Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TG Gida
Úgy hatvan éve.

Isten áldja a pogányokat!

qtab986
Már nagyon régen volt, hogy bevonult ide egy idegen hadsereg, hogy a férfiakat elhurcolja a nõket meg megerõszakolja.

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

[NST]Cifu
Hát úgy tûnik, hogy a Japánoknál az F-15SE-nek nem fog babér teremni, inkább a saját felújítási programjukat erõltetik, új radar, új fedélzeti számítógép, új adatkapcsolat, ECM/ECCM, AAM-4 (~Aim-120C-7 kategória) és AIM-5 (~AIM-9X kategória) légiharc rakéták, ja, és IRST az szélvédõ elõtt:

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
105-ös, de ott még rosszabb a helyzet, mert nagyon magasra került a löveg, a Sprut-SD hozzá képest sokkal laposabb és a löveg alacsonyabban van, közelebb a tömegközépponthoz.

[NST]Cifu
Amíg meg tudják oldani a reakcióerõk problémáját, addig nincs probléma. 😊

[NST]Cifu
A radar hullámhosszától függ, hogy mirõl mennyire verõdik vissza a jel, gondolj a térképezõ radarokra. A mm vagy cm hullámhosszon mûködõ radaroknál simán elképzelhetõ, hogy egy ember is megjelenjen a radarképernyõn a távolság / felbontás függvényében.

Sokat nem. A 35. mp környékén mintha szértobbant volna a rakéta. De persze az ürge is akkor kapta el a kamerát, tehát fene tudja. Utána meg mintha valami füstölgõ valami röpködne tovább, de hogy az mi...? Így szinte semmi nem látszódik. :S

\"Damnant quod non intelligunt.\"

Molnibalage

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Jézus szíve
Meghosszabbított bmd 3 alvázon, tehát a görgõk számát teljesen fölösleges nézni.

"te meg láthatóan lealacsonyítod a magyart mindennel szemben..."
Igen? Idézz már légyszi tõlem.
(Ne, ne azt, amikor azt írom, hogy a magyarok sötétek. hanem valami olyat, amikor azt írom, hogy MÁSOKHOZ KÉPEST" sötétek, tehát amikor másokkal vetem össze, és a magyarokat alacsonyítom le.)
Köszi. 😊

Aha. 😊

az olasz centaur ( tuti rosszul írtam a nevét 😄)
abból is van 125 verzió

Scottt
Strykeren meg 106-os asszem^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Nagyon durva, hogy ilyen lepkesúlyú harcosokon 125-ös löveg van...

Reaper
Bocsi, jogos az észrevétel, mert BMD-4 alvázon van.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

te meg láthatóan lealacsonyítod a magyart mindennel szemben...
Miért fura hogy a magyarságot tartja elsõdlegesnek? Ezt hivják egészséges nemzeti gondolkodásnak.
Amirõl te beszélsz az sovinizmus, de hasonlót senki se írt tudtommal, hogy mindenki sz@r lenne csak a magyar nem.

"-Nem állunk neki nácizni, zsidózni, komcsizni." és magyarozni. Evvel ki lehetne egészíteni, és akkor talán mindenkinek érthetõ lenne..

Elfogyott érvek után jön a másik degradálása... ismert taktika, fõleg tõled.

www.smart-bus.hu

Egyetértek.

Jaj de szép vooolt! Nem is vártam mást. 😄
És ilyenkor jöhetnek a tûzoltók ezerrel. Mert biza a kimosdatási próbálkozásod (megintcsak) kudarcot vallott. 😊
(Remélem azért saját magadnak nem hazudsz és nem próbálsz terelni ilyen nyilvánvalóan. Mert ha igen, akkor nagy gondok lehetnek tefeléd. 😊 )

Molnibalage
Ezt jó lenne abbahagyni...

A szovjet haditechnikára meg rá kell nézni és kiderül, hogy nem voltak sötétek õk. Egy gyakorlatilag zárt országban kellett dolgozni és ahhoz képest iszonyatosan nagyot alkottak az õ erõsen korlátozott lehetõségeikkel.

Ugyanaz mint a másik topikban, a saját vélekedésedet kened az én nyakamba!

1.: Így van, szerintem a magyarok egyáltalán nem sötétek! Kövezzenek meg érte, vállalom!

2.: Azt írtam, az írtam az oroszok esetében, hogy "LEHET"! Nem tudom mond-e valamit a feltételes mód?

3.: Továbbra is vallom, hogy a népek közt vannak különbségek!

Szerintem ezekbõl egyáltalán nem következik, hogy a magyarok felsõbbrendûek az oroszoknál! Az, hogy a te szárnyaló fantáziád ebbe ezt látja bele, az továbbra is legyen a te kereszted!

Azt azért még hozzátenném, hogy a saját nemezettemmel szembeni elfogultság ( ami ugye közel sem felsõbbrendûség ) még ebben a liberális világban is tán megbocsátható bûn! Hogy ezt te felsõbbrendûségnek látod, láttatod, az a te dolgod... csámcsogj csak rajta, ha ettõl jobb a lelkednek! ( a remélem nem sértõ, hogy feltételezem van lelked! ha nincs, akkor elnézést! )

Ha alaposan utánanézel, található pár vallás, és népcsoport, akik igencsak felsõbbrendûnek tekintik magukat, próbálj náluk reklamálni ez ügyben!

www.smart-bus.hu

Azért még válaszolok rá itt (hátha végre töröl Cifu):

Mikor felhoztam, hogy a magyarok sötétek, ezt írtad:
"Szerintem pedig nem!"

Mikor az oroszok sötétsége került elõ, ezt írtad róluk:
"Attól, hogy sok tudóst adott a világnak, még az átlag lehet sötét..."
(Fura, hogy magyarok irányában ez nem volt részedrõl ellenvetés.)

Emellett kijelentetted:
"Szerintem a nemzetek közt ugyanúgy megvannak a különbségek, mint, ahogy egy nemzeten belül az emberek közt is... vannak értelmesebbek, vannak sötétebbek!"

Szerintem ezután nyilvánvaló, hogy felsõbbrendûnek képzeled a magyarokat az oroszoknál (mint népet). De megpróbálhatod kimagyarázni. (Csak vigyázz, nehogy túlzottan beégj... 😊 )

Ezen mi a felsõbbrendûség áruld már el nekem? Megjegyeztem valamit, ami tudtommal tény! Ha a MAN UTD megnyeri a BL-t, akkor az ezt ünneplõ és hirdetõ drukkerek felsõbbrendûnek tekintendõk? Nagyon nem vagyunk egy hullámhosszon...

Igen a fele zsidó volt! Így van! És? Az én szememben magyar ember az, aki annak vallja magát, ez a tetteiben kimutatható, valamint büszkén vállalja, hogy õ bizony elõször magyar, és csak utána bármi más.

Ennek semmi köze semmilyen felsõbbrendûséghez... ez olyan mint amikor valaki a saját édesanyját tekinti elsõdlegesnek, és nem a szomszéd nénit, mert annak esetleg nagyobbak a mellei, és szebb autója van.

Mellesleg vigyük át ezt a témát a másik topikba, nem idetartozik!

www.smart-bus.hu

Ja, kiamradt: akinek a fele zsidó származású. 😉

Jaj, hogy is volt az a másik topikban arról a kérdéskörrõl, hogy te nem tartod felsõbbrendûnek a magyarságot...? 😊)
Bár tényleg; nem tartod felsõbbrendûnek. ... A többit próbálod lealacsonyítani. (Bár különbség nem sok van. :S )

Szerintem pedig nem! De ez tényleg off...

Ha willenbrock példáját nézzük, akkor meg fõleg! Nálunk a legmagasabb az egy fõre esõ Nobel díjasok száma... ( és az 1 fõre esõ olimpikonok száma is )

www.smart-bus.hu

Ki mondta, hogy nem szimpatizálhat? Szimpatizáljon... az okát kérdeztem! Attól, hogy sok tudóst adott a világnak, még az átlag lehet sötét...

www.smart-bus.hu

2S25 Sprut-SD

leonforce
ok

Seven-Four-Seven--Heavy

leonforce
Sztm nem is a(gyalogos) celpontok detektalasaval lesznek gondok hanem inkabb az"ertelmezes"-ukkel..joo..mondjuk egy nagy letszamu csapategyseg azonositasa joval konnyebb,mint egy par gerilla megkulonboztetese a civilektol..
Gondolom optikai rendszerekkel is jocskan fel lesz szerelve(bar errol nem szol a fama)elerve egy muhold kepesegeit,raadasul tobb elonnyel egyutt(pl.alacsonyabb koltseg,mobilabb-szelesen ertelmezve-kialakitas,stb)

Seven-Four-Seven--Heavy

Pedig úgy van ahogy mondja...

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Mert mi ezzel a probléma? Aminek nincs fémtartalma az már nem is ver vissza semmit? 😄
Az emberek felderítését (irányszög, távolság, emelkedési szög szerint) már az ezeréves PSzNR-5G lokátor is tudta, bár az teljesen más kategória, de azé' csak lokátor.

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

leonforce
BMP-3-as..?
Hol olvastad..?
Az csak 6 gorgos(ez meg 7) es a tekno formaja is mas..

Seven-Four-Seven--Heavy

Hát azt én sem tudom. Origós a cikk, ott nemigazán értenek az ilyesmihez.

Willenbrock
Ilyen alapon azonban az osztrákokkal vagy a franciákkal is butaság lenne szimpatizálni bárkinek is.Offot befejeztem.

Szerintem az ember inkább legyen magyar "imádó" mint anti-magyar.
Nincs annál szánalmasabb, hogy aki magyarnak vallja magát, de ennek ellenére mindent fikáz-utál, ami minimálisan is magyar. Sajnos a magyarság egy részére ez eléggé jellemzõ.

Molnibalage
Én azt nem vágom, hogy a radar hogyan mutatná ki az embereket. A derékszíjszerelékon levõ fém alapján?

A politikát többnyire nem ideológiában nyomják.
Például az elsõ világháborúban az olaszok nekünk jöttek. A második világháborúban pedig a legnagyobb szövetségesünk volt, akik a revízió törekvéseket méghozzá a legjobban támogatták. De ennek ellenére képzelheted az akkori honvédeknek mennyire tetszhetett az olasz bratyi, a nem oly régi harcok után.

Szep nagy draga celpont. 😊

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Nem kevésbé buta, mint bárkinek a magyarokkal szimpatizálni ... beleértve magukat a magyarokat is. :S

Ezzel egyetértek. Pl. a magyar nép eléggé a béka hátsója alatt van; mármint ha a sötétséget nézzük. Még arra sem képes, hogy összefogjon a saját fajtájával; ami pedig azért elárul valamit róla...
De ez OFF.

EZ meg mi a fene? AWACS léghajó?

Willenbrock
Miért ne szimpatizálhatna valaki az oroszokkal?Ugyanannyi joga van hozzá az embernek mint jenkikkel vagy németekkel szimpatizálni.Elég közhelyes dolog az oroszokat sötétnek minõsíteni miközben számtalan tudóst,mûvészt adtak a világnak.

-Nem alkalmazunk jelzõs szerkezetet. Még arra se, akivel nagyon nem értesz egyet.
-Nem állunk neki nácizni, zsidózni, komcsizni.
-HADITECHNIKAI TOPIC, aki nem tudja értelmezni, az megy máshova!

ez rád nem vonatkozik? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

#39517-l én is egyetértettem, annyit tettem hozzá, hogy azért a számosságot is figyelembe kell venni... nem mindegy milyen arányban jellemzõek bizonyos tulajdonságok népekre...

Szerintem a nemzetek közt ugyanúgy megvannak a különbségek, mint, ahogy egy nemzeten belül az emberek közt is... vannak értelmesebbek, vannak sötétebbek! Kivétel, kiugró teljesítmény, vagy éppen nagyon sötét ember mindenhol van... de az átlag szintje akkor is eltér szerintem... nem hiszek ebben az egyenlõsdiben...

www.smart-bus.hu

Zsolo007
Köszönöm!

Reaper

Pusztán ugyanezen a véleményen vagyok és hányok már a magyar-magyarozástól és minden más nép lefikázásától. Ebben az országban kevés ember tudja kimutatni pontosan a családfáját már akár csak visszamenõleg 200 évre is. Szóval ez kisebbségi komplexus egyesekben, ami semmivel sem több, mint a "mindenki hülye, csak én vagyok helikopter" esete...

Már több alkalommal is megfigyeltem, hogy nagyon véded az oroszokat! Meg szabad tudni, hogy miért? Mi a Te tapasztalatod velük?

www.smart-bus.hu

Reaper
Tisztában vagyok vele, hogy május 8-án adták meg magukat a németek, de õk május 9. ünneplik, mivel aznap reggel tartotta meg Sztálin a beszédét... Amúgy azok az ostoba oroszok... Szerintem elõbb magadba kéne nézned.