3060
-
#2660 ez biztos Dream?... olyan mintha be lennének baszva és úgy zenélnének, LaBrie-nak meg elment a hangja... -
praksi #2659 hmmm... még gondolkodom, mit írjak rá. -
#2658 istenem -
#2657 újabb szám... -
#2656 póló annak, aki akar. -
#2655 nekem mondjuk tetszett a Train... :c -
thebluesnote #2654 Sajnos a Train és az Octa után nem is lehetett jobbra számítani. Portnoyék végül rájöttek, hogy a Metallica-majmolásból sokkal több pénzt lehet összehozni (és sokkal kevesebb munkával). rip dream :( -
#2653 promo videó -
#2652 hájja', néhol egy kis glass prison...máshol meg metallica...master of puppets...
amúgy ebből készül a klip is, tán a többi nem lesz ennyire slágeres, egyszerű... -
praksi #2651 hát-hát....
nem tom ti hogy vagytok vele, de nekem valahogy nem jön be annyira. nem rossz, vannak betétek, amik engem pl. a Glass prison-re emlékeztetnek; de hiányzik belőle valami. a feelingje olyan, mintha valamelyik Petrucci lemezről lenne, ami persze nem rossz, de az nem Dream... amit még hiánylok, h Rudess alig szerepel a számban, nyom egy 50 másodperces szólót, és ennyi.
szal kicsit fanyalgok. mondom, annyira nem rossz, ha sokat hallgatom biztosan megtetszik, de nem az a zene, amit először hallgatok és tarkónb*sz, mert olyan jó. -
AnonymouS #2650 Constant Motion! Teljes szám! A Classic Rock Magazine mellékletén volt hivatalos anyagként, már a DT.net-en is fenn van. -
AnonymouS #2649 Prophets of War Preview!!! ÁÁÁÁÁ eszméletlen hangulaaaaaat
Arról a bizonyos napról, amikor Mike meghívta a fanokat hogy felvegye a hangjukat.
és még egy videó is van! -
#2648 komolyan. -
#2647 nem mondod... -
praksi #2646 komolyan? -
AnonymouS #2645 lol? :) -
#2644 dominici lesz az előzenekar itthon O: -
#2643 Nemsokara uj Dreamscape album; allitolag utolso szamokat veszik fel; juhééé! :-P Uj DT mikor jön? Vanden Plasra lennek kivancsi még; allitolag az énekesnek most jön ki vmi uj albuma az AMASEFFER nevü formacioval... :-| Bár, kérdés h. milyen zenet tolnak... LaBrie 3 studioalbuma mennyire hasonlit DT-re?
Itt Dreamscape borito..
http://www.dreamscape.de/index2.php?language=en -
praksi #2642 söllölöllölö, megvan a jegyem, hihihi (-: -
#2641 thx
-
AnonymouS #2640 olvass vissza: #2630 -
#2639 izé..most neztem a linket... Csak demok? :-D mindegy...mikor jön a full? :-P Jah, és mellékesen megjegyzem, hogy fúúúj warez! :-P -
#2638 A #2617. hozzaszolasban levö link él még? Letölthetö a full-album? Olvastam a kritikat; hát hmmm... Nem tudom hova tenni a mindent mindennel összehasonlito kritizalas; de majd szemelyes tapasztalati uton eldöntöm mennyire volt igaza a kritikusnak... :-D Boritó lenni nagggyonjóóó! :-P Boritokra sohasem volt panasz a részemröl; altalaban profi munka mind... :-D -
mod #2637 Ez a kép!
-
mod #2636 Rohadtjók ezek a borítók! -
AnonymouS #2635 Új infók a lemezről!
Off: ma este Roger Waters koncert juppijé! :) -
AnonymouS #2634 Riverside az előzenekar a DTnek pár show-n, kár hogy itt nem :( -
#2633 a promókat meg már szétküldték és valaki meg úgyis felfogja tenni...mint mindig... -
#2632 fogalmam sincs, az is lehet, hogy a kritika is fake, ehehhe, haha (:
amúgy meg már áprili sközepe van...ha most küldték körbe, akkor a külföldi lapok májusban hozzák le a kritikát, június elején meg jön az album...szóval időszerű... -
AnonymouS #2631 azért a "ICED EARTHALLICANOWAR"-on kifeküdtem :D
hogyhogy ilyen korán kinn lesz a promo? -
#2630 ((:
én elolvastam, nem hiszem, hogy kevésbé lenne meglepetés ezekután az album...amúgy sem vagyok egy véleményen BZ-vel a zenekart illetően, szóval... (:
és szvsz nem kell várni vasárnapig sem, míg valaki fel nem tölti a promót.... -
AnonymouS #2629 én már olvastam egy kevésbé részletes leírást, de ezt már nem merem egészen, túl spoileres :S -
#2628 kritika -
Baukje #2627 Kell vkinek 2 db Dream Theater koncertjegy, 2007. 06. 06. Szerda 19: 00-kor, eredeti vásárlást igazoló számlával! Akár olcsóbban is odaadom, e-mail: [email protected]. -
AnonymouS #2626 Mike Portnoy - In Constant Motion
"3 Discs!!
7 Hours!!
DT, TA, NM, OSI, G3, YMC, HOTG, CATSM, AJ, Arch, Fates, Overkill, Solos & Duets....
NUFF SAID!!!!
"In Constant Motion" is finally available!!" MP
jó lehet :) -
AnonymouS #2625 -
praksi #2624 egy picit elvont nekem -
mod #2623 De széép! -
#2622 wow, érdekes borító -