Internet faluhelyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
és látod
ez ma Magyarország
sajnos!!!
football without ultras is nothing
Itt lesz rögtön a Mirconet lehetõség de félek tõle, mert játékra kéne elsõsorban és arra állítólag nem az igazi. Mind1 azért majd körbeszimatolok, hogy mi a helyzet, ha már aktuális lesz.
Év elején ment egy körlevél mindenkinek a postaládájába, hogy a kábeltv indít kábeles netet de azóta sincs semmi info. Pedig majdnem 4000-es faluban élünk de gondolom ennyi embert érdekel a szélessáv...
Inkább fizetik a havi 8000-et modemért, minthogy fizetnének 10000-et és akkor még a telefont is lemondhatnák...
Akkor ahogy olvasom ezt a kistelepülési matáv lószart meg hiába erõltetem ha nincs matáv fejes a környéken akkor úgyis leszarják mennyien igyénlik ha meg lenne matáv fejes, már rég lenne rá lehetõség...
2004-et írunk meddig csinálhatják még ezt ezek a tetvek?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hát velük csak az az egy lehetõség van, hogy összegyûjteni egy csomó embert és évekig könyörögni.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
mailt is írtam de semmi
salz fatávra sztem senki se várjon....
Mert én megpróbáltam rákerestem a címünkre, meg is találtam, természetesen nem lehet létesíteni de ott van az igénybejelentés gomb. Megnyomom és nem történik semmi.
Alul bal alsóban írja, hogy Script Error!
Amúgy ma beszéltem a Matáv egyik belsõ emberével, õ is furcsállja a dolgot, de mindenesetre utánanézi.. Persze inkább csak gyakrabban frissítenék a katasztrofális lassúságú adsl-tudakozójukat, ami az adsl.matav.hu oldalon érhetõ el.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
hát no komment....
bazzeg
ezt az e-magyarország pontot hol lehet megnézni?
Lentebb írta valaki hogy pingeljünk a BIX-re. Itt vannak az adatok:
194.38.118.50 ping-statisztikája:
Csomagok: küldött=4 fogadott=4 elveszett=0
Oda-vissza út ideje közelítõlegesen, milliszekundumban:
minimum=15ms, maximum=26ms, átlag=19ms
Pl. engem az érdekelne, hogy milyen a ping játékok alatt pl. CS-zni próbáltál-e már?
Mert mint írtam lentebb nálunk is lesz lehetõség rá hónap vége felé és nyitottam is egy fórumot neki máshol, hogy írjanak tapasztalatokat de nem sokan írtak viszont egyvalaki azt írta, hogy elég gyakran kihagy a forgalom és CS-ben ugrál a ping 70-150 között ami nem túl egészséges.
Úgyhogy most el vagyok bizonytalanítva.
Igazából játék miatt kellene nekem csak szélessáv, mert a cégben van ADSL letölteni itt is tudok.
Persze minél nagyobb egy hálózat és nagyobb a közös szétoszható hálózati erõforrás és fajlagosan gazdaságosabban lehet szétosztani az ügyfélkör között annak kevésbé jelent ez problémát. De kis hálózatoknál kényszerbõl elõre gondolkodva meg kell húzni bizonyos ésszerûségi határokat különben nagyon könnyen kihúzhatják alóluk a szõnyeget.
Pl.: 128/64 = 6500Ft/hó
384/128 = 10000Ft/hó
512/384 = 15000Ft/hó bár ebben nem vagyok biztos(a feltöltési értékben)
Az általad leírtakból is látszik a magyarországon eluralkodó helyzet, hogy mindenki próbálja a lehetõ legpofátlanabb módon megkárosítani az embertársait. A mi példánk csak egy a sok közül! De ez már más téma!
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
Mondjuk azért a 7 év várakozás az nem teljesen igaz, hisz 7 éve még nem volt szélessávú net, vagy ha volt, az még nem volt elérhetõ a lakosság számára.
A 3-4 hónap kiépítési idõ a Matáv tempójához képest gyors, de pl. nekem a megrendeléstõl számított 4. napon építették ki a mikrohullámú netet :)
Taranov
u.i.: mégegyszer gratulálok a netedhez!
VÉGRE! Hét azaz 7 év után lett szélessávú netem. Nem-nem a matáv-tól. Mikrohullámú internetelõfizetõ lettem. A 384/128 -as elérés havi 10.000 pénz. Jobb mint a matáv ADSL-je mert nem kell hozzá vezetékes telefon sem. Ki is köttetem a vezetékes telcsit! Évek óta rágtuk a fatáv fülét hogy jöjjön az adsl-el, de szartak ránk. Egy telefon majd személyes egyeztetés a mikrós cég vezetõjével és kb. 3-4 hónap alatt ki is épült a szolgáltatás. Nagyon várom hogy mikor kapok levelet a matáv-tól hogy jönnének adsl-t szerelni! Majd megmondom hová mennyenek! :-) BOLDOG VAGYOK! Remélem másnak is lesz szerencséje mihamarabb kipróbálni a korlátlan és gyors netelérés örömeit! Nem kell az órát nézni percenként, vágyakozni a nagyobb terjedelmû fájlok után, éjfélig fellenni, stb. Aki modemes az tudja mirõl beszélek! Bocs a bõ lére eresztett dumáért, de szerettem volna másokkal is megosztani az örömömet! Csá all!
Náluk 500mb-ot 6250FT-ért adnak igaz napal nem lehet használni de akkor is olcsób a vodánál én lehet hogy át állok csak érdekelne hogy müködik e legalább ugy mint a voda.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
szegény matáv most már sajnálom is.

Na jó le szarnám a vezér fejét.