3060
-
#2500 empty tremor, hn -
#2499 Mar mindent side-project-et letöltöttem, és sikerrel ronggyáhallgattam; szóval valami más DT-hez hasonló nívósabb bandát keresek... :-D -
#2498 sztem az uccso ket albumon elegge a hatterbe kerult jordan, illetve nem a sajat temait jatsza :( -
praksi #2497 keress rá a dream-tagok egyéb projektjére, az OSI vagy a Transatlantic pl. egészen jó -
#2496 Tudom, bocsi... A Scenes from a memory-ig nagyon tetszett(azt tartom legjobb albumuknak), szamomra onnantol lefele ment a banda (addig midnen album minden szamat imadtam)...valahogy nem tetszett az uj hangzas, szerintem nagyon elöterbe került Jordan Rudess; a zenei kiserletezgetesei+mintha mindenki langyosabban zenelne azota... A stilus sem jön be... keresnek mas hasonloan bonyolult zenet jatszo bandat, de nem nagyon talalni... -
praksi #2495 ez eléggé hülye megfogalmazás, a drím melyik korszakára gondolsz? ha meghallgatsz egy IaW-öt és egy ToT- ot, teljesen különböznek egymástól -
#2494 Régen nagyon szerettem a DT-t, de uj nem tetszik egyaltalan... Tudtok még DT-hez hasonlo, bonyolultabb zenet jatszo bandakat? Töltöttem Pain of Salvationt; de annyira nem tetszik... Vanden Plas, Pyramid-ot valaki hallgatott? Milyenek? DT-s Master of Puppets+Iron Maiden bootleg-ek jók? Mennyire "DT-sek"? -
#2493 the glass prisont + this dying soult feltölti nekem valaki? -
AnonymouS #2492 A zenéjüket ismerem, imádom az albumjaikat, ezek szerint a DVD is állat, na majd beszerzem :)
Oje, új album work in progress! -
#2491 cikk
egyebkent toltheto az uj blackfield :o) -
praksi #2490 kurvajó volt, fantasztikus zenét játszanak, rengeteg féle stílus keveredik , akár egy számon belül is. amúgy a DVD-n 6 szám van, abból az utolsó 3 több mint 30 perces! :-)
más: ezt most találtam... ezek tényleg ilyen lököttek voltak? :-D -
AnonymouS #2489 nekem jól, de ilyet nem kaptam sajna, majd pls számolj be róla, mert engem is mindig érdekelt! :) -
praksi #2488 remélem jól telt mindenkinek a Szentestéje, nekem frankón; tesóm meglepett a Transatlantic: Live in Europe DVD-vel :-) -
#2487 hát nem (:
előzenekarokat nem láttam, filmet néztünk este sokáig aztán 9 körül értem oda :D
de a katatonia jó volt, jobb volt mint amire számítottam. tiszta anathema... :)
nemhiszem hogy emlékszik rá, ehhe. -
praksi #2486 ja, nem voltunk túl sokan...
Crüxshadows nagyon kész volt (((-:
ja, Portnoy-tól meg sry, amiért kilögyböltem a sörét (-: -
#2485 jó, nem leszünk olyan sokan, szal...
ha látsz egy alterköcsög arcot, az lehet hogy én leszek. :) -
praksi #2484 jó, ha látsz egy Hungarian Skies pólós arcot, az valszeg én leszek :-)
[már rövid a hajam, félreértés ne essék :-D] -
#2483 banner törlődött, majd csinizek másikt :C
a hírt meg vmelyik hazai oldalon olvastam. -
#2482 én ^^ -
#2481 hol olvastad a hírt? :) -
praksi #2480 ki jön szombaton Katatoniára ? -
AnonymouS #2479 igen, melyikre?
(banner? :S) -
#2478 hú, up (:
kiadót váltott a dt, hm. -
AnonymouS #2477 Neal Morse új lemezt készít!
Sajnos csak márciusban jön ki. -
praksi #2476 nagyon fílinges, elnyúlok a székben, füles fel, és lazulok :-)
piszok jó zenészeket válogattak össze, Hidasi Barna meg ismét nagyot alkotott
banyek, tanulhatok a hosszú hétvége alatt, jövő hétvégén meg végig meló van. 'csába...
-
#2475 htx ;))
sokan panaszkodtak, hogy mérnem a igazi nevem írom oda immár
zene hogy tetsz? -
praksi #2474 páze... :-D
jó, szacsi után a Horváth Tamás szokatlan... :-P
amúgy grat, nagyon frankó -
#2473 Nézem ezt a nevet, mondom láttam már valahol, hallgattam is, erre beugrik. -
#2472 -
#2471 :DD! -
Gromph #2470 Mivel ő csinálta a honlapot ezért feltételezem igen :D -
praksi #2469 Szacsi, te tudsz valamit erről a Dream is Destiny-ről?
(Dream is Destiny) -
#2468 á, olyanokat nem hallgatok :D
-
#2467 blink182? -
mod #2466 Brutális ez a Score! -
mod #2465 Megvettem a Score DVDt, még csak bele-belenézegettem, de hihetetlen jó! -
#2464 én olyat láttam (nem dt) ahol szólózott a gitáros, és hallatszódott hogy egy hangot kiszólaltat, de a videón a keze össze-vissza mozgott :DDD -
#2463 ha jól emlékszem,az I walk Beside You-ban lehet ezt nagyszerűen látni,vagy azóta már más a vágás...teéék szépen végignézni,van egy hely ahol félig hátulról mutatják LaBrie-t,a hangereje ugyanaz de a mikrofon már a derekánál is lejjebb van...^_^ -
praksi #2462 2 dvd, valami interjúk vagy mik vannak a másik lemezen, még nem volt időm megnézni... -
#2461 extra? mit tud az extra?