Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
\"Damnant quod non intelligunt.\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Igen? Idézz már légyszi tõlem.
(Ne, ne azt, amikor azt írom, hogy a magyarok sötétek. hanem valami olyat, amikor azt írom, hogy MÁSOKHOZ KÉPEST" sötétek, tehát amikor másokkal vetem össze, és a magyarokat alacsonyítom le.)
Köszi. 😊
abból is van 125 verzió
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Miért fura hogy a magyarságot tartja elsõdlegesnek? Ezt hivják egészséges nemzeti gondolkodásnak.
Amirõl te beszélsz az sovinizmus, de hasonlót senki se írt tudtommal, hogy mindenki sz@r lenne csak a magyar nem.
"-Nem állunk neki nácizni, zsidózni, komcsizni." és magyarozni. Evvel ki lehetne egészíteni, és akkor talán mindenkinek érthetõ lenne..
www.smart-bus.hu
És ilyenkor jöhetnek a tûzoltók ezerrel. Mert biza a kimosdatási próbálkozásod (megintcsak) kudarcot vallott. 😊
(Remélem azért saját magadnak nem hazudsz és nem próbálsz terelni ilyen nyilvánvalóan. Mert ha igen, akkor nagy gondok lehetnek tefeléd. 😊 )
A szovjet haditechnikára meg rá kell nézni és kiderül, hogy nem voltak sötétek õk. Egy gyakorlatilag zárt országban kellett dolgozni és ahhoz képest iszonyatosan nagyot alkottak az õ erõsen korlátozott lehetõségeikkel.
1.: Így van, szerintem a magyarok egyáltalán nem sötétek! Kövezzenek meg érte, vállalom!
2.: Azt írtam, az írtam az oroszok esetében, hogy "LEHET"! Nem tudom mond-e valamit a feltételes mód?
3.: Továbbra is vallom, hogy a népek közt vannak különbségek!
Szerintem ezekbõl egyáltalán nem következik, hogy a magyarok felsõbbrendûek az oroszoknál! Az, hogy a te szárnyaló fantáziád ebbe ezt látja bele, az továbbra is legyen a te kereszted!
Azt azért még hozzátenném, hogy a saját nemezettemmel szembeni elfogultság ( ami ugye közel sem felsõbbrendûség ) még ebben a liberális világban is tán megbocsátható bûn! Hogy ezt te felsõbbrendûségnek látod, láttatod, az a te dolgod... csámcsogj csak rajta, ha ettõl jobb a lelkednek! ( a remélem nem sértõ, hogy feltételezem van lelked! ha nincs, akkor elnézést! )
Ha alaposan utánanézel, található pár vallás, és népcsoport, akik igencsak felsõbbrendûnek tekintik magukat, próbálj náluk reklamálni ez ügyben!
www.smart-bus.hu
Mikor felhoztam, hogy a magyarok sötétek, ezt írtad:
"Szerintem pedig nem!"
Mikor az oroszok sötétsége került elõ, ezt írtad róluk:
"Attól, hogy sok tudóst adott a világnak, még az átlag lehet sötét..."
(Fura, hogy magyarok irányában ez nem volt részedrõl ellenvetés.)
Emellett kijelentetted:
"Szerintem a nemzetek közt ugyanúgy megvannak a különbségek, mint, ahogy egy nemzeten belül az emberek közt is... vannak értelmesebbek, vannak sötétebbek!"
Szerintem ezután nyilvánvaló, hogy felsõbbrendûnek képzeled a magyarokat az oroszoknál (mint népet). De megpróbálhatod kimagyarázni. (Csak vigyázz, nehogy túlzottan beégj... 😊 )
Igen a fele zsidó volt! Így van! És? Az én szememben magyar ember az, aki annak vallja magát, ez a tetteiben kimutatható, valamint büszkén vállalja, hogy õ bizony elõször magyar, és csak utána bármi más.
Ennek semmi köze semmilyen felsõbbrendûséghez... ez olyan mint amikor valaki a saját édesanyját tekinti elsõdlegesnek, és nem a szomszéd nénit, mert annak esetleg nagyobbak a mellei, és szebb autója van.
Mellesleg vigyük át ezt a témát a másik topikba, nem idetartozik!
www.smart-bus.hu
Bár tényleg; nem tartod felsõbbrendûnek. ... A többit próbálod lealacsonyítani. (Bár különbség nem sok van. :S )
Ha willenbrock példáját nézzük, akkor meg fõleg! Nálunk a legmagasabb az egy fõre esõ Nobel díjasok száma... ( és az 1 fõre esõ olimpikonok száma is )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Gondolom optikai rendszerekkel is jocskan fel lesz szerelve(bar errol nem szol a fama)elerve egy muhold kepesegeit,raadasul tobb elonnyel egyutt(pl.alacsonyabb koltseg,mobilabb-szelesen ertelmezve-kialakitas,stb)
Seven-Four-Seven--Heavy
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Az emberek felderítését (irányszög, távolság, emelkedési szög szerint) már az ezeréves PSzNR-5G lokátor is tudta, bár az teljesen más kategória, de azé' csak lokátor.
https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás
Hol olvastad..?
Az csak 6 gorgos(ez meg 7) es a tekno formaja is mas..
Seven-Four-Seven--Heavy
Nincs annál szánalmasabb, hogy aki magyarnak vallja magát, de ennek ellenére mindent fikáz-utál, ami minimálisan is magyar. Sajnos a magyarság egy részére ez eléggé jellemzõ.
Például az elsõ világháborúban az olaszok nekünk jöttek. A második világháborúban pedig a legnagyobb szövetségesünk volt, akik a revízió törekvéseket méghozzá a legjobban támogatták. De ennek ellenére képzelheted az akkori honvédeknek mennyire tetszhetett az olasz bratyi, a nem oly régi harcok után.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
De ez OFF.
-Nem állunk neki nácizni, zsidózni, komcsizni.
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!
ez rád nem vonatkozik? 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Szerintem a nemzetek közt ugyanúgy megvannak a különbségek, mint, ahogy egy nemzeten belül az emberek közt is... vannak értelmesebbek, vannak sötétebbek! Kivétel, kiugró teljesítmény, vagy éppen nagyon sötét ember mindenhol van... de az átlag szintje akkor is eltér szerintem... nem hiszek ebben az egyenlõsdiben...
www.smart-bus.hu
Pusztán ugyanezen a véleményen vagyok és hányok már a magyar-magyarozástól és minden más nép lefikázásától. Ebben az országban kevés ember tudja kimutatni pontosan a családfáját már akár csak visszamenõleg 200 évre is. Szóval ez kisebbségi komplexus egyesekben, ami semmivel sem több, mint a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" esete...
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
www.smart-bus.hu