Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Amúgy meg ha van optika a fegyveren akkor megint tök mindegy mekkora az irányzóvonal hossza.
Szituációs lövészetnél én is tapasztaltam, hogy mennyire jótékony a hatása a Red Dotnak.
Nem azt mondom, hogy esélytelen a fegyver mellett való elnézés, de sokkal nagyobb esélyed van a találatra irányzékkal - akár nyílt irányzékkal.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Valóban mellette nézünk végig, de szerintem az nem irányzék. Ráadásul sorozatot két szemmel lövünk, és a golyók látható röppályája alapján tudunk módosítani. (De nem erre gondoltam, hanem amikor egyes lövéssel is ki tudjuk szedni az embert)
Az biztos, hogy nem 100% a találati arány, bár álló, egész alakos célra elég jó esély van egyes lövéssel is az említett 20-25m-en.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Közeli célpontnál vállfegyvernél a csõ vonala mellett elnézve iszonyú pontosan lehet lõni. Szerintem 20-30 m-ig ez mûködhet. Mivel nincs más lehetõségem, ezért csak airsoftal próbáltam, de úgy még nekem is mûködik. Itt a csõ mellé képzeld a lõvonalat.
25 m-re adják meg tudtommal az alap pisztolyok max célzott lõtávját, de persze itt már lõni is tudni kell.
Mozgó célpontot eltalálni pedig szerintem szinte bármivel nagyrészt mázli.
Mellesleg pedig lõfegyvernél is van olyan, hogy minõségi ingadozás. 😊
Ilyenkor az, hogy talál/nem talál inkább a golyó minõségétõl függ...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ha a "közel" alatt max. 2 métert értesz, és egyhelyben álló célpontra, akkor valóban nem nagyon kell. De e fölött már legalább egy nyílt irányzék, vagy minimum egy "lõvonal" nem árt. Ez utóbbi a sörétes puskák (Bock esetén a felsõ) csövén végigfutó egyenes, sík vagy recézett "sín". Egyszerûen végignézel rajta, és nagyban segít abban, hogy hova is lõsz.
Ha 2 méternél messzebbrõl, pláne egy mozgó célpontra lõsz, akkor minimum valami irányzék szükséges, mert különben inkább a szerencsétõl fogg függeni, eltalálsz-e bármit is...
Megint hülyén fogalmaztam. Arra gondoltam, hoy közelre 20-30-40m-ig irányzék használata nélkûl is viszonylag pontosan lehet lõni, pláne sörétessel, de persze nem árt ha van rajta. :-)
Van egy tippem, hogy nem nagyon lõttél még éles lõfegyverrel. 😊
25 méterrõl még irányzékkal sem talál el egy gyakorlatlan lövõ mindig egy pisztolylõlapnyi célt...
Arra céloztam hogy nem hiszem hogy távolra vagy pontlõvészetre használnák.
Szerintem irányzék sem kell közelre.
A 10m keveslem, a 30 m-es gépp. használattal eggyüt.
Mellesleg nem 50 méterig, hanem szvsz max tíz méterig. Még egy géppisztollyal se lõsz 30 méternél messzebb. Egy pisztollyal még 30-ra se.
Nem tudjátok véletlenül van e Magyarországon valamely múzeumban faltörõ kos?
Restaurált,esetleg replika?
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
A Molot Vepr 12 így néz ki gyárilag:

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
USAS-12 automata shotgun, huszas dobtárral.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer