3060
  • artschi
    ez biztos Dream?... olyan mintha be lennének baszva és úgy zenélnének, LaBrie-nak meg elment a hangja...
  • praksi
    hmmm... még gondolkodom, mit írjak rá.
  • szacsi
    istenem
  • szacsi
    újabb szám...
  • szacsi
    póló annak, aki akar.
  • szacsi
    nekem mondjuk tetszett a Train... :c
  • thebluesnote
    Sajnos a Train és az Octa után nem is lehetett jobbra számítani. Portnoyék végül rájöttek, hogy a Metallica-majmolásból sokkal több pénzt lehet összehozni (és sokkal kevesebb munkával). rip dream :(
  • szacsi
    promo videó
  • szacsi
    hájja', néhol egy kis glass prison...máshol meg metallica...master of puppets...
    amúgy ebből készül a klip is, tán a többi nem lesz ennyire slágeres, egyszerű...
  • praksi
    hát-hát....

nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem jön be annyira. nem rossz, vannak betétek, amik engem pl. a Glass prison-re emlékeztetnek; de hiányzik belőle valami. a feelingje olyan, mintha valamelyik Petrucci lemezről lenne, ami persze nem rossz, de az nem Dream... amit még hiánylok, h Rudess alig szerepel a számban, nyom egy 50 másodperces szólót, és ennyi.

szal kicsit fanyalgok. mondom, annyira nem rossz, ha sokat hallgatom biztosan megtetszik, de nem az a zene, amit először hallgatok és tarkónb*sz, mert olyan jó.
  • AnonymouS
    Constant Motion! Teljes szám! A Classic Rock Magazine mellékletén volt hivatalos anyagként, már a DT.net-en is fenn van.
  • AnonymouS
    Prophets of War Preview!!! ÁÁÁÁÁ eszméletlen hangulaaaaaat
    Arról a bizonyos napról, amikor Mike meghívta a fanokat hogy felvegye a hangjukat.
    és még egy videó is van!
  • szacsi
    komolyan.
  • artschi
    nem mondod...
  • praksi
    komolyan?
  • AnonymouS
    lol? :)
  • szacsi
    dominici lesz az előzenekar itthon O:
  • dinomano
    Nemsokara uj Dreamscape album; allitolag utolso szamokat veszik fel; juhééé! :-P Uj DT mikor jön? Vanden Plasra lennek kivancsi még; allitolag az énekesnek most jön ki vmi uj albuma az AMASEFFER nevü formacioval... :-| Bár, kérdés h. milyen zenet tolnak... LaBrie 3 studioalbuma mennyire hasonlit DT-re?

Itt Dreamscape borito..
    http://www.dreamscape.de/index2.php?language=en
  • praksi
    söllölöllölö, megvan a jegyem, hihihi (-:
  • dinomano
    thx
  • AnonymouS
    olvass vissza: #2630
  • dinomano
    izé..most neztem a linket... Csak demok? :-D mindegy...mikor jön a full? :-P Jah, és mellékesen megjegyzem, hogy fúúúj warez! :-P
  • dinomano
    A #2617. hozzaszolasban levö link él még? Letölthetö a full-album? Olvastam a kritikat; hát hmmm... Nem tudom hova tenni a mindent mindennel összehasonlito kritizalas; de majd szemelyes tapasztalati uton eldöntöm mennyire volt igaza a kritikusnak... :-D Boritó lenni nagggyonjóóó! :-P Boritokra sohasem volt panasz a részemröl; altalaban profi munka mind... :-D
  • mod
    Ez a kép!

• mod
    Rohadtjók ezek a borítók!
  • AnonymouS
    Új infók a lemezről!

Off: ma este Roger Waters koncert juppijé! :)
  • AnonymouS
    Riverside az előzenekar a DTnek pár show-n, kár hogy itt nem :(
  • szacsi
    a promókat meg már szétküldték és valaki meg úgyis felfogja tenni...mint mindig...
  • szacsi
    fogalmam sincs, az is lehet, hogy a kritika is fake, ehehhe, haha (:
    amúgy meg már áprili sközepe van...ha most küldték körbe, akkor a külföldi lapok májusban hozzák le a kritikát, június elején meg jön az album...szóval időszerű...
  • AnonymouS
    azért a "ICED EARTHALLICANOWAR"-on kifeküdtem :D
    hogyhogy ilyen korán kinn lesz a promo?
  • szacsi
    ((:
    én elolvastam, nem hiszem, hogy kevésbé lenne meglepetés ezekután az album...amúgy sem vagyok egy véleményen BZ-vel a zenekart illetően, szóval... (:
    és szvsz nem kell várni vasárnapig sem, míg valaki fel nem tölti a promót....
  • AnonymouS
    én már olvastam egy kevésbé részletes leírást, de ezt már nem merem egészen, túl spoileres :S
  • szacsi
    kritika
  • Baukje
    Kell vkinek 2 db Dream Theater koncertjegy, 2007. 06. 06. Szerda 19: 00-kor, eredeti vásárlást igazoló számlával! Akár olcsóbban is odaadom, e-mail: [email protected].
  • AnonymouS
    Mike Portnoy - In Constant Motion

"3 Discs!!
    7 Hours!!
    DT, TA, NM, OSI, G3, YMC, HOTG, CATSM, AJ, Arch, Fates, Overkill, Solos & Duets....

NUFF SAID!!!!
    "In Constant Motion" is finally available!!" MP

jó lehet :)
  • AnonymouS
  • praksi
    egy picit elvont nekem
  • mod
    De széép!
  • artschiatwork
    wow, érdekes borító
  • szacsi