3171
-
lee56 #2851 Jah igen, még annyit hogy ez az 1.5 valójában ugyanaz mint az 1.41 vagy 1.5b, szóval ezekre a szerverekre nyugodtan bemehetsz vele :) (ne kérdezd miért, én se értem :D) -
lee56 #2850 Ha nincs fönn még korábbi verzió a btrh-ből akkor most annyi a dolgod, hogy letöltöd innen, a kis táskára kattintva a btrh 1.4 FULL-t, és telepited a ...\soldiers\mods könyvtáradba, elvileg oda csinál magának egy btrh 1.4 mappát, miután végzett még töltsd le a ~10megás btrh 1.5 patch-et ami egy zip, ugyhogy csak ki kell csomagolnod a btrh 1.4-es könyvtárba, felülírásnál pedig igent nyomsz, aztán játékban a modok közt látszania kéne, és persze ott aktiválnod is kell hogy jácchass. Na röviden tömören ennyi :)
Hecker007: Nekem meg van mind2 de mégis valahogy GSA-val szoktam nézelődni, talán azér mert ott csetelhetsz is. -
levi1989 #2849 Meg valaki leírná honnan tudom letölteni a btrh modot és hogyan telepítsem fel? -
levi1989 #2848 ok köszi kipróbálom -
#2847 ase-t ajánlom szerintem azzal többre mész mint a gamespy-al ;) -
lee56 #2846 Mi nem talál egy szervert se? Játékon belül nincs szerver-néző, külön progival tudsz szervereket találni: GSA, ASE például. -
levi1989 #2845 Nem tudjátok mitől van az hogy nem talál 1 szervert se
asszem az 1.28.3E vagy milyen verzióm van.
Vagy ha tudtok 1 pár ip címet -
#2844 küldtem 1 pm-et :) -
#2843 mik nem vannak
most már csak visszateszem :-D
-
#2842 btrh 1.5 ami amúgy 1.41 :D klikkk -
#2841 ;) -
#2840 jaaah értem, akkor nem zavarom, csak jó lett volna dumálni vele, már 1000 éve nem járt msnen -
#2839 megaggyam a számát?
:-)
csajozik meg lakásvásárlás.majd egyszercsak lesz.
-
#2838 valaki nem tudja hogy Ma3 merre jár?
msn-en állandóan csak mobilon elérhető -
#2837 ez a magyarosítás megvan nekem is, hidd el semmire se jó, alig van benne lefordítva 1-2 sor -
Zsolt01 #2836 Sziasztok.
Magyarosítást keresnék !
Valaki tud egy helyet, ahonnan letölthető ! ?
Ezt találtam, de nem működik a letöltés.
(Itt,Sg-n a kereső nálam nem akar működni.) -
lee56 #2835 Mi hébe-hóba csinálunk egyet, ha nem biznád a véletlenre hogy megtaláld a szerverünket és szeretnél velünk/ellenünk jáccani vegyél fel msn-en ([email protected]), azt tudunk 1eztetni. :) -
#2834 valaki szokott még néha játszani ezzel a játékkal? mert mostanában nem láttam magyar szervert :( -
#2833 én most szedem a hivatalos oldalukról amit linkeltem -
lee56 #2832 Már egy párX belinkeltem a hivatalos codemasters SHoWW2 fórumot, ott a Mods/Map editor témában megtalálod a BTRH Mod 1.4 (Blitzkrieg Team Russian Hammers) released! - announcements, links, Q&A totyikot, amiben van több letöltési link is. (persze angolul tudók előnyben, de minimális tudással is el lehet jutni a linkekig...) -
hatec #2831 Sziasztok!
Valaki tud adni pár btrh 1.4 download linket?
Mert alig lehet találni, a btrh.ru-s linkek nekem valamiért
nem mennek, egy másikat is próbáltam, de az hibásan van feltöltve,
és sérült a fájl. 1.4 full is, vagy patch.
Köszi -
#2830 elkészült a btrh1.4 klikk -
lee56 #2829 hmm, pedig lehet hogy ujra kell patchelgetned előről, egyéb frankó ötletem nincs, nem is találkoztam még ilyen hibával :( (biztos 1.4b-t ir ki a mod választásnál?) -
broaffka #2828 Hali! Elég zűrös nekem ez a sok peccselés.... Össze vissza pecccselgettem amikor a végén rendesen elindul és BRTH 1.4 király! de login után:
Entity redefinition: zis42-61k(eentityoutfit.cpp, 35)
Mi lenne erre a gyógyír?
Előre is köszi. -
#2827 óó ez jó hír -
lee56 #2826 Nem, csak orosz elvtársaink kitudja miért csináltak egy frankó installert az 1.4b2-höz, aminek ugylátszik sokan áldozatául esnek.
Na szóval, mivel még nincs full btrh 1.4 install, amit letölthetsz az egy patch, aminek a feltétele hogy már fenn van neked a btrh 1.31. Ha még nincs, először juss el idáig, aztán elinditod a btrh 1.31-1.4b2 telepitőjét, és a telepitési célnál kitallózod a Soldiers\mods\btrh 1.3 könyvtárat, amibe bele kellett csak másolni a btrh 1.31 patch-t az egy fokkal egyszerübb volt anno, de 1.4-nél már muszáj installálni!!!, szal ne adj meg külön könyvtárt kicsomagolásnak, hogy utánna felülírd a btrh 1.3-as tartalmát (próbáltam, resource desync lesz a vége), lényeg hogy csak 1 btrh 1.3 nevü mappád legyen a mods könyvtárban (1.31 patchel természetesen), és erre mutasson az 1.4 installnál. Remélem érthető voltam valamelyest :) -
#2825 üdv! leszedtük jopáran a btrh 1.4b2-őt de nem enged be egyik serverre sem mert hogy nem egyezik és csak egymással tudunk játszani? miért van ez? nem tudok játszani pl oroszokkal mert nekik más a mod. többféle van???? -
lee56 #2824 Jah, aztán mégse ugy történtek a dolgok ahogy elterveztük, miért is történtek voltna ugy :), sokat nem láttam még a modból mert a játszma felénél elszállt a szerver de nem tünik rosznak, is3ig el se jutottam :(( -
#2823 egy kicsit elkerültük egymást, de nem baj, sikerült kipróbálnom a modot, vannak még benne bugok de az is3-as nagyon tetszik benne :D -
lee56 #2822 Most fogjuk kipróbálni, ha akarsz jöhetsz Btrh1.4 woodoo szervert keress kb 10 perc mulva. -
#2821 ha esetleg valaki letöltötte aki tud szervert csinálni pls szóljon mert szeretnék énis játszani, köszi byebye -
#2820 kint van a btrh1.4Beta: klikk -
lee56 #2819 ezzel, szivesen :) -
Heavy knight #2818 Üdv!
Engem az érdekelne,h. ha még játszik valaki multiban, mivel kees szervert, mert ase nem talál semmit.
KöszI! -
hatec #2817 Hali!
Valaki adjon már pls btrh 1.3 meg 1.31 linket.
A btrh.ru-tól nem lehet leszedni, máshol meg nem találok.
Előre is köszi -
#2816 :( -
#2815 ritkán
-
#2814 remélem is :D
te meg Ma3 szoktátok még tolni a game-t? -
#2813 akkor comming soon -
#2812 eger nevü volt meg az összes ruszki volt