Haditechnikai Topic
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Valaki (talán Cifu) olyat írt régebben hogy a rendszerben lévõ hk.-ik sem mind bevethetõek, mert a személyzet egy része missziókban van "bevetve".
Véleményem szerint nem is a technika mennyisége illetve minõsége a sarkalatos kérdés a honvédelmen belül,hanem az a létszám ami rendelkezésre áll. Szerintem egy országnak nem szabadna semelyik szövetségre támaszkodnia ennyire mint azt magunk tesszük.
Generációk nõnek fel ,öregszenek meg akiknek semmiféle tapasztalatuk sincs még csak a kézi lõfegyverek kezelésérõl használatáról .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de a harckocsik talán jobban bírják a rohadást 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Hát ennél azért már nemnagyon van lejjebb a magyar honvédségnek.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
A hülyeség mindig hülyeség marad bármely korban.
Lehangoló.
Meg minden modul integrálódhat a másikba mint egy lego ha szükséges harci támogatásban. Elméletileg evvel lesz gyors-reagálású az egész honvédség.
Dehogy gyakorlatban ez valóban gyors azt nem tudom... 😊
"Az úgynevezett szárazföldi fegyveres készenléti szolgálatba lépõ harccsoport tûztámogató modulja a dandár harci-támogató zászlóaljától kerül ki – mondja Gulyás Géza õrnagy, az alegység parancsnoka. A július 1-tõl fél éven keresztül készenlétben álló harccsoportnak akkor van feladata, ha az országot valamilyen külsõ támadás éri. Addig a harccsoport minden modulja a saját laktanyájában állomásozik. S készül egy esetleges „bevetésre”.
A tûztámogató modul gyakorlatilag egy század szintû alegység, amely végrehajtó és logisztikai szakaszokból áll. A végrehajtó „részleg” egy harckocsizó, valamint egy páncéltörõ szakasz. Elõbbiek T–72-es harckocsival, míg utóbbiak BRDM harcjármûre szerelt Konkursz típusú páncéltörõ rakétákkal vannak felszerelve. A logisztikai szakasz feladata pedig a szükséges utánpótlási anyagok – például víz, élelem, lõszer, üzemanyag – szállítása, és az elromlott technikai eszközök javítása. A három szakasz tevékenységét pedig természetesen egy parancsnokság irányítja."
és itt a csoda modul támadásban:
de mindig kiemeli a HM modulba vannak a harckocsik 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Az MH-nál igen. :-)
Nos pl ezt találtam😊
""A Magyar Honvédség (MH) legnagyobb horderejû, az egész professzionális magyar haderõt megmozdító számítógéppel támogatott harcászati gyakorlatát Bevetési Irány 2009 címmel hétfõn nyitották meg Ercsiben. ""
A kérdésem a következõ. A számítógéppel támogatott az mit jelent?
A 21. században számítógépet használni akkora dolog ,hogy külön ki kell emelni? Döbbenetes.
Ha modulba mennek senki se gyõzi le õket 😄
Mondjuk komoly elrettentõ egy erõ az már biztos,lehet egy szakasz korszerû eszközökkel felszerelt gyalogos is elbírna velük.
Méghozzá gyors-reagálású modul rendszerbe 😊
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Eléggé Realsteel cuccoknak tûnnek a többi fegyverek az oldalon!
De találtam szöveges infót is errõl a mûanyag cuccról:
Custom Bushmaster M17S Bullpup
.223 caliber
=modified charging handle
=removed carry handle
=shorten barrel
=added 3 custom picatinny rails
=trigger work
=folding vertical forend grip
=DuraCoat® Duo-Tone finish:
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Képek.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Mellesleg amit Slota és Fico csinál az politikai hangulatkeltés, semmi több. Nincs mögötte valós háborús szándék. És bizony sokan tartják Slotát õrültnek Szlovákiában is. És ne feledjük hogy jövõre Szlovákiában is választások lesznek, és akkor minden valószínûség szerint Slota örökre eltûnik a süllyesztõben.
Meg az utcán tankok járõröznének este 10 után. Tudod.
Szokásos agyatlan liberális duma, ezt hallgattuk évekig a most végre végleg eltûnõ magyar "liberális" párttól.