1675
britney visszatért
-
ugot2know #1275 Oszt mivel vizsgálnád?Tapintással?! -
#1274 biztos, hogy te vagy az és nem a tesód szórakozik velünk a te gépeden...???
valahogy be kéne bizonyítanod! -
ugot2know #1273 Szia,akkor ird meg a valaszokat! -
#1272 nah, saját gépről írok :DD -
ugot2know #1271 Sziasztok,en is moni vagyok es allitolag Jast is az! De ebben meg nem vagyok biztos! -
Redfox #1270 moni vagyok...nem üldöztetek el, csak nem igazán vagyok gépközelben mostanában, de ha meglesz csinálva a gépem (még a héten) akkor sokat tudok írni! -
ugot2know #1269 Akkó beszéjjé má a mónival!!! -
#1268 nem kell. -
ugot2know #1267 Akkor zárják be ezt a topic-ot!De most!!!!!! -
#1266 asszem elüldöztük szegény topic gazdát :/ -
ugot2know #1265 Nem a Tóth Veronika? -
#1264 nekem jennifer lopez mutatta meg a legujabb albumát:D -
#1263 napok óta senki...
vagy mindenki elment zenét hallgatni valakivel...??????
nem is hülye ötlet! :) -
ugot2know #1262 Jó,majd megmondom neki!De ez nem emeltdíjas telefonszám?Mert nekem nagyon ismerős ez a szám,csak nem ebben a sorrendben,de az is 06-tal kezdődik! -
#1261 06-1-111-1111
ha nem változott mostanában :)
csak ne felejtse el elmondani, hogy ki is ő, miért hívta, stb, az fontosak információ! -
#1260 ahhh, minden van, csak mekkeee keressnem -
ugot2know #1259 Vazz,tavaly karácsonyra a 14ezret is elérte!Frissebb nincsen?Jast-nek kellene móni anyjának a telefonszáma,vagy valamilyen elérhetősége! -
#1258 grafikony kéne?
szal akkó hát ittende van, hogy mikor mire/kire BUX:
-
ugot2know #1257 7-kor keltem,valóban álmos vagyok...valóban nem értem,igényelek egy folyamatábrát! -
#1256 ehhhh, nyilván le vagy fáradva, hánykor keltél?
ottan van eh, megtod, ha rákattintozócc az logójára -
ugot2know #1255 Jó,de a móni bátyját hogy híjják?móni? -
#1254 pfff, nemtom, zenét akarsz vele haaagatni...?
kérjé képet! -
ugot2know #1253 Móni bátyja yócsaj? -
#1252 mer már eddig is a bátyját fűztétek, azé röhög rajtatok :)
aztán majd jön vissza móni, és eeecsodááákozik, hogy mik mennek ittende -
#1251 az még mindig nem olyan nagy gáz, mint ha 23-ra kéne hazakerülnie
:) -
ugot2know #1250 Jó,én megbeszélem mónival,te meg az anyjával...:D -
#1249 simán, majd veled jön, beszéljétek meg priviben! -
ugot2know #1248 Jast,akkor móni is jön 1 hónap múlva?Elengedik?...bár ha a koncertre elengedték,akkor velünk miért ne?Csak 11-re haza kell érnie :) -
ugot2know #1247 kicsi móninak van bátyja is?Ő is volt már britney koncerten,vagy csak Spears pólóban alszik? -
#1246 már Moni bátyja is röhög rajtatok!:D -
Redfox #1245 :D -
ugot2know #1244 Hát belőled se lesz se Watson doktor de britni se!!!Bár a kettő között a kapocs a plasztikai sebész... -
#1243 tehát akinek jó a képe azzal zenét hallgatsz, akinek meg nem jó a képe, azzal meg valami mást csinálsz? ez egyre bonyolultabb... :) -
Redfox #1242 neem, neem...akinek nem jó a képe, azzal nem hallgatok zenét! :)) (de ez nem feltétlen igaz):)) -
ugot2know #1241 Ááááá,sztem nem,azé annyira nem borostás!Nem ő a Számkivetett! -
#1240 ja, beizzítja a photoshopot és belőle is britnyi lesz, borostás pritnyi -
ugot2know #1239 Míg Jast társaságában lesz,addig nézi a képét...de lehet képregényt csinál belőle? -
#1238 Mónilány, zenehallgatáshoz minek a kép...?
-
ugot2know #1237 Ha lehet,akkor egy faxszámot is dobj neki!!!:D -
#1236 szerintem moni be van kicsit csiccsentve azé lett ilyen nagyon közvetlen :DDDD