ßr!tney $pe@r$
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
énekel? loller
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
ejha! nekem elöször valami elbagatelizált állatnak, vagy valami nagyon fura VR figura szemeinek tünt! 😊 de most, hogy mondod! a kék böréröl pedig felismerhettem volna! 😄
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
😄
csak bután volt beállítva a kép, egyébként sztem napjaink legjobb bigéje, aki még énekel is! 😊
s a szájával csak 3. legszebb dolog a mosolygás amit csinálhat! 😊
csak bután volt beállítva a kép, egyébként sztem napjaink legjobb bigéje, aki még énekel is! 😊
s a szájával csak 3. legszebb dolog a mosolygás amit csinálhat! 😊
Csak mert nagy a feje... 😄 A mosolygás, a 2. legszebb dolog amit a szájával csinálhat. Vagy nem?

Uhh, nem rég ébredtem fel. Elkezdtem reggelizni, bekapcsoltam a TV-t - hozzáteszem elég másnapos vagyok - nézem, mi ez a klip vmi Toxic... 2 perc mulva is mozdulatlanul néztem.

LOL
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
na itt vagyok, látom elvoltatok, amég nem voltam itt..itt a koncert plakátja: 

\"A lehetetlen nem létezik!\"
ja sztem is😊 van még egy 45megás videóm,de az egy klipp, fake képekkel dúsítva..maj lehet kiszedem belõle a képeket,mer van 1-2 jó 😉
a "bekapja a legyet" nevezetü videjó elég jó fake! 😊

Jó ez a kép róla.
azér megkukkoltad a videókat??