3171
  • lee56
    Jah igen, még annyit hogy ez az 1.5 valójában ugyanaz mint az 1.41 vagy 1.5b, szóval ezekre a szerverekre nyugodtan bemehetsz vele :) (ne kérdezd miért, én se értem :D)
  • lee56
    Ha nincs fönn még korábbi verzió a btrh-ből akkor most annyi a dolgod, hogy letöltöd innen, a kis táskára kattintva a btrh 1.4 FULL-t, és telepited a ...\soldiers\mods könyvtáradba, elvileg oda csinál magának egy btrh 1.4 mappát, miután végzett még töltsd le a ~10megás btrh 1.5 patch-et ami egy zip, ugyhogy csak ki kell csomagolnod a btrh 1.4-es könyvtárba, felülírásnál pedig igent nyomsz, aztán játékban a modok közt látszania kéne, és persze ott aktiválnod is kell hogy jácchass. Na röviden tömören ennyi :)

Hecker007: Nekem meg van mind2 de mégis valahogy GSA-val szoktam nézelődni, talán azér mert ott csetelhetsz is.
  • levi1989
    Meg valaki leírná honnan tudom letölteni a btrh modot és hogyan telepítsem fel?
  • levi1989
    ok köszi kipróbálom
  • Hecker007
    ase-t ajánlom szerintem azzal többre mész mint a gamespy-al ;)
  • lee56
    Mi nem talál egy szervert se? Játékon belül nincs szerver-néző, külön progival tudsz szervereket találni: GSA, ASE például.
  • levi1989
    Nem tudjátok mitől van az hogy nem talál 1 szervert se
    asszem az 1.28.3E vagy milyen verzióm van.
    Vagy ha tudtok 1 pár ip címet
  • Hecker007
    küldtem 1 pm-et :)
  • ZaJanga
    mik nem vannak
    most már csak visszateszem :-D
  • Hecker007
    btrh 1.5 ami amúgy 1.41 :D klikkk
  • ZaJanga
    ;)
  • Hecker007
    jaaah értem, akkor nem zavarom, csak jó lett volna dumálni vele, már 1000 éve nem járt msnen
  • ZaJanga
    megaggyam a számát?
    :-)
    csajozik meg lakásvásárlás.majd egyszercsak lesz.
  • Hecker007
    valaki nem tudja hogy Ma3 merre jár?
    msn-en állandóan csak mobilon elérhető
  • Hecker007
    ez a magyarosítás megvan nekem is, hidd el semmire se jó, alig van benne lefordítva 1-2 sor
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Magyarosítást keresnék !

Valaki tud egy helyet, ahonnan letölthető ! ?
    Ezt találtam, de nem működik a letöltés.
    (Itt,Sg-n a kereső nálam nem akar működni.)
  • lee56
    Mi hébe-hóba csinálunk egyet, ha nem biznád a véletlenre hogy megtaláld a szerverünket és szeretnél velünk/ellenünk jáccani vegyél fel msn-en ([email protected]), azt tudunk 1eztetni. :)
  • Hecker007
    valaki szokott még néha játszani ezzel a játékkal? mert mostanában nem láttam magyar szervert :(
  • Hecker007
    én most szedem a hivatalos oldalukról amit linkeltem
  • lee56
    Már egy párX belinkeltem a hivatalos codemasters SHoWW2 fórumot, ott a Mods/Map editor témában megtalálod a BTRH Mod 1.4 (Blitzkrieg Team Russian Hammers) released! - announcements, links, Q&A totyikot, amiben van több letöltési link is. (persze angolul tudók előnyben, de minimális tudással is el lehet jutni a linkekig...)
  • hatec
    Sziasztok!
    Valaki tud adni pár btrh 1.4 download linket?
    Mert alig lehet találni, a btrh.ru-s linkek nekem valamiért
    nem mennek, egy másikat is próbáltam, de az hibásan van feltöltve,
    és sérült a fájl. 1.4 full is, vagy patch.
    Köszi
  • Hecker007
    elkészült a btrh1.4 klikk
  • lee56
    hmm, pedig lehet hogy ujra kell patchelgetned előről, egyéb frankó ötletem nincs, nem is találkoztam még ilyen hibával :( (biztos 1.4b-t ir ki a mod választásnál?)
  • broaffka
    Hali! Elég zűrös nekem ez a sok peccselés.... Össze vissza pecccselgettem amikor a végén rendesen elindul és BRTH 1.4 király! de login után:

Entity redefinition: zis42-61k(eentityoutfit.cpp, 35)

Mi lenne erre a gyógyír?

Előre is köszi.
  • ZaJanga
    óó ez jó hír
  • lee56
    Nem, csak orosz elvtársaink kitudja miért csináltak egy frankó installert az 1.4b2-höz, aminek ugylátszik sokan áldozatául esnek.

Na szóval, mivel még nincs full btrh 1.4 install, amit letölthetsz az egy patch, aminek a feltétele hogy már fenn van neked a btrh 1.31. Ha még nincs, először juss el idáig, aztán elinditod a btrh 1.31-1.4b2 telepitőjét, és a telepitési célnál kitallózod a Soldiers\mods\btrh 1.3 könyvtárat, amibe bele kellett csak másolni a btrh 1.31 patch-t az egy fokkal egyszerübb volt anno, de 1.4-nél már muszáj installálni!!!, szal ne adj meg külön könyvtárt kicsomagolásnak, hogy utánna felülírd a btrh 1.3-as tartalmát (próbáltam, resource desync lesz a vége), lényeg hogy csak 1 btrh 1.3 nevü mappád legyen a mods könyvtárban (1.31 patchel természetesen), és erre mutasson az 1.4 installnál. Remélem érthető voltam valamelyest :)
  • csn tamás
    üdv! leszedtük jopáran a btrh 1.4b2-őt de nem enged be egyik serverre sem mert hogy nem egyezik és csak egymással tudunk játszani? miért van ez? nem tudok játszani pl oroszokkal mert nekik más a mod. többféle van????
  • lee56
    Jah, aztán mégse ugy történtek a dolgok ahogy elterveztük, miért is történtek voltna ugy :), sokat nem láttam még a modból mert a játszma felénél elszállt a szerver de nem tünik rosznak, is3ig el se jutottam :((
  • Hecker007
    egy kicsit elkerültük egymást, de nem baj, sikerült kipróbálnom a modot, vannak még benne bugok de az is3-as nagyon tetszik benne :D
  • lee56
    Most fogjuk kipróbálni, ha akarsz jöhetsz Btrh1.4 woodoo szervert keress kb 10 perc mulva.
  • Hecker007
    ha esetleg valaki letöltötte aki tud szervert csinálni pls szóljon mert szeretnék énis játszani, köszi byebye
  • Hecker007
    kint van a btrh1.4Beta: klikk
  • lee56
    ezzel, szivesen :)
  • Heavy knight
    Üdv!

Engem az érdekelne,h. ha még játszik valaki multiban, mivel kees szervert, mert ase nem talál semmit.
    KöszI!
  • hatec
    Hali!
    Valaki adjon már pls btrh 1.3 meg 1.31 linket.
    A btrh.ru-tól nem lehet leszedni, máshol meg nem találok.
    Előre is köszi
  • Hecker007
    :(
  • ZaJanga
    ritkán
  • Hecker007
    remélem is :D
    te meg Ma3 szoktátok még tolni a game-t?
  • ZaJanga
    akkor comming soon
  • Hecker007
    eger nevü volt meg az összes ruszki volt