1675
britney visszatért
-
#635 mindegy azota.... mindegy.. ez hosszu tortenet... nem fogok itt aranyoskodni es meglepni ilyennel a csajt.. ha kell neki majd szaraxik o... -
#634 télleg nem ezért mondtam, csak hogy tudd... -
#633 el is ment a kedvem a dologtol:( -
#632 szerintem hívd fel a férjét
lehet újra van neki egy estére -
#631 Ne várj sokat ettől a dologtól, min. 4 hónap sztem mire érkezik válasz, ha egyátalán érkezik, és nagyon kevés az esély arra, hogy Britney aláírása lesz benne. De azért sok sikert! -
#630 megvan a cim...
Britney Spears
P.O. Box 7022 Red Bank, NJ 07701722 USA.
csak arra lennek kivancsi hogy valyon a sok turne miatt hogy is mukodhet ez?
mert elkuldom oda es nem Britney kapja meg es kitudja miko rkerul britney kezebe... plusz lehet hogy nem is tole kapok alairast hanem valami szepen iro cseledtol.. kitudja mi?... van valakinek tapasztalata? -
#629 Köszönöm :)) -
#628 köszi -
#627 neked meg boldog születés tegnapot alien :)) -
#626 Boldog születésnapot Moni! :) -
#625 nem ez a baj, de ez:
annyit térdelt már h bedagadt neki.. jajszegéény :)
orális sprears :D
már kicsit durva -
#624 hogy? -
#623 Nemcsak az a baj, hogy embereket jobban érdekel britney térde, mint egy emberé, akivel egy fórumon beszélgetnek.
De hogy faszkalap lennék, mert nem tudok a térdműtétjéről, az a legnagyobb baj... -
#622 de a www.britney.hu-n fenntvan, pontosan nem tudom hol... -
#621 azt én nemtudom, de tudok neki szerezni 400 ftért EREDETi Britney autogrammot! -
#620 sziasztok hatalmas kerdesem van!!!!
amerikaban vagyok es egy olyan lanyt ismerek aki el hal britney ert!!!
nem tudjatok hogy britneytol hol lehet autogrammot kerni (postacim)
nagyon orulnek neki!!!! marmint o...:) nah csoki! -
#619 de engem szerencsére nem les minden másodpercbe egy rohadt lesifotos h éppen micsinálok. talán több magánéletem van, igaz pénzben talán kicsit jobban áll a kis luvnya :D -
#618 kackac hát sokkal több embert érdekel, hogy Britneynek térdműtétje volt, mint az, hogyha pl. neked lett volna...ennyit rólad -
#617 és kitérdekel h volt térdmütétje. sztem minden 10.ik embernek volt már ilyenje, mégis ebböl a 99%-át le se szarják. komolyan mondom ezek a mai sztárhirek hihetetlenek, legközelebb már az lessz a föhir h britney fürdés közbe nagyokat fingik eheheh -
#616 nem te faszkalap, hanem térdműtétje volt...ennyi észt egy helyen... -
#615 Csak az mindegy, hogy mit raknak be?
:DD -
#614 annyit térdelt már h bedagadt neki.. jajszegéény :)
orális sprears :D -
#613 ez is régebbi..jó, nem is érdekel engem, hogy ki mit rak be..:) jó hír: Britney most fogyott! :) de télleg..vannak róla most szombati képeim, elég jól néz ki! csak a térde nagyon be van még mindig dagadva.. -
#612 kackac, látod van akinek új volt. -
#611 :D -
#610 nézzétek meg :) -
#609 nekem új volt és tetszik :) -
#608 kackac...kicsit te is le vagy maradva, ez a kép 2 hónapos -
#607 A képen egy mellbimbót rejtettünk el. Megtalálja?
-
#606 Imádom a kutyákat és dühít a hozzáállás. -
#605 naa :) -
#604 a régi kicsit már megfonnyadt...le kellett cserélni :D -
#603 Paparazzi=> többes szám.
"egy új kiskutyát"
A régi helyett, esetleg nem használtat, hanem újat?
Nem egy cipőcskéről, vagy ruhácskáról beszélünk, hanem egy élőlényről! -
#602 Britney és a paparazzi
Néhány napja igen érdekes eset történt Britney-vel és az egyik szemtelen fotóssal, aki - mint ahogy azt már a paparazzitól megszokhattuk - az énekesnő minden pillanatát követte a fényképezőgéppel. Britney édesanyjával és húgával útnak indult, hogy vegyenek maguknak egy új kiskutyát. Mindhárman nagyon izgatottak voltak és örültek, persze ez nem csoda a tündéri kutyakölyköket látván. Mindeközben Britney-t természetesen fotósok hada üldözte, aminek ezúttal nem lett jó vége. Miután kijöttek az üzletből, beszálltak a kocsiba, az egyik pénzhajhász fotós pedig olyan közel merészkedett az autóhoz, hogy mikor Lynne elindult, ráhajtott a lábára. A férfi a földön fetrengett fájdalmában, Britney kiborult, a mentő és a rendőrség - akik rögtön megjelentek - pedig csak fokozta az amúgy is idegtépő hangulatot. Lynne kiszállt a kocsiból, hogy megmutassa az iratait, miközben Britney-t ismét vagy 10 fotós inzultálta kívülről. Elkezdett ordibálni velük, szitkozódott, majd egy idő után elege lett, és hangos zokogásban tört ki. A boldog nevetésből 30 perc alatt kétségbeesett sírás lett... Egy újabb bizonyíték, hogy egyáltalán nem könnyű híresnek és népszerűnek lenni, hiszen a paparazzi megkeseríti az ember életét szinte minden pillanatban.
Ez volt az eset sztem amiről beszéltetek...utána néztem :D -
#601 sziasztok, újra itthon vok :)) (örüljetek!!!)erről az esetről én eddig nem tudok, pedig eléggé tájékozódott vagyok ilyen téren :) na mind..pusszantok mindenkit -
forzajuve #600 600 -
#599 mert? -
#598 van egy kép ahol hever sebesültem
britnykét meg ellátják -
#597 nem tartozom semmivel -
#596 Vannak képek, hogy előbb látták el, mint a másik embert?
Volt egyszer egy hasonló ügy kishazánkban is.
Valami miniszternek tört valamije asszem, a másik embernek meg zúzódásai.
Persze a sajtó azonnal lecsapott.