3060
  • dinomano
    + az archetype-tol tetszett a DAWNING, igaz ök power-metalt tolnak...de nagyon jo a dobos! :-D
  • dinomano
    Riverside annyira nem jött be; Spocks Beard-re rakeresek; de szerintem korabban hallottam rola, ismerős... Symphony X - hmmm... Ismerős ez is, szerintem mar kerestem tölük ezt-azt... 1-2 Neal Morse-om van, ha jol tudom a Protnoy dobol a bandaban, és minden DT tag side project-et ismerek.
    Procupine tree annyira nem jött be, AYREON sem igazán...Hmmm... a Pain of Salvation-töl sem voltam hasra esve...
    Ami tetszik: DREAMSCAPE és a VANDEN PLAS utolsó albuma. Tőlük elég sok minden megvan...
    Köszönök minden segitseget... :-D Holnap rákeresek a Symphony X-re+Spock's Beard-re
  • AnonymouS
    na, hát érdeklődve várom, még lehet belőlük nagy banda
  • szacsi
    ennel elvileg van keszforras
  • szacsi
    ooo, Riverside (Y)

iden toluk is uj lmeez varhato :]
  • AnonymouS
    hello, lehet hogy már ismered ezeket és lehet hogy nem annyira nagyon közeliek a DT-hez, mint a többi zenekat, amit itt ajánlottak neked, de érdemes megnézned még: Spock's Beard (progresszív rock, nem metal mint többnyire a DT), Symphony X (sok szimfonikus témával telepakolt prog metal), IQ (prog rock), Neal Morse (prog rock, ajánlom a "?" lemezét, a többi annyira nekem nem jön be, de az nagyon), Opeth (prog metal leginkább, de erről oldalakat lehetne írni :)), Porcupine Tree (nagyöreg prog rock), Ayreon (prog metal/power, igazi különlegesség), Riverside (fiatal prog rock/metal banda, nagyon közeli a DT-hez és a Pink Floydhoz).
  • dinomano
    Köszi, megpróbálom, bár már egy ehhez hasonló torrent-et probaltam, de azt megállt 5%nál... Azért kipróbálom, hátha...
  • szacsi
    hm
  • szacsi
    szvsz azalapjan generalodik, hogy a dt-t hallgato emberek overall artist listajaban mi az, ami leginkabb kozos
  • dinomano
    Wolverine-t honnan tudok lekapni? :-P
  • dinomano
    Jah, belehallgattam en is a preview-kba; ennyi erővel a Britney Spricc-et is beirhatták volna, mint DT-like music... :-D
  • praksi
    annak még a zenéje elmegy, na de Pantera meg Slayer??
  • Dying Soul
    bodom loál
  • praksi
    ki állította össze ezt a listát? mert hogy nem volt eszénél a fix (-:
  • dinomano
    Köszönöm, belehallgatok a zenékbe, hátha megtetszik valamelyik... :-D
  • szacsi
    tessek
  • artschiatwork
    az uccsó 3 albumuk zsír, az az előttieken más énekes van még, de azok sem rosszak.
  • mod
    Róluk még nem is hallottam, tök jó!
  • artschiatwork
    Progresszív rock pl. Threshold
  • dinomano
    Tudtok még vmi DT-szerű bandát Wolverine-en, Vanden Plas-on, ToS-on, Dreamscape-en, Stonehenge-en kivül?
  • AnonymouS
    PoS koncert info :)
  • praksi
    Pain of Salvation

amúgy gyanús h én is mék (-:
  • mod
    Az mi?
  • szacsi
    én ;)

[volt evergreyen is]
  • artschi
    jön vki POS-ra febr. 22-én?
  • szacsi
    cdpince?
  • dinomano
    Jóóó üzlet lehet... :-D
  • praksi
    én Pesten az Elektromos Krokodil-ban vettem :-D
  • dinomano
    Jah, ez a Stonehenge album cime! Már képben vagyok...hol lehet kapni?
  • dinomano
    Nerine? :-P
  • praksi
    ja
    meg sztem 1600 Ft könnyen kiadható a Nerine-ért :-)
  • dinomano
    "FIREWIND socography" Hmm..Új angol szó...ez termeszetesen FIREWIND Discography akart lenni... :-P
  • dinomano
    Köszönök minden tippet! :-)
  • dinomano
    Jah, Stonehenge honlapon talaltam harom vidjót, oszt annyi...de egesz jól tolják... :-P Sebaj, FIREWIND socography is lent van...Meg VANDEN PLAS is...
    Viszont Empty Tremor nincs..
  • szacsi
    ize, wolverine

stonehenge meg magyar banda, ofkoz hogy nem lesz fennt torrenten :)
  • Dying Soul
    Firewind nem prog. Görög power banda ex-Gardenian (götenburgi death) vokálossal.
  • dinomano
    Sajna egyikröl sem talaltam müködő torrentet...Amugy DREAMSCAPE-et töltöttem anno, az egész aranyos... :-P (jah, of course...Fúj WAREZ!)
    ...Találtam valami Firewind nevű formációt, elriasztásként az állt, hogy 21éves(ek?) vannak a bandában... (mondjuk,ha csak instrumentalis, akkor még lehet jóóó... :-) )
  • dinomano
    Megnéztem mindkét banda oldalát, köszi tippeket! :-P Próbálok albumokat lekapni de nem igen találok... :-|
  • dinomano
    Ezeket probaljam meg? :-)
  • praksi
    Stonehenge?