1675
britney visszatért
-
ugot2know #1315 Miért az elmúlt egy hónapban 2 évet öregedtél? -
#1314 ....:) tudjátok hány éves vagyok? -
ugot2know #1313 Megjött móni!!!!!!!!!!! -
ugot2know #1312 Jó,nem irom be...nah :)Az az érzésem Laffite meg féltékeny -
#1311 Amúgy lehet tudni a számom, arról az oldalról amit megtekintettél (nehogy beírd ide, thx) :) -
ugot2know #1310 majd fogunk,de az még odébb van ... -
ugot2know #1309 britneyszeretet -
#1308 ...akkor azóta biztosan mégrosszabb a helyzet... -
#1307 neked minek Jast száma? zenét akartok hallgatni...? -
#1306 persze, már az elején lányommá fogadtam vagy mi -
ugot2know #1305 Most az nem vilagos elottem,hogy a net ilyen regi talalmany vagy britney ilyen agg?
Jol valaszoltal a kerdesre,a ferje Backstreet boys-bol jott?Jast szamat mi sem tudjuk -
ugot2know #1304 A csajok miert nem tudhatjak?De amugy vagjuk,bar azt meg ezidaig nem sikerult kideriteni melyik iskolaba jar!De azt tudjuk,hogy szereti britney-t! -
#1303 bár van egy sejtésem h ezt eddig is vágtátok... -
#1302 bots h belekontárkodok. csak a kanoknak mondanám h moni max 15 éves lehet számításaim szerint.... -
#1301 Moni, msn címed add meg priviben, köszi ;) -
#1300 nem válaszoltál az én kérdésemre :( -
#1299 britney férje kevin federline...jast telefonszáma nincs meg :D -
#1298 :DD ezek a képek már ezer éve fenntvannak a neten ;)) -
#1297 Bálna Spears -
ugot2know #1296 Olyan mintha Geri Halliwell lenne némelyik képen,mármint amikor Spice girls tag volt... -
Garfield #1295 Britney kövér és láncdohányos -
ugot2know #1294 Amit csak te tudsz?Britneynek ki a férje?Vagy mi Britney vezetékneve?Mi Jast telefonszáma? -
#1293 ok kérdezek én, mikor talizunk? -
#1292 :DDD egyébként el kéne hinni, hogy én vagyok, mert én vagyok! :D kérdezzetek vmit, amit csak én tudok -
ugot2know #1291 Ma találkoztam egy bácsival,oda akart hivni magához...az ujját mutogatta,de megszólalni nem tudott!2 szatyor volt a kezében,és elég hajléktalannak tünt...de hogy kapcsolódik ez britneyhez??? -
ugot2know #1290 moni azt mondta,lehetek a cukros bacsija Jast meg addig nyalhatod a belyegeket! -
#1289 vigyázzá, így nem leszel bevágódda... -
#1288 ki az akit érdekel Britney? :P
Moni hol vagy? :) -
#1287 hahhh, mekkora pofáraesés lesz mikor kiderül, hogy télleg a tesó szórakozott a móni gépén...
de azé hajrá srácok, és addig is vásárolni a sok britnyis pólót, meg bitnyi lemezt, meg britnyi posztert, hogy rendesen be legyetek vágódda, ha eljő a nagy nap -
#1286 azt majd Te megkérded :P -
ugot2know #1285 a bélyegalbumos kérdést is tedd fel! -
#1284 mikor talizunk? -
#1283 :DD na jól van...pesti vagyok! mik voltak még kérdések? mert lemaradtam :D -
ugot2know #1282 móni,nekem meg priviben add meg a számod! :) -
#1281 kibújik a szög a zsákból én csak 1 ártatlan kérdést feltettem, de a 2 kan egyből moccant. Moni, priviben válaszolj hogy ne lássák! ;) -
ugot2know #1280 a mellbőség részletkérdés lesz ...ehh -
#1279 aztán már magátol jön a mellböség meg egyebek :)) -
ugot2know #1278 a telefonszámát se felejtsd el megkérdezni!!! -
#1277 na ez már a lényegre tör:))) -
#1276 Moni, pesti vagy?