szebbet jobbat, kisebbet majdnem mint a Mustang : P-72 prototipusa , csak a Jetek miatt asszem már nem hozták ki.
wiki, shinynew design
Szent Haba-kukk