1675
britney visszatért
-
#395 (szinte) soha semmit nem veszek komolyan
-
#394 :DD milyen komolyna veszi itt mindenki* a szavam!:)):$ -
#393 például?
[titkon reméli Tryst, hogy Ő nem az] -
#392 ha a hulyeseg fajna nekunk, te be se tudnal jonni az orditasok miatt:(( -
#391 :D olyan hülyék vtok, hogy az már fáj....:S -
#390 akkor örülj neki! :P
és nem is azt mondtam, hogy minden mell lóg... :P -
gerg #389 a személyiségét????? hát inkább nem akarom megismerni......
sztem nem csalódnék nagyot...... (mármint jóértelemben...)
amúgy meg nem lóg minden mell!!!!!!!!! :DDDDDDD bnőmé pl nem -
#388 ja, én majd a klipp után nyilatkozom... -
#387 nemtudom, nem ismerem... de lehet ha találkoznál vele nagyon megkedvelnéd (a személyiségét), de amit látsz a képernyőn, az csak a körítés a zene mellé... a mai világban ez is kell, hogy eltudja magát adni...
a külső dolgok sztem rendben vannak... a szilikon és a nagyon apró melleken kivűl minden mell LÓG vmilyen szinten! sztem neki meg ahogy eddig észrevettem, nagyon is korrekt mellei vannak... -
#386 Így-így.
Különben sem tévézek annyit, hogy pont egy ilyen mainstream mocsokra szakítsak időt. -
gerg #385 mér ojan jó nő???????
biztos okos is.....eheheheh
egy ébként sztem tucat és kész különben is lógnak a csöcsei....... -
#384 én elolvastam,de a klippet még nem láttam..majd szívesen végignézem 1szer, 2szer és leírom a véleményem.
aki sztár akar lenni,megtapasztalja annak minden pozitív és negatív oldalát..ez mindig is így volt,én nem sajnálom,vagy ilyesmi. -
#383 szerintem túl hosszú és senkinek sem volt még türelme nekikezdeni... :( -
#382 hagyjátok mán szegény csajt..ahhoz amit írtam bezzeg senki nem írt értelmes választ!! -
#381 A popszakmában sok a szemét.
De miért kell ezt kimondani lépten nyomon? -
#380 a zene lehet nem jön be neked, de a csajra 1 rossz szó sem lehet a külsőségekben... -
#378 -
#377 JAJAJAJ!!! és még vmi, a mostani iconomon pont az Everytimeot adja elő, egy fellépésen! -
#376 Everytime - összefoglaló a klipről
Britney meghal? Ha igen, öngyilkos lesz vagy véletlen baleset az egész? Mitől vérzik a feje? Ki az, aki a fehér folyosón sétál? A végén feltámad? Mit mond az utolsó jelenet? Sok kérdés merül fel az Everytime klipjével kapcsolatban. Íme hát a válaszok, egy kis összefoglaló keretében:
Britney meghal, de nem öngyilkos lesz. Bár eredetileg ez volt a forgatókönyvben, a kezdeti felháborodások hatására azonban megváltoztatták a történetet. A klip úgy kezdődik, hogy Britney és barátja (akit Stephen Dorff alakít) megérkeznek a las vegas-i Palms Hotelhez egy limuzinban. Még mielőtt őket látnánk, egy hatalmas hirdetőtábla tárul elénk, amely az énekesnő Showtime által közvetített Miami koncertjét reklámozza. A háttérben pedig négy pálmafa, utalva a szálloda nevére.
Úgy tűnik, hogy Brit és kedvese egy átmulatott éjszakán vannak túl, hiszen a limuzin ülésen és a földön egy-egy üres alkoholos üveg látszódik. Britney barátja ellenségesen viselkedik, valószínűleg annak a nyomásnak a hatására, amely az énekesnő miatt rajta is uralkodik. Ez magyarázza meg később, hogy magához ragadja a bulvárlapokat (Britney-vel a címlapon), és hozzávágja az egyik újságíróhoz.
Miután behajtanak a szálloda főbejáratán, a limuzint megkörnyékezik a rajongók és a paparazzi. Testőrök segítségével kiszállnak a kocsiból, majd az embertömeg sodrásába kerülnek. Ekkor történik az, hogy Britney a fejével nekiütközik az egyik újságíró fényképezőgépének, majd hátraesik, a fejéhez nyúl, és felsikolt a fájdalomtól. A paparazzi arckifejezéseit félelmetesen sikerült ábrázolnia a rendezőnek, ezek az emberek ugyanis csak a munkájukra tudnak gondolni, pénzt akarnak csinálni a híres és gazdag emberekből, és nem számít nekik semmi, csak az, hogy a céljukat elérjék.
A hotel folyosóján folytatódik az ellenségeskedés, sőt, itt már a fizikai agresszió is előjön, hiszen Britney barátja belerúg az útjában lévő dobozokba. Britnek elege lesz belőle, és bár eleinte még próbálta magára vonni a figyelmét, most már nem bírja elviselni a részeg és utálatos fiút. Ez veszet ahhoz, hogy a hotelszobában is elkezdenek vitatkozni. A srác aztán rájön, hogy mit tett, közelebb lép, hogy bocsánatot kérjen, és próbálja Britney-t megölelni, de Brit ellöki magától, mire ismételt idegességében nekivág egy vázát a falnak. Ezután elfordulnak egymástól, és Britney a fürdőszoba felé veszi az irányt, Egy pohár vizet ráönt a tükörre, ami azt szimbolizálja, hogy Britney tükörképe előjön, ezután pedig láthatjuk is azt, ahogy a fehér háttérben aggódó tekintettel a képernyő felé fordul. Britney még egyszer megszemléli a tükörben lévő titokzatos szépséget, majd a kád felé indul, leveszi a ruháját, és belefekszik a forró vízbe. Britney csuklóján eredetileg a kabala karkötője látható, amit az énekesnő mindig hord, ezzel is jelezve azt, hogy a klipben önmagát játssza, nem pedig egy karaktert. Itt jön az a jelenet, ami sokaknak nem világos. Brit NEM követ el öngyilkosságot. A fejéhez nyúl, és ekkor már láthatóak hátul a vércseppek, amelyek egy sebből erednek. A seb keletkezésére két lehetőség van: vagy a fényképezőgép okozta, aminek Britney az elején a fejével nekiütközött, vagy pedig egy üvegszilánk visszapattant a falról a fejére, miután a barátja eldobta vázát. (Én az utóbbira tippelek, hiszen a seb hátul van a fején, és mikor a váza a falhoz ütődik, Britney épp megfordul, így hátul találják el a visszapattanó szilánkok, míg a fényképezőgép a homlokát üti meg.) Az énekesnő arckifejezésén is látszik, hogy érzi a sebet, és fáj. A vér pedig a tenyerén folyik el, nem a csuklójából ered. Végül elveszti az eszméletét, és elsüllyed a vízben... Britney meghal.
Ezután egy előrevetítés következik, mégpedig arra, ami azután történik, miután a barátja kihúzza őt a kádból. Szaladni kezd egy fehér fényen keresztül, a helyszín pedig egy kórház folyosója. Nem fogja föl a tényt, hogy meghalt, de aztán az egyik ágyon meglátja saját magát, amint az orvosok próbálják feléleszteni, de hiába, nem tudják megmenteni. Egy pillanatra visszaugrunk az időben, a barátot látjuk, ahogy belép a fürdőkádba. Aztán Britney a kórházban átsétál egy másik szobába, ahol is egy anyuka éppen most szülte meg gyermekét. Ezzel azt ábrázolták, hogy Britney ugyan meghalt, de a lelke átszállt a kisbabába, és az ő testében újjászületett. A videó aztán visszatér a rendes időbe, és bár még egy perc hátravan a klipből, az igazi történet már lényegében befejeződött. A mentősöket látjuk, ahogy Britney-t egy ágyon kihozzák a hotelből, és berakják a mentőautóba. A rajongók és a szívtelen paparazzi MÉG MINDIG ott van, és most sem akarnak egyebet, csak hogy még több fényképük legyen a sztárról. Az egyik rajongó pedig újsággal a kezében autogramra vár... LaChapelle és Britney kiválóan bemutatta ezt is, amikor a rossz még rosszabbá válik, bizonyos emberek viselkedésének ábrázolásával, amivel Britney-nek NAP MINT NAP szembe kell néznie, nem kis stresszt okozva ezzel a magánéletében. Britney ismét a fehér fényben szalad, és bár úgy tűnik, mintha most visszafelé futna, az irány mégis ugyanaz, mint a klip közepén, csak most hátulról filmezték, nem elölről. Végül pedig megérkezik közvetlenül a kisbaba mellé, jelezve ezzel, hogy az újszülöttbe reinkarnálódott.
A legutolsó jelenet... Sokan azt hiszik, hogy ez azért került oda, hogy bebizonyítsák, Britney mégsem halt meg a klipben, vagy hogy feltámadt. Nos, ez nem így van. Meghalt, és nem is támadt fel, ez egyszerűen egy jövőkép. Az a Britney, aki a vízből kiemelkedik, az az újszülött kisbaba, csak hát persze sokkal később. Az ok, amiért pedig mosolyog, egyszerűen csak annyi, hogy élvezi az életét és boldog. A reinkarnálódás segített neki abban, hogy egy teljesen új emberként mindent elölről kezdjen...
:( -
#375 :'''''( jázusom..minjárt berakok vmit, amit olvassatok el, akármilyen hosszú is!!!!!!!!! -
#374 britney commit suicide ...
ezt már előbb kellet volna neki ;)
-
#373 teljesen meztelen..:) -
#372 lol! :DD -
#371 én se..de várjunk csak! mennyi látszódik belőle mikor levetkőzik? :)) -
#370 akkor kivárom a 3 hetet. annyira nem vagyok kiváncsi a videóklippre... :) -
#369 még nem adják, nekem már megvan, és nem lesz benne öngyilkos, mert átírták a forgatókönyvet, amúgy a britney.hu-ról már le lehet tőteni, de arantálom, hogy a TV-ben még legalább kb.3 hétig nem lesz!! -
#368 na erre a videóra kiváncsi vagyok! még az új száma sem pörgött le, és már itt az új? na majd holnap befekszek a TV elé... :) -
#367 Britney öngyilkosságra buzdít
Los Angeles - Britney Spears (22) korábbi ígéretét megszegve mégiscsak öngyilkosságot követ el legújabb videoklipjében. Az Everytime című dalhoz készült klip még épp hogy csak túl van az első MTV-s vetítésen, a film jelenetei máris hatalmas felháborodást keltenek a gyermek- és ifjúságvédő szervezetek körében.
Sokan attól félnek, a könnyen befolyásolható kamaszok másolandó példát látnak Britney tettében. A klipben az énekesnő partnerét Stephen Dorff játsza. A The Sun napilap leírása szerint a filmbeli híres szerelmespár először a rajongók és a média túlzott érdeklődése elől menekül, Dorff összetűzésbe keveredik egy fotóssal, míg Britneyt megtámadja a tömeg. Hazaérve a pár heves veszekedésbe kezd, Dorff tör-zúz, Britney belevág egy poharat a tükörbe. A lány végül a fürdőkádnál köt ki, a kamerának háttal levetkőzik, beleül a vízbe. Látjuk, hogy csuklója fel van vágva, a kezén folyik a vér.
Britney lassan elveszti eszméletét, arca a víz alá merül, majd nem lélegzik többé. Holttestét szerelme találja meg, kórházba viszik, de már nem segíthetnek rajta. Britney testétől különválik, végigmegy egy hosszú, fehér folyosón, majd látja magát kívülről, ahogy az orvosok lemondóan állnak holtteste felett.
- A klip ostoba, elborzasztó, és felháborítóan felelőtlen - mondta a Sunnak Michelle Elliot pszichiáter. - Ha egyetlen kamasz is követi a példáját, Britneyt biztosan felelősségre vonják. Nem is értem, mit gondolt!?
Az énekesnő egyszerűen csak sötétebbnek és szomorúbbnak tartja új klipjét az előzőeknél. Britney állítja: csupán új kihívásokat keresett az öngyilkosság megjelenítésével.
Hülye ez a kiscsaj én mondom....
-
#366 ugye-ugye! ;) -
#365 nagggyon :) -
#364 méééééér? pedig olyan aranyos ott is... :DDD -
#363 Azt nem csillagásznám meg!:)) -
#362 ja.. -
Ryle #361 elég gáz aza szörös kép! -
#360 akárcak én ;) -
#359 Érthetőbben:
Megetetném a sünikéjét!
Teletölteném a tankját!