95085

-Nem alkalmazunk jelzős szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem gyűlölködünk!
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
[Légi Harcászati / Légvédelmi FAQ]
-
Sneak Peek: Bravo 18 AKM
Specifications: Bravo 18 AKM 7.62x 39mm Caliber/Gauge: 7.62×39mm Barrel: 10.5 Inches OA Length: 28 Inches Weight: 8 pounds Sights: Folding front and rear (Accepts any rail mounted sights) Stocks/Grips: Custom 6 rail forend / folding stock accepts all Mil-Spec AR stocks Action: Select Fire / Gas Operated AKM Action Finish: Black Coating Capacity: 30+ 1 accepts all factory magazines
Price: $1500.00 as tested, price dependent on customer requests -
kiskorúbézoltán #49673 Nagyon nagy általánosságban nem jellemző ez a ppt-s dolog az amikra, de amúgy amit leírt a fószer az az utolsó szóig úgy van, semmi túlzást nem tett bele.
Jellemző módon mi, magyarok ezt a, mondjuk úgy, "vadhajtását" az ami vezetési rendszernek sikeresen átvettük, ismerve magunkat túl is fogunk tenni rajtuk... -
BEARCAT #49672 A szegény tengeralattjárót nem csak a zátony de a mentésére indult vontató is húzza. Most olvastam, hogy a HMS Astute zátonyról történő mentése során a vontatóhajó nekiment a jobb elülső kormánylapátjának.
-
BEARCAT #49671 Valaki érdeklődött a Shi-Lang felől. Találtam egy képet ami szerintem új, bár erről kérnék egy megerősítést. Nem emlékszem rá hogy az eddig általam látottakon már fent lett volna radar a sziget tetején.
-
Esetleg Jumbo, jött tegnap is a cargo ELAL. -
drevil666 #49669 Na feltettem a kérdést:) az amcsiknak, még korábbról az F-15E pilóta maximális tömegét illetően...
"Quote:Originally Posted by drevil666
Welcome!
It would be my question to the F-15E pilot in the maximum amount of weight can be?
A man weighing 109 kg can be the pilot of this model?
If this is not a good topic for my question, then I'll have a link where you ask this question!
várom a válaszokat"
Erre a válasz:
In theory the F-15E can carry way more than 109kg. However, one limiting factor is the ejection seat which has a weight limt of 100+ kg (can't remember exact but I suppose you can google aces II). Anything more, and the chute won't support.
Its not just the seat limit of the F-15E but also of the trainer aircraft since the pilot will need to go through the training. Some of those seats might have a lower weight capacity.
Én ebből azt veszem ki, hogy sajna fogynom kell, mert a repcsi még csak elbír, de a katapultáláskor gondok lehetnek....
Úgy hogy Molni esetleg a Szu-34 ami engem elbír:) -
ambasa #49668 Köszi a pontosítást, az időpontot illetően!
TG -
Kurfürst #49667 re: MiG 15. Még vasárnap... láttuk a tököli kifutún jópárszor le meg föl mászkálni (pont airsoftoztunk arra vagy 400-an), orrfutót is fölemelte. Állítólag Lengyelországban lesz muszáj berepülni vmi nevetséges magyar légügyi hatóságos baszakodás miatt. -
drevil666 #49666 OFF
kivéve a szexet
ON -
ott voltam, brutál volt :D -
Gunslinger #49664 Jaja :-) http://katpol.blog.hu/2010/09/04/knn_death_by_powerpoint_az_ezredes_kiborul -
ambasa #49663 Akkor a kép ami lemaradt:
-
ambasa #49662
Ezt a Makettinfóra tette fel ma este valaki. Önerőből megmozdult a MiG-15.
TG -
Apropó, ha már PKM: Finn hadgyakorlaton lekapott képek:
[center]
-
Nem is olyan régen valaki ide is belinkelte azt az kitörést, amit egy amerikai tiszt ejtett meg amiatt, hogy fontosabb lassan a Powerpoint tudás az US ARMY tisztjei között, mint a valós harci tapasztalat. :)
Szóval csak haladsz a korral és igyekszel megfelelni az elvárásoknak, nem? :D -
Igazából semmit nem tudok róla, az MP.net-en volt fent, és tetszett. :)
Amúgy semmi rendkívüli, minden, ami ott látható (szereléksín, lángrejtő, műanyag tár, stb.), megkapható az AK "buzzancs" (TM by Kiskorúbézoltán) fegyverrajongóktól. :) -
kiskorúbézoltán #49658 Nem vagyok pacifista, csak mindent meg lehet unni. -
kiskorúbézoltán #49657 Ja, úgy mint Word és PowerPoint... :)))
Már 1000+1 éve irodában hizlalom a valagam. :D -
Lacusch69 #49656 Ha jól tudom, Kiskorú kolléga -finoman szólva- nagyobb csúzlikhoz szokott. -
Oh, bakker összekevertenm a típusjelzést.
-
drevil666 #49654 Ilyennel ne viccelj mert kibaszott érzékeny a lelki világom 

Amúgy mit keres egy pacifista a HT topicban (nem trollkodásból kérdem), csak akik idejárnak, bár valaki lite-osabb habitusú, valaki reakciósabb, de jó kis fegyver-ropogtatásnak sztem senki nem állna ellen.
Vagy mégis?
-
kiskorúbézoltán #49653 Gondolom akit érdekelt már volt és rájöttek, hogy azé' annyira nem izgalamas ez másod-harmadszorra mint amennyibe kerül. -
Gunslinger #49652 Nem csak ő, bármilyen halandó befizethet ilyenre, korábban a 44-es bázis túrákat szervezett odaátra, nem tudom miért maradt ez abba. -
Gunslinger #49651 A minigun az az M134. M60 simán csak géppuska :-) -
kiskorúbézoltán #49650 Tudom, hogy erre gondoltál, csak vicc volt a politika... ;)
A linket azé' köszi, érdekes olvasmány volt, bár részemról egy kanyi vasat nem szánnék ilyesmre.
Az olcsó brinzát és a jó knédli készítés tudományát jobban irigylem a szlovákoktól. :) -
Lacusch69 #49649 Nocsak, Gvass élvezkedett egyet... -
évek óta tervezem de mindig másra megy el a pénz :( -
drevil666 #49647 mindennel lehetett löni, magyaroknak is:) -
drevil666 #49646 nem nem
most nem politika
II. világháborús és újabb cuccokkal is szabadon lehet lövöldözi
Kaliberben olvastam. -
kiskorúbézoltán #49645 Csak semmi politika, ha kérhetem...
:DDD -
drevil666 #49644 Ha jót akarsz lövöldözni mindenféle automata fegyverrel: irány Szlovákia! -
államonként változik a szabályozás -
M60 minigunnal szoktak lövöldözni egyesek. -
Az Egyesült Államokban nem tiltja törvény civileknek automata fegyver birtoklását? -
Hol lehet táblázatot találni a Type 38 6.5x50mm Arisaka lőszer külső ballisztikájáról? Még a Norma 6.5 Jap a leghasználhatóbb, amit találtam, de ez inkább a Type 30-ra hasonlít. -
JanáJ #49639 Amit én láttam anno ott a magyar papirok voltak lefényképezve, azok MH-ak voltak... -
kiskorúbézoltán #49638 Éééééééés bizony nektek van igazatok, tényleg van ilyen. 
El nem tudtam képzelni mi értelme van egy csak egyeslövést lövő géppuskának. Ráadásul az elsütő szerkezethez rendesen hozzá kell nyúlni, mert alapból csak sorozatlövést tud lőni. Tehát nem egyszerűen egy funkció működését kell blokkolni, hanem egy új funkciót beépíteni.
Nem hittem volna, hogy valaki akkora fegyverbuzzancs, hogy ilyen kiherélt dologért pénzt adjon... :DDD -
Ez az irani fegyveres erok fejlodesi gorbeje...:)))) Mondjul hirekkel is lehet haborut nyerni:) -
JanáJ #49636 Most baromságot írtam az "öntöltő"-vel, vagy tényleg a semmi-auto a hihetetlen? -
Gunslinger #49635 Semi-auto PKM: http://www.marcolmarfirearms.com/