Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Ettõl függetlenül úgy 16 lehet.
Most egy olyan mapon kell majd átverekdemmagam, ahol az ellenségnek van midnden finomsága,tigris,nebel ,4x20mmflakok ,88-asok...
Eddig kinézetre ez a pálya tetszik legjobban. Látszik,h. terepet is átalakították,hidat is készítettek, nameg a felépítése sem rosz.Így elsõre nem tûnik egysszerûnek a többihez képest.
AMi poén a játékban,h. hiába hal meg a 2-3 plusz katonámból akármelyik a köv. küldetésben megint velük kell harcolnom.
Ha a 2 fõmuki dobja fel a bakancst, mindjárt mission faield...
Megcsinálhatták véna úgy is, mint soldiersben,h. ha meghal az egik társunk, akinek "nincs jelentõsége",akkor a köv. missionban sem lesz velünk,mert ugye halott. (pl. most szétszaggatta egy hummel az egyik emberem, és most megint harcolhatok vele).
2-3as ikrekrõl már hallottam, de hogy 16-osok legyen.Részvétem az anyjuknak.Biztos õ a macskanõ.<#idiota>#idiota>
ja, talán kibirom hogy nekiálljak még1x. Mennyi küldetés van max, vagy még nem vitted végig?
Én jól megszivattam a támadókat. Ugye elõtte már jóformán mindenkit tkinyírtam í környéken,uh. ne zavart semmi abban,h. bevárjam õket.
4 katonám maradt erre a célra.Ebbõl kettõt a 88-as mögötti bunkerhez küldtem a pzIV-essel, ha esetleg gond lenne, majd kiszszállítottam õket, és non fire, nehogy már elszúrják a rajtaütést.
2-õ ment a 88-ashoz, és ott hasalt, míg parancsot nem kaptak,h. használhatják.
Jött a támadás, tiegerrel az elején...
Tigrist bevártam, már a bázison kevergett, mikor tüzet nyitottam rá, de hiába... semmit nem ért.Visszalõtt, de a gép ugye balek...,uh. életben maradtam, és megindult a dombnak.Nah ,itt szúrta el, mert lejtõn ugye sokkal lassabban tudnak kapaszkodni, és küldtem neki rpg.Ugyan csak a lánctalpát szakította le, de olyan szögben állt már így is,h. nem tudott rámlõni.Ekkor jött a többi. Ezeket a dombról rpg-vel, és molotvkoktéllal kiszedtem, semmi perc alattt, majd a tigrist hátulról a pzIV-esemmel...
Elég gyenge volt. Fõleg,h. az elején, jó ruszki módra elõreküldtem futtában a lövészároknak minden emberemet. 😊
Egy ottmaradt, de belefér. 😊
AZtán vége letta küldinek.
Nálad valami bug lehet,v. ha a térképen nem jelölt részen lõtted ki a támadókat még az is lehet,h. a menekülõ harckocsizók elbújtak valahol ott.
Nem nagy cucc a pálya, sztem simán végigtolod mégegyszer ,ha kell.<#vigyor>#vigyor>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Szal, kb 5-6odik küldetésnél járok, ahol este van, és egy német bázis félét kell bevenni és aztán megvédeni egy páncélos támadástól. Szóval jön a támadás, tigrissel az élen, üresen a bázisban csak egy pz4 található amivel, hát hogyismondjam nem sok esélyem volt <#vigyor2>#vigyor2>.
De pár loading után, inkább elbujtam a katonáimmal, ki rpg-ztem a tigrist, megjavitottam, majd kinyirtam vele a többi tankot, mig semmilyen ellenség nem látszott a térképen. A mission objectiveben minden ki van pipálva kivéve az uccsó, hogy repel the enemy attack, de bakker nem jön több támadás, és mindenkit kinyirtam aki volt, bejártam az egész mapot, összes katonámmal, hátha scriptelt ende van, de semmi. Gondolom ujrajátszás lesz belõle, mert eléggé bugosnak tünik. De ha nem és én voltam hüle, vagy kihagytam valamit plz help mí. (hu ez hosszu lett <#wilting>#wilting>)
Aki egy icipicit is tud angolul, az megtalálja ott amit keres.
Google mellett én is a barátod vagyok látod <#wink>#wink>
http://community.codemasters.com/forum/forumdisplay.php?f=174
a legjobb mod a btrh innen le tudod szedni: www.rus-hammers.ru
esetleg a soe-t (storm over europa) is érdemes feltenni abban vannak 1 játékos mappok csak azt nemtom honnan lehet leszedni de ha google-be beírod az elvileg megtalálja
Na most lett elegem ebbõl az egész rakás xarból.Nem elég,h. eddig néha szaggatott a soh, most már le is fagy, meg elindítom a játékot, az elsõ 2 reklám bejön, aztán semmi, csak az üres képernyõ.
Kb. minden 20. indításnál elindul.
Ha elcseszem a küldetést, meghal a játék.. :/
Valami eszméletlen gyenge.
Mégegyszer jól felqrja az agyam ,és már töröltem is. Jóval többet vártam ettõl a xartól.
Hadd ne mondjak semmit errõl a ruszki bagázsró, hátha törölnék még az accomat is...
Semmi nehézsége nincs a játéknak. Nekem az az egyik , a többi ezer között a fõ gondom.
Az elsõ pályán kilövöd a gaz közepén álló 2 embert a transzfesztita lövészeddel, megindul a tigris, ha esetleg jönne még az ellen gyalogsága, azt géppuskával bekaszálod, majd adsz 1 sorozatot a tankba, h. felédmenejen,és egy embereddel a hátamögé kerülsz,rpg-t neki, aztán ennyi.
Utána már csak lõszerrel kell bírnod,h. minden katonára jusson legalább 1 golyó. :/ 😊
2. pálya. én is majdnem beszívtam ezzel a dologgal, h. elõbújnak a sátrakból az emberek, de megúsztam, mert mindenképpen lopakodva, rejtõzködve próbáltam bejutni, uh. nem vettek észre és zurück.
Aztán leírtottam azt a néhány katnát jobbra a fák mögött, lõszert szereztem tõlük, bekúsztam majdhogynem a táborba dobtam 1 granyót a panzerwagenra, annak kerekei megrongálódtak->nem tudott jönni ellenem.
Közben a háttérben elhelyeztem a géppityust a fák között,h. fedezze a visszavonulást.Onnantól meg megint nem volt nehéz, mert az ellenség jött, én lekaszáltam, a tankok, páncélozott jármûvek meg sem mozdultak, meghal t az összes gyalogosuk, szinte, és dobtam 1 rpg-t a pzIII-asra, majd azzal szétlõttem a hummeleket, javítókészlet megvan, irány a szu,v. is2-es, a németek meg hullnak tovább.
Hardon mindezt. Nagyon gyenge lett a játék. Nem is új játék, mert akkor újat kéne nyújtania sokmindenen, és nem elsõsorban a pályákban.
Fõleg mindezt a ShowwII alaptulajdonságaival... :/
Ilyet adnék ki a kezem közül ,"új játékot csináltam" jeligével, leszakadna a p*f*m.
Szégyen, és szörnyû,h. az eredeti játéknak nem tudnak méltó folytatást készíteni. Sem Fow sem ez nem érdemli meg,h. folytatásnak nevezzük.
Bár Fow-ban legalább valami újat ttudtak nyújtani...
Ezzel a taktikával leredukálod a számukat, közben a járõrözõ tigriseket elkerülöd. Aztán valahogy megpróbálod elpusztítani az ellen páncélozott jármûveit. Édekes módon a Tigert még a péncéltörõ gránát sem fogja, szóval vagy mellétett dinamittal robbantod fel, vagy sehogy.
A lényeg hogy az objectivesben megjelölt lõszeresláda-kupacot elpusztítsd valahogyan.
Azt hiszem nem nem kell részleteznem, mennyire irreális és hiteltelen ez az egész. Nagyon lol.
Elõzmény: Heavy Knight útmutatása alapján megtalálom a náci táborban a sátortábor közepén a javítókészletet, "csak" egy BMW-motoros és egy páncélautó védi gyalogság nem, na mondom el tudom csenni, ha nem figyelnek.
Megközelítem a tábort, majd amikor egy bizonyos területen belül érek, scripelve elõbújik a sátorból 15 német katona, akik körbeállják a szerszámosládát, és nem mozdulnak többet. Közülük kilopni a ládát lehetetlen. Erõszakkal pedig nem tudom elvenni, lévén van a táborban 5 tank, 3 páncélautó és vagy 150 katona, azok mind megindulnénak felém.
Na mondom eddig és ne tovább. Elég volt ebbõl a szar, hiteltelen orosz programból. Uninstall.
-----
Valami eszméletlen xar lett ez a játék.Kiegészítõnek még talán elmenne, de így önállóan nagyon gyenge.Nem tudom mit szenvedtek vele ilyen sokáig. Az elején lévõ animációt csaknem tartott iennyi ideig elkészíteni...
Hacsak nem valami mapeditort kreáltak hozzá.Mert vélemyénem szerint így készültek a pályák, amiket mellesleg -ilyen módon- bárki összerakna max 1-1,5 hét alatt.
Mint írtad a Soldiers pontosan így nézett ki...
Volt anno egy kezdetleges, ill. be nem fejezett mapeditor... gondolom azt alakították át normálisan mûködõre,v. valami ilyesmire.-> AZ eddigi tapasztalataim:
A játékfelépítésen, kinézeten , AI-n semmit nem változtattak.Sõt az AI még hülyébb, mint volt. pl.: szétlõttem 1 tank környékén lévõ szakaszt , max 30 méterre, ha voltak tõlük, de a tank meg sem moccant. A hummelek a 2. pályán szétlõtték egymást, mikor befutottam az elsõ elé...
Kúszásnál a futólépések hangját lehet hallani, a nõ ugye férfihangon beszél.
Nincsenek új egységek, álcafestés, fegyverek.
EZért egy vasat nem adnék ki. Ilyet bármely magyar ,tanult programozó tudna készíteni, ha venné a fárdtságot foglalkozni vele.
Leredukáltam a számukat, rögtön jobban futott.
Csúnyának meg azért csúnya, mert a 3 évvel ezelõtti Soldiers pontosan ugyanígy nézett ki. Csak össze kell hasonlítani a FoW-al a grafikát, pedig ugynaz a motor dohog mindkettõ alatt.
Nem is értem mit hegesztettek ezen a programon 3 évig, a pályákat egy hét alatt össze lehet dobni.
Amellett ez a "3 orosz hõs mattot ad a harmadik birodalomnak" címû mese már a 70-es évek szovjet filmjeiben is vicces volt, nemhogy 2006-ban.
Persze tudom, az oroszoknak legyezgetniük kell a saját hiúságukat hiszen nemigen lehetnek büszkék semmire az elmúlt 50 év történéseibõl.
A medve nem játék.
Minden beállítás mellett szaggat, bûnronda és jellegtelen.
De a pálmát a trenszfesztita mesterlövész vitte. Le is töröltem rögtön.
De ha a buzatablaban vagy, es nem gyalogol rajtad at az ellen, sot meg a tank sem megy at rajtad, akkor nem vesznek eszre.Bar ha radgyujtjak az szar ugy 😊
Bar a masodik palya utan en is majdnem letoroltem, amikor a frontvonalon kell atvinni az autot.
Megszenvedtem vele rendesen, a szetlott hazai panceloksok kozott van egy felig mukodo, az sokat segit.A vegen nem talaltam a benzinkannat, de a tab segitett, majd ket teherautobol kiszivtam a benzint az autoba, de nem lett vege, mig veletlen odakuldtem a masik emberemet is az auto kozelebe, igy mar tovabbment, csak kicsit voltam ideges 😊
szerintem
Apropó, a tigrist el lehet lopni az elsõ pályán? 😊
A medve nem játék.