Haditechnikai Topic

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Hawk Down
Úgy látszik, hogy annak a farokrotornak a forulatszáma lecsökkent.

f2d
Ez a Type-99 igazi jó kis öszvér harckocsi. Szépen keverednek benne a keleti és nyugati vonások.
Az irányzó mögött mi az a készülék/mûszer?

Steel Beasts/Steel Beasts Pro PE

Placebó
mintha Stan Gun lenne... hmm

Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Ez de kemény!

Ügye a háttámla nem 2 MP44? =(

Az ülõrész középen, mibõl áll? m3a1 vagy mibõl? Csak a becenevét tudom, zsírzóprés, vagy grease gun.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

<#eljen>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

[NST]Cifu
A politikai sárdobálást ha kérhetem mellõzük. <#ejnye1>

Pár kép:

Az Ausztrál 51FNQR egység katonái elõadják a Steyr-táncot.
Ez a tradicionális népi íj és nyíl harci tánc modern változata.

Kínai Type-99 harckocsi

Kínai Type-99 harckocsi

MQ-9 Predator irakban...

...és "pilótafülkéje"

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Pontosan, szerintem is be kéne lökni az egyik elhízott amerikait az egyik minigun elé, hogy megtanulja a közönség, hogy a fegyver nem játék.

Szerintem ez a video tökéletesen visszaadja az amerikai mentalitást. Ez messze kimeríti a szánalmas kifejezés értelmét. Félelmetes, hogy mit képes tenni az emberekkel a jólét.

PrasCo
Véglis nyilván van valami perverz élvezet abban, hogy homokká lõsz, majd hegyvidékké robbantasz egy domboldalat - amíg a domboldal nem ereget vissza nyomjelzõs sorozatokat. <#idiota>
Mit lehet rá mondani...? Akinek van rá pénze meg "tehetsége"...
Sanyix
Ezaz, de más meg 6x ennyit dolgozik, és ennyit sem keres...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Szerintem inkább lõjjenek ki 10000000000 lõszert autóra akár egy Rolls-ra is, mint egyetlenegyet is emberre.
Szerintem a világon minden lõszert ilyen célra kéne elhasználni.
PEACE :-))
Jogos, de ök "keresték" meg

A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk

Sanyix
hát ez kész, ezek olyan hülyék hogy az fáj. Ha ennyi pénzük van hogy képesek még mûködõ autókra többtízezer lövedéket kilõni, akkor jól meg kéne adóztatni az hülye amcsikat, aztán átadni a pénzt annak akinek szüksége is van rá...

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

"A BTR-80A páncélozott harci jármûveket Magyarország a kilencvenes években kapta Oroszországtól a szovjet államadósság fejében. Korszerû, 1993-ban kifejlesztett fegyverrendszerrõl van szó, amely kategóriájában a legkiválóbbak közé tartozik. Szakértõk jobbnak ítélik az amerikai Stryker-jármûcsalád hasonló tagjainál. "

Cseréljük el!

Azt fogja mondani hogy a számítógépes játékok tették agresszívvá.

Biztosítottak, nem lõttek

Az utolsó bekezdésen jót röhögtem....

Azt a pirospólós dagadékot el kellene küldeni Irakba. Ott megtanulná, hogy a fegyver nem arra való, hogy a hétvégén szórakozásból roncskocsikra puffogtassanak. Ha szétlõnék a mellette álló haverja fejét az orvlövészek, biztos kicsit elgondolkozna, hogy tényleg annyira "fun" dolog-e a fegyvermánia.

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Kicsit furcsálom, hogy a kislányát ilyen fiatalon erre buzdítja. Miközben látható, hogy azért annyira nincs oda érte (pláne a pici keze...)!

Vajon mire fogja fogni majd a közvélemény, ha a kislány mondjuk 13 éves korában fejbelövi az öccsét, mert az meghúzza a haját?

Zsolo007
Adam II
Excellent Marksmanship <#buck><#falbav>

most én nem a magyar kiképzésre gondoltam de két hét alatt max arra képeznek ki hogyan rohanj bele a husdarálóba..., másrészt emg pl elég nehezen képeznek akkor ki amikor már rég valahol "hadakoznod" kéne...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
a végén a lövész vagy filmes is megjegyzi, hogy "Gosh..."

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

[NST]Cifu
Ez nagyon durva! :)

Happyend!

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

[NST]Cifu
A fene a szöveged, akarok valami értelmeset reagálni, de a röhögéstõl semmit sem bírok begépelni. <#nevetes2>

Tudja a fene , én azért nem szeretném szétverni az arcommal egy AUG tusát . <#wave>

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

sz4bolcs
Életképes lennék hadszíntéren, mint Rambo3.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Valamire csak lehet használni, ha nem mûködik.. pl. elrejted a fûbe, megbotlik benne az ellenség, és kitöri a nyakát! <#gonosz1>

[NST]Cifu
Egy acéltokos revolvernél még rendben is van ez a megállapítás. De egy mûanyagtokos gépkarabélyt azért nem használnék cséphadarónak. <#idiota>

sz4bolcs
Bár.. a Blöffbõl már tudjuk, hogy:
A súly a megbízhatóság jele. Ha nem mûködik, még ütni is lehet vele...

sz4bolcs
lol, tényleg hogy fogja meg az ember azt az Augot??

[NST]Cifu
Fakenek nem fake, mert a C-Mag egyik ismérve, hogy ahova jó a STANAG tár, oda a legtöbb esetben jó a C-Mag is. De az tény, hogy egy Bull-pup fegyvernél a C-Mag nem igazán alternatíva.

Ez nem fék?

Kicsit furcsa lehet fogni egy AUGot egy ilyen mag tárral nem?

[NST]Cifu
Fagott, Konkursz (pl. BRDM-2), Metis-M? Igaz a hírek szerint a Fagott és a Konkrusz üzemideje lassan lejár, ahogy az RPG-7-eseké is.

I.C.ram
Akkor meg majd kiképeznek akkor. Amit a kötelezõ szolgálat címen ment azt kb 1 hét alatt meglehet tanulni. Inkább bemegyek a laktanyára háború esetén 1-2 hétre, mint tök fölöslegesen rohadni, és velem egyidõs paraszt, komplexusokkal teli gyökerek szivatását tûrni.
sz4bolcs
1 kilómétert mehet egy golyó másodpercenként?? :) ez azért durva. csak kimondod, hogy 1 és már olyan messze van, amilyen messze nem tudok pihenés nélkül elfutni.

Pontosabban ennyi a kezdõsebesség ...

750-950 m/s , konkrét fegyvertõl és lõszertõl függõen .

sz4bolcs
Na ez már mozgékony!!

De nem írták el? Nem sok kicsit a majdnem 300 m/s? Hogy tudjak viszonyítani, egy átlagos lövedék, amit általatok kedvelt puskából lõnek ki, milyen gyorsan halad?

joebacsi
énis már felhívtam rá a figyelmet (#15200), de csak sajnálatot kaptam :/
úgylátom az esti mûszak fogékonyabb a poénokra :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

7,92*57lõszer a jugoknál rendszerben van, és vadászlõszerként is használatos.
Sõt a olvastam valahol, hogy Falklandi háborúban egy argentin mesterlövész tucatnyi angol katonát ölt meg mauser puskával.
Parancsolj , itt van egy , ha már úgyis szóbajött az RPG :

sz4bolcs
hát jobb a mozgékonysága, mint a kabarés "gyors-reagálású hadtesté" :D

sz4bolcs
na... már majdnem 1 oldal óta nem volt kép a topicban.
Gondoljatok azokra is, akik nem tudnak olvasni!

Lehet , hogy takarékos ez a "harcjármû" , de a mozgékonysága - szvsz - hagy némi kívánnivalót ... <#buck>

Mindenesetre jó nyomja a mami . <#worship>

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"