1675
britney visszatért
-
#1355 jaja, jókat dumcsizunk :P
igaz Moni? -
ugot2know #1354 Lényegesek lehetnek,de sajna itt a foumban nem láttuk megjelenni!Nem leheten publikussá tenni? -
ugot2know #1353 Mi lett a zenei stilusod végülis?:P móni szokott msn-ezni?Fel tud lépni? -
#1352 én is :D -
#1351 fog az még változni hidd el! ebben biztos vagyok! -
#1350 sebajj :DD -
#1349 én nem írnám biztosra hogy megvan a zenei stílusom, én pl 19 éves koromban fejeztem be a zenei stílusok közti ingadozást. -
#1348 csakis pop! :D nem egészen...rockot is hallgatok [green day!!!!(nagyon néha)] és még hip- hopot, r&b-t...szóval elég sok mindent szeretek -
#1347 az #1344 hozzászólás Franco-nak ment.
#1341-re volt válasz. -
#1346 gondolom ez nekem szólt... -
#1345 "már megvan a zenei stílusom ;)"
mi lenne az zeneműfaji szakszavakkal behatárolva? nagyon kíváncsi vagyok.(pop?) -
#1344 látod ember, teljesen független a hozzászólásodtól (gyakorlatilag egyidőben küldtük el) bennem is volt egy nagyon rövid ideig rock véna sőt... OPM - Heaven is a halfpipe egy időben etalon volt... Paul van Dyk, Armin van Buuren, meg Chicane mellet... na erre varrjál gombot. -
#1343 nekem már nincs mit kinőni, nem vagyok olyan nagy britney-fan, mint ti azt hiszitek, szimplán szeretem, mint másokat...és már megvan a zenei stílusom ;) -
#1342 Nem is hinnéd hogy a középiskola (és a környezet, emberek) mennyire alakítják az ízlésed. Én pl világéletemben utáltam a rock-ot és mégis: gimi első és másodikban olyanokat hallgattam hogy Red Hot Chilli Peppers - Californication, meg Green Day, meg ilyenek. Szerencsére aztán visszatértem az eredeti izlésemre. De majdnem sikeresen átalakított a környezetem rockerréééé... rossz belegondolni is! -
#1341 ez jóó...és mindezt a képek alapján
így ne ítélj én régen rockot hallgattam most meg trance-t szal...
persze abban egyetértünk h kinövi... -
#1340 ahogy a képek alapján a korod nézem (ha jól emléxem 13-14) akkor elmondhatom hogy ebből a Britney-zenéből ki fogsz nőni, ebben biztos vagyok. A kérdés hogy mit fogsz hallgatni később. Szvsz rock vagy rap, vagy ilyesmi, de az elektonikus zenét nem nézem ki belőled.
Én is olyan zenékkel kezdtem kiskoromban hogy bőven rámfért az izlés-finomulás, de azért már akkor is bennem volt a dolog. Ha benned most nincs meg (márpedig nincs) akkor nem hinném hogy valaha elektro-t hallgatnál. Ennyi a véleményem. -
#1339 ugye????????????????????? én is így vagyok vele! de ezt sokan mondják...pedig sztem nem is vagyok "jó csaj" :)) -
Ronny #1338 kár, hogy iylen fiatal vagy:) -
#1337 :D nem egészen...sebaj....infusion fan: keresd meg "monibaby" galériáját, itt az SG-n, ott van rólam az összes kép, de azért egyet most berakok, ez karácsonyi:
-
#1336 csak azok a lényegesek amiket én irtam.. ugye moni?:D -
#1335 de télleg, sztem a vége felé a legjobb olyan 1000 környékén :) -
#1334 vagy az utolsó 630... -
#1333 nem. a lényeg az uccsó 500 hozzászólás! :D -
#1332 úgyhiszem most nem lesz türelmem elolvasni 700-tól 1330-ig a többi hozzászólást de azért remélem bevesztek. -
#1331 Gyerekek, az első 700 hozzászólás elolvasása után azt hiszem mindenféleképpen csatlakoznom kell ehhez a topichoz, másrészről úgy érzem hogy Britney és Infusion zenéje nagyon rokon és most vélem felfedezni a hasonlóságokat. Briney Forevvver and evver! Ja és Britney után Infusion esetleg. Azt kell mondjam a budapesti Britney koncert (egyesek szerint show-nak titulált, pedig szerintem abszolút megállta a helyét a koncertek között) és az Infusion tavalyi budapesti fellépése sok elemben hasonlított egymásra. Többek között a Xavier és Britney közötti hasonlóság az ami megfogott. Aki nem érti előző mondatom az látogasson az Infusion (Australia) topicomba, szemrevételezze Frank Xavier-t a képen. Azt hiszem mostantól Britney lép fel "zenei ízlésdobogóm" képzeletbeli második fokára Infusion és Max Graham szorításába... azt hiszem ennek a 4 férfiúnak ő maga is nagyon örülne... Üdvözletem és puszilom mindenki kedvenc Móniát ( persze hogy nem a Mónika Show házigazdáját, hanem ... azt hiszem mondhatom ennyi elolvasott hozzászólás után is: az Én és a Mi Móninkat!), és üzenném neki hogy sajnos amikor felrakott magáról egy képet akkor én még nem voltam a topic megrögzött látogatója a kép pedig mostanra átalakította magát egy szép piros X-szé, így ezúton kérném a frissítést, vagyis hogy ismét jelenlen meg egy kép rólad eme szent fórum keretein belül. Köszönöm.. Szia! -
#1330 jó azt tudom h Te itt vagy ;)
a sok kan betojt! :D -
#1329 semmiii :D -
#1328 nah mi ez a csend 2 napja itten emberek? -
#1327 oh, köszönöm, ez igazán tetsziK! :D -
#1326 igen, ez már az általános műveltség alapköve lehet... nemistudom, vétek, junájted, grúvháusz, náksiésbrunner...? eleve undorítónak találom, hogy évekkel ezelőtt egy tehetséges rockénekesnő így eladta magát, de ez csak a magánvéleményem, mindenki azt kezd a tehetségével amit akar... -
ugot2know #1325 britney móninak!!! -
ugot2know #1324 Hirdetheted,hogy a legjobb Microsoft termek! -
#1323 nah msn en akkor folyt ;) -
#1322 most írjak házszámot egyből? okés ;) -
#1321 címed? -
#1320 írj nekem! ;) -
#1319 mit csináljak MSN-nel? :D -
#1318 nah, msn? naaa please! :) -
ugot2know #1317 Legyen Ön is milliomos 800.000-es kérdése:Melyik együttes dalai a Hajnal és a Ha újra látom?... -
ugot2know #1316 Legújabb információk,exkluzív hir:britney mégiscsak részt vesz Subídubí Norbi Égjen a zsír tornáján!További részletek még nem ismertek!