Internet faluhelyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Akkor most meg boldogabb vagyok az emeles hallatan!
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ezt qrva jól megfogalmaztad! Tök igaz!
A modemezés olyan, mint egy demo program, havi 40 órát használhatod...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Aktiv ADSL felhasznalo vagyok 😊.
Hihetetlen de igaz: kb 15 nap alatt nemcsak hogy vegre megjelent az Invitel ADSL keresojeben a lakcimem, nemcsak hogy egybol rohantam megkotni a szerzodest ra es lemondani a modemes elerest, de tegnap delutan este ota megy frankon az ADSL. Elsejen ejjel 0:06 perckor porbaltam meg felmenni a netre a modemmel de mar nem engedett be. Masnap 15:00 korul meg mar vegzett is az emberke a beszerelessel.
Persze ami urom az oromben: 384/64 1 eves szerzodes 9500 havonta. 😞
Ez van, biztos a legtobbeteknek mar 512/768/1024-el megy es kevesebbet fizettek, de kb 8 ev modemes kinlodas (meg BBS-ezes az elejen kb egy-ket evig) utan azert nekem ez is szuper.
Teljesen mas erzes igy netezi 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))
Reggel ot ora korul nyomom, csak az a baj hogy delutan mennem kell dolgozi. 😞
Az jutott kozbe az eszembe hogy modemmel netezni csak egyfajta DEMO.
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
hogy ne vegye el az uploadod a downot keress egy ilyen nevû kis utilt: cFosSpeed
énis használom, p2p cuccoknál pl eléggé fasza
football without ultras is nothing
512k-s netért fizetünk havi 9.500-at, 1éves elõfizetéssel együtt, ami 20.000Ft volt 😊
Érdekes, bár nagyon nemigazán értek a kábelnetekhez, hogy a feltöltés is olyan 55-60kb/s körül mozog.. 😉 Persze elvéve a letöltés sebességét.
Most próbálhattam ki amúgy hosszabb ideig, meg vok vele elégedve 😊
A MATÁV MEG ELMEHET A KURVA ANYJÁBA.
Bocs 😊
Sok sikert kívánok minden volt sorstársaimnak!
ha szabad tunni, milyen árban? milyen sávszél?
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ezután ha nem válaszolnak, nem fizeted a számlát.
Szerintem ezt meg kell érteniük, nem hiszem, hogy perre viszik a dolgot.
Ha nem egyeznek ebbe bele, akkor sincs gáz, csak akkor talán beszélni kell egy olyannal, aki jogi témákban otthon van.
Én is két éves szerzõdést írtam alá a kábelnet szolgáltatómmal, fél évig tökéletes is volt minden, aztán most márciustól gyakorlatilag esténként használhatattlan lett teljesen (elõször több ezres ping, aztán olykor percekig, néha egész este nulla bejövõ adatforgalom), hetente hivogattam az ügyfélszolgálatot, semmi eredmény, aztán a végén közöltem, hogy akkor sajnos felmondom a szerzõdést, mert ez nem állapot. Lehet, hogy csak nekem volt szerencsém, vagy csak már tele volt a hócipõjük a folyamatos panaszáradatommal, és már külön örültek annak, hogy megszabadultak tõlem, de a lényeg, hogy csak egy írásbeli megerõsítést kérnek, és ennyi. Azóta ADSL-em van, és minden happy... (kopp-kopp)
szóval csak óvatosan
kettõvel lejjebb írta
Kérdés hogy mi tekinthetõ "átlagos sávszélességnek". Az én fogalmaim szerint ami néha kicsit több, de néha kicsit kevesebb 128-nál de egy hosszabb idõintervallumban kb. annyi.
Ne aggódj, kézbevesszük a dolgot. Nem fogsz szívni és fizetni se a következõ hónaptól, azt most leszögezem.
keress egy jó ügyvédet, és lépj te!
Az a helyzet hogy nekem is Covysoftos netem van. 128 kbps-es szerzõdéssel. A felszerelés óta ( május )64 kbps sebességet biztosítanak csak. Gyakran még azt sem. Már többször megreklamáltam, de semmi érdemleges válasz nincs. Újabban egyszerûen nem válaszolnak a mailjeinre. Fel akarom mondani, de az a gond hogy 3 éves szerzõdést írattak alá velem.
Esetleg volt valaki hasonló helyzetben? Persze az ember könnyen rávágja hogy nem tartják be a szerzõdést - felmondom és kész. De félek, Õk sem hülyék és esetleg bíróságon, jól képzett jogászokkal szemben kell nekem bizonygatni az igazamat.
Van esetleg valakiek valamilyen személyes tapasztalata?
Freeweb 'oszt kész . Fizeted az 5Ft-t percenként (éjjel meg kevesebbet) és szörfözhetsz világba . A tõtikézés úgyis csak hiú ábránd modemmel ...
Majd szólok ha az idõjárás is kegyes lesz nekünk, és bekötik 😉