1675
britney visszatért
-
#555 neveltetés...
az én hugom 3 éves, de az apjától ozzy bundokani koncertjének DVD-jét kéri mindenáron... -
#554 Érdekes meglátások.
De mondd meg, ha lenne gyerekem, hogy tarthatom távol az ilyentől? -
-
#552 Érdemes elolvasni
klikk -
#551 -
#550 Legyen egy retusált
-
#549 -
Terhes? P -
-
#546 Úgylátszik védett a kép, mégegyszer:
-
#545 Ja és ezek a képek 2004 április 30-án készültek!!! -
#544 Attól hogy valaki 2jópár" kilóval nehezebb, attól még nem lesz ilyen az arca. Szvsz ez egyáltalán nem hasonlít rá:
-
#543 Mit kell nyomizni??? -
#542 dede, de nyomi vagy, még ezt sem tudod???sajnos ezek tavalyi képek, amikor brit ilyen duci volt! ez van, de ezek BRITNEYK!! :)) -
#541 Ez egyik sem Britney -
#540 nya? -
Civilben?
elég érdekes....
Amúgy hoyg lehet BMP-t feltenni netre????
csodálkozom miért tölt olyan lassan. -
#538 nézzétek meg a http://gportal.hu/moni oldalon a képeknél a Britney civilben képeket! több mint 100 van... -
#537 azóta biztos sokat edzett P -
#536 jajj hagyjátok mán, különben is ez a kép tavalyi, de seeeeeeebajj...:D:D:D -
#535 tecsak foglalkozz a szülökkel P -
#534 En meg mindig megkuffantanam. -
#533 ..embereken.. -
#532 tehetnétek be a csajotokról is képeket..azok biztos különbek! aki meri hajrá! SŐT! inkább magatokról! biztos görög istenek vagytok...
nem védek senkit és semmit,ne értsetek félre! csak szánalmasnak tartom más baszogatását,mikor körbenézek az emberek,akik ezt teszik. -
#531 akkor aki írta az látja jól a dolgokat....
az tényleg elítélendő ha valaki a trend miatt mondaj valamire hoyg szar.
én csak azért mondom mert a zene sablonos, primitív, brinti hagja pedig megtalálható akármelyik csajban az utcán. -
#530 ez azért durva... :D -
#529 LÁtom megvan a cikk P -
#528 Hú de elkapnám:D
-
#527 falatka:)
-
#526 És?? Egyátalán nem ronda, bár ez a kép télleg elég gáz. Majd mutatok olyan képet, amin nincs rajta smink, és ott is tényleg szép. hát itt most rosszkor kapták le. Na mind1, elolvastam azt a beszámolót, egy nagy kalap szarnak tartom, erről ennyit. Ami meg az én oldalamon van, azt nem én írtam, ne nekem mondd, hogy jól látom a dolgokat..én is tudom mondani Britre, hogy szar, amit éppen elcsesszett finoman mondva, mert nem halok bele, és igenis tudom, hogy mit csinált rosszul. De akkor tudok kiborulni, amikor megyek az utcán, és eljön mellettem akárki, pl. csajok, vagy pasik, tök mind1, aztán ezt hallom:
- Ez a Britni Spriccli egy nagy kurva!
Nem lehet a zenéje alapján megítélni valakit, sztem. Mert Brit nem olyan, amilyennek a klippjeiben, stb-ben látjátok. Nagyon is jó csaj, kedves, és aranyos. Nagyon sokan szeretik. Ha meg vkinek nem jön be a zenéje, lesz szíves nem azt mondani, hogy kurva Britney, hanem hogy sztem ennek a csajnak gáz a zenéje, vagy mittudom én..nem is érdekel, csak a lényege, hogy emiatt Britről ne legyen rossz véleményetek! -
#525 És a harcsabajusz. -
#524 Smink nélkül Britney Spears is ronda
Britney Spears retusálatlan fotóin látszik: az ifjú sztár pattanásos, cigizik, túl sok chipset eszik, és korántsem karcsú.
-
#523 hanem ? -
#522 Nah Moni! Elolvastam a britni monológot.
javarészt jól látod a dolgokat csak szerintem nem fogod fel.
modnjuk a siker nem szállt a fejébe....azt azért nem mondanám....de igazából nem is tudhatom,...nem foglalkozok az életével, csak zenei szempontból bírálom.
nm akarom magamat nagyon isteníteni, de én azértnem számítok elvakultnak, mert én a kedvenc zenekaromat is leszarozom, ha valamit nagyon elbasz...valszeg odamondom hogy majd a következő lemez job lesz, de a lényeg hogy amit akkor alkottak, az szar...
a sokadik szar után meg már nem lesz kedvenc :) -
#521 úgylátszik elfelejtettem beírni :DDD
http://wolf.miki.hu/gallt/zene/zenekritika.html -
#520 akkor elme -
#519 mondd az oldalt én meg nagyon ajánlom a http://gportal.hu/moni oldalt, és ott a Britney-ről menüpontot olvasd el, kicsit lentebb, met az elején az adatai vannak! -
#518 azt csak hiszed ;) -
#517 benne vok, de akkor nem match-nál kötnénk ki :)) -
#516 egy kiskorú nem veszélyes P