1675
britney visszatért
-
#595 te még tartozol nekem egy priváttal! -
#594 "képek is vannak" -
#593 És ha nem is igaz az egész? -
#592 miert britney nek mi baja lett?? letort a korme a volan mogott??? -
#591 lattam a neten hja:) -
#590 jah ovastam róla... :)
ez azért durva... jó fel kellett volna képelni, attól majd magához tért volna! :D
attól, hogy még valaki híres énekesnő, semmivel sem ér többet, mint 1 másik ember... :P -
#589 béla szpirsz:DDDD -
#588 hallotáttok hogy a britny család elütött egy paparazzi-t aztán britny kisasszony kiborult így a mentősők őt részesítették előszőr elsősegélyben mig a sérült várakozott negyed órát
képek is vannak -
#587 neztem a VH1 oldalan.. minden szarsag fentvan ( meg mikor akrobataskodik es porog forog szaltozik is fentvan) de az az eneklos az nincs:( -
#586 az nem ugyan az.. mar en is hallottam enekelni.. de mikor ott enekelt elottem egy tok nem gyerekes szamot ( valami angol zenet enekelt) nah az kesz volt... -
#585 az a felvétel nincs meg? (a gyerekkori) -
#584 ez a we will rock you akkor is szánalmas... -
#583 Személyesen még nem ismerem Nikát,de hallottam már énekelni. -
#582 :D -
#581 britney hangja nem olyan gaz...
sot mondok valamit.. nemtom mennyire ismeritek NIKA-T.. magyar csajszi es ilyen gyerekzeneket enekelt... amugy eleg csinos lany. mindegy..a lenyeg hogy vele voltam nyaritaborban es egyk haverral osszeismerkedtunk a nikaval meg az oszt tarsaval Jazmin (talan ot is ismeritek volt cyberszepsegverseny gyoztese) szal mostmar valoban a lenyeg : nika valamelyik nap elkezdett enekelgetni... NEKEM az allam leesett olyan hangja volt a csajnak!!!
van sok olyan zeneje ami nem tetszik hisz nem a stilusom. .de az a csaj amit ott elottem elenekelt attol dobtam egy hatast... szal nem csodalkoznek ha britneynek is enekelgetne valamit es leesne az allunk... nekem mar leesett akkor mikor lattam a kisiskolas felveteleit.. ppfff... nemtok meg egy olyan csajt mondani aki igy enekelt ennyi idos koraban.. -
#580 hulye:)
a tobbi csaj: pink, Beyoncé, Britney
no mindegy.. szerintem meg nem volt olyan gaz.. szerintem leginkabb azert erdekes mert meg lehet figyelni kinek milyen hangja.. dontson mindenki kinek mi tetszik.. szerintem beyonce, britney es pink..ez a sorrend:)
-
#579 nah hát ez a szánalom csúcsa...
nem utdom ki a többi casj, de freddy-t nem lenne pofám feldolgozni...
és ez egyszerűen borzalmas...
freddynek egy fingjában több zenei tudás és tehettség volt mint ezeknek az egész családjában....
felidegesít.... -
#578 ezt ne mond itt mert mindenki le fog baszni...
már én is próbálkoztam vele.. -
#577 A mai popszakmában már nem az fontos,hogy ki hogyan énekel,hanem hogyan néz ki... -
#576 katt ide! -
#575 az elobb lattam a VH1 on.... hat .. lehet egysmasnak ez sertes lesz... de... mutattak egy osregi felvetelt.. coffos kislany volt.. kb 8 eves lehetett.. es nemtom mit enekelt..de azt ugy hogy majdnem leestem a szekrol.. anyam rakerdezett hogy ki ez.. mondom britney.. nem akarta elhinni.. anyam nem kedveli ot de a szive megallt mikor meghallotta a felvetelt (imadja ha kislanyok szepen tudnak enekelni)
hat gyerekek.. a szor felallt a karomon ugy enekelt a kis csaj!!!! volt egy hang amitol elkezdtek ujjongani a nezoteren levo 39-40 -50 eves emberek!!!!! eszmeletlen komoly volt.. szeretem britney-t amennyire azt tudja egy trance kedvelo ( klippel meglesem a zeneit ha eppen megy atv ben.. de inkabb a feldolgozasait szeretem) de most azhem elmondhatom hogy britney sokat felejtett... eszmeletlen hubazze lehetett anno a kiscsaj!!!mint jackson...csak jackson azota csak egyre nagyobb lett:))) de ebbe ne menjunk bele -
#574 azért nem értem én ezt a bugyi esetet mert
1. az lehetetlen hogy az véletlenül leessen.
2. szerintetek elválalna egy ilyen fotót? -
#573 ATOMBUGYOGÓ!:) -
#572 könnyű azt csak előtte rá kell venni a tulajt hogy ne hadakozzon ellene :D -
#571 egyébként az ilyen bugyit,meg lehúzni sem könnyű ;) -
#570 sztem is kamu..beállított kép,ahogy hátranéz simán látszik. ha véletlen lett volna,gyorsan rohant volna be a kocsiba és húzta volna fel a bugyit,mint ahogy még anno szűzen tette volna :) de tényleg.. -
#569 hogy eshet le valakiről csak úgy a tanga?
[NEMTUGGYA] -
#568 ühümm,elég régi, csak az a baj, hogy csak úgy egymagában találtam, úgyhogy ezért nincs belőle sorozat..de nem fake..sztem nem beállított :() -
#567 csak régi -
#566 ..beállított.. -
#565 sztem sem fake,de beállytott kép..nem? -
#564 nénikéd :) nem fake -
#563 lehet hogy fake....
egyébként ezen a képen marhajól néz ki :D
biztos régi kép :D -
#562 kár :( -
#561 nem :( nincs -
#560 ez nagyon jó! nagyobb kép nincs erről,vagy sorozat? ;) -
#559 ez király :D:D -
#558 Rendesen meghízott -