Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze jo hogy nalunk is megfordul ilyen gep, de amirol te es a media beszel az akkor lenne valos ha tenyleg lenne magyar szemleyzete is, de nem is tervezik.
Degenerator, jaja hallottam róla volt itt is szó, és máshol is, de hát mégis mondható valamennyire a miénknek ha 60 repórát állunk csak annyi, ha kölcsönbe kaptuk csak kölcsöbe, de mégis jó tudni hogy itt van.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
76,07 - 68,9 = 7,17 millió / gép. 286-al beszorozva ez 2.050.620.000 $, vagyis picivel több, mint 2 milliárd. Tegyük hozzá azt nem említi a cikk, hogy pontosan mennyi géppel számolt. Viszont 112.8 milliárd svéd koronát említ 2006-os áron. Egy dollár ~7 korona volt akkoriban, ha ezt nézzük, akkor viszon ~16,112 milliárd dollár jön ki.
Van tehát jópár adtunk. Pontos, hivatalos nincs. 2 milliárd, 4 milliárd, 16,1 milliárd. Ilyen összegek vannak, lehet vállogatni...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Az X-15ös se repült 7200 km/h-nál gyorsabban, azt is hatvan kilóméteres magasságban. Az ûrsíkló repül csak ennyivel az ûr határán.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
rakétaszán
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Több svéd pilóta siratja a Viggent, mert elektronikai modernizációval bizony az egy nagyon ütõs madár lett volna.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Rajtunk meg bármelyik ukrán gépesített ezred, kvázi veszteség nélkül :-(((
Amúgy ez csak tipp,de szerintem Orosz o. átmenne Ukrajnán mint a sicc, max az a kérdés mekkora veszteséggel.
Az T72 vs. M1 vitátok nem értem. A NATO tudtommal retteget a Vörös hds. pc.-tól, nekik tök mindegy lett volna hogy 10 über harckocsi jön vagy 10e T72, ha beleszorítják õket a tengerbe.
Amugy szerintem is egy felturbozott F-16 tunne a legbefutobbnak.
Mennyi van ebbol az ukranoknak? Van annyi, hogy elgondolkoztassa a medvet, ha veletlenul anschluss-olni akarna kelet ukrajnat?😊
Indiának kínáltak fel csak papíron létezõ Block 70 F-16 gépeket. Nem tudom, hogy abban az ajánlatban mi szerepelt, de szerintem ez is egy opció annak fényében, amit a stealth képességekrõl kijelentettek. Ez is jenki gép, a RokAF csak olyat használt mindig is.
Személy szerint elég valószínûtlennek tartom, hogy európai gépet vennének.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Szerintem is a t-90 lényegében egy update csomag. Ha jól tudom rengeteg t72 is átépítenek t-90é. Biztos olcsóbb mintha t80 alapokon egy teljesen új harckocsit gyártatnának le.