Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
a mesterlövésszel le lehet írtan mindenkit. Az egyik tigrist ha ellopod utánna lazán meg lehet csinálni az egész pályát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
Egy AI bugot kihasznalva eleg konnyu volt az elso kuldi.Belelottem a loszerek melletti tankba sniperral, majd beindult a nep ram, aztan siman athajtottak a sajat loszerkeszletukon mig az berobbant es kesz is volt :). bar utana rendesen is megcsinaltam.
meg a manualt is megneztem, abban is csak single playerrol irogat.
szerintem
még mindig megy multi a Soldiers el?mert akkor felrakom újra
csak gyorsan kell mozogni és összeszedni mindent ami robbani képes
Elso palyan vagyok, de meg sejtesem sincs, hogyan csinaljam meg, 3 emberrel a vilag ellen :)
Nincs benne coop, ez hatalmas hiba a fejlesztoktol.
FOW utan tiszta feludules ez a program.
szerintem
egyebként tényleg másabb volt a Soldiers ,kellett sok gyalog míg FoW multiba alig kell
ez a soldiers lényege a modokkal hogy próbálnak közelíteni a valósághoz
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját
semmi realizmus semmi értelem csak veszed nyakra fõre a legdrágább tankokat(Jagdtiger,TigrisII. stb..) és mész oszt szembõl leszedi egy T34 76 2 lövésbõl szal lol az egész ez gyerekeknek való mesés játék
viszont mostmár megtanultam hogy nemszabad eszetlenül rohangálni
fowban se azt csinálom már régóta
egyszer játszanunk kéne egyet fowval is, sztem nembánnád meg
de sztem fölösleges megvenni, a multit teljesen kihagyták belõle
a demó is bõven elég hiszen abban is bennevan minden ami a teljesben csak van rajta 1 3 órás idõkorlát
A medve nem játék.
és nem aztmondom hogy a fow az sokkal jobb meg realisztikusabb, csak azt a gamet mindenki lehúzza mikor nemis olyan túl rosz
a realizmus meg nemigazán tud érdekelni mert ez játék, ha a valóság érdekelne akkor mennék katonának és lövöldöznék éjjel nappal
és aztse mondtam hogy hülyék vagytok <#idiota>#idiota>
soldiersben te vagy a jobb fowban meg én
csak fowban legalább tudom ki, mivel és honnan lõt ki.
soldiersben az az idegesítõ néha hogy nem látom honnan lõnek, mire meg megtalálom nem marad semmim
muják
<#idiota>#idiota>
soldiersben ilyen nincs pedig a valóságban biztos hogy megoldható
a soldiers modoknál meg van 1-2 aminél kispórolták a lõtávot, abban meg mi a jó hogy simán ellövök a pálya másik végébe és már ki is lõttem az ellent
itt legalább kell harcolni
kész vége téma lezárva
MA3 ha hozzáfûzni valód van akkor msnen vitassuk meg ne itt
sztem ez mod nélkül jó
és így millió hibával még izgalmasabb is :D
tüzárságbõl meg nem mindegy mivel mész, aki alig játszott vele és alig ismeri az nekem ne mondjon semmit, a soldiers se sokkal jobb mikor ott meg van olyan hogy nincs is lõtávolság
mod már van hozzá legalább 6 féle, legalábbis szervereken annyit számoltam
ha a patch kijön majd akkor lesz mégjobb
thx
Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!
A ruter miat max lagolhatsz néha <#vigyor3>#vigyor3>
A segitségeteket kérem a eredeti játékal nem tudok multizni .A javitásokat felraktam de igy se találok servert. A gépem ruteren keresztül kapcsolodik a nethez. Talán ez a baj??????