Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát nem tudom, lent jjött 2 járõr csapat azokat leszedtem, utánna elindulok és már az nem tetszett, hogy abúzatáblában kúsztam és kiszúrtak, ezutón pedig egybõl elindult a térkép felém, másik irányban is próbáltam ott egybõl jöttek a tankok is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Hecker007
Valamit akkor nagyon rosszul csinálsz mert nekem sose volt ilyen
a mesterlövésszel le lehet írtan mindenkit. Az egyik tigrist ha ellopod utánna lazán meg lehet csinálni az egész pályát.

Shep
Na jó ez a silent heroes nem lett egy nagy durranás, elsõ pályán 1-2 lövés és rámözönlik az egész banda, nagyszerû, inkább nyomom a FoW-t

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a.carkey
Backspace

A medve nem játék.

Shep
A silent herose nektek is valami eszméletlen gyors, olyan mintha gyorsítva nézném az egészet.

ZaJanga
hogyne menne!toljuk szinte minden nap

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

Hecker007
nalátod hogy nemis olyan nehéz a játék ha kihasználod a bugokat :)

alma2
ohh mar elfelejtettem a molotovot nem eleg radobni a tankra hanem a seggere kell csak akkor gyullad ki.
Egy AI bugot kihasznalva eleg konnyu volt az elso kuldi.Belelottem a loszerek melletti tankba sniperral, majd beindult a nep ram, aztan siman athajtottak a sajat loszerkeszletukon mig az berobbant es kesz is volt :). bar utana rendesen is megcsinaltam.
meg a manualt is megneztem, abban is csak single playerrol irogat.

szerintem

Siman megy a multi Soldiersben es menni is fog.

bigfoot
majdcsak FoW hoz is lesz vmi jó MOD
még mindig megy multi a Soldiers el?mert akkor felrakom újra

Hecker007
silent heroesban nem nehéz az elsõ küldi
csak gyorsan kell mozogni és összeszedni mindent ami robbani képes

Soldiers BTRH 1.31-el vagy a Direct Engagement-el jo, az alap eleg gyenge szerintem de a FOW-ot Andersen is megirigyelne...

Silent Heroest megneztem en is de mivel nincs coop egyedul meg nincs kedvem kinlodni szamomra felejtos a game...

alma2
valaki rajtam kivul meg oroli az idegeit a silent heroessal ?
Elso palyan vagyok, de meg sejtesem sincs, hogyan csinaljam meg, 3 emberrel a vilag ellen :)
Nincs benne coop, ez hatalmas hiba a fejlesztoktol.
FOW utan tiszta feludules ez a program.

szerintem

bigfoot
szal úgyértitek hogy a Soldiers modokkal jobb mint a FoW vagy alapban is?
egyebként tényleg másabb volt a Soldiers ,kellett sok gyalog míg FoW multiba alig kell

ZaJanga
további jó játékot hozzá
ez a soldiers lényege a modokkal hogy próbálnak közelíteni a valósághoz

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetõséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenõ vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztõségének álláspontját

ZaJanga
kipróbáltuk moddal és nagyon gáz
semmi realizmus semmi értelem csak veszed nyakra fõre a legdrágább tankokat(Jagdtiger,TigrisII. stb..) és mész oszt szembõl leszedi egy T34 76 2 lövésbõl szal lol az egész ez gyerekeknek való mesés játék

Most toltunk Zajangával egy FOW multit, nem is tudom mit mondjak, szanalmas vagy szar??? Mikor a T-34/85 szembol kilovi a Jagdtigert de a SU-85 mar nem bir szetszedni egy PZ-IV et az mar vicckategoria...<#taps>

ZaJanga
akkor ok

Serpa
mér ne lenne?

ZaJanga
Én is láttam csak azt nemtom fel van e oldva a 3 órás limit!?

Serpa
kinnt van.

Silent.Heroes-GGS

Hecker007
ok, én ezzel teljesen egyet is értek
viszont mostmár megtanultam hogy nemszabad eszetlenül rohangálni
fowban se azt csinálom már régóta
egyszer játszanunk kéne egyet fowval is, sztem nembánnád meg

Akkor csak nem vagy tisztaban mindennel ha mire megtalalod nem marad semmid. Nem kell eszetlenul ez ellenek rohanni ezt mar megtanulhattad volna. Majd ha jobb lesz a fow azzal is jaccunk de addig ha eszetlenul akarok lovoldozni akkor eloveszem a Quaket...

Hecker007
lelehet tölteni
de sztem fölösleges megvenni, a multit teljesen kihagyták belõle
a demó is bõven elég hiszen abban is bennevan minden ami a teljesben csak van rajta 1 3 órás idõkorlát

a.carkey
Az új Soldiers kieg kapható lesz itthon, vagy letölthetõ lesz, vagy mi?

A medve nem játék.

Hecker007
-1 énis <#idiota>
nem tudok már írni se

Hecker007
tisztában vagyok énis egykét dologgal énis
és nem aztmondom hogy a fow az sokkal jobb meg realisztikusabb, csak azt a gamet mindenki lehúzza mikor nemis olyan túl rosz
a realizmus meg nemigazán tud érdekelni mert ez játék, ha a valóság érdekelne akkor mennék katonának és lövöldöznék éjjel nappal
és aztse mondtam hogy hülyék vagytok <#idiota>
soldiersben te vagy a jobb fowban meg én
csak fowban legalább tudom ki, mivel és honnan lõt ki.
soldiersben az az idegesítõ néha hogy nem látom honnan lõnek, mire meg megtalálom nem marad semmim

Nemtom emlekszel-e meg, hogy a soldiersben a szar loveseimmel hany jarmuvedbol csinaltam ocskavasat. <#hehe> Es remelem nem gondolod komolyan, hogy tobb szaz meterrol te 2x pont ugyanoda losz(persze vannak veletlenek).<#falbav> A pancelzatnak, fegyverek, loszerek parametereinek pedig kicsit nezz utana mert tulnyomo reszben ezek dontottek. Loheted te Sherman-el a Tigris II-est szembol mert nagy kart nem tesz benne, kive nagyon kozelrol, azt pedig a Tigris sem fogja hagyni. Szal nem mindegy mivel minek mesz neki. De a lenyeg, hogy mi hulyek vagyunk ehhez es a fow rettenetesen realisztikus. Persze a soldiers sem teljesen az. Ha nem nagyon vagy tisztaban ezekkel a dolgokkal akkor kar errol beszelni...

ZaJanga
lol
muják
<#idiota>

Hecker007
bocs,de akkor össze vissza lõsz, tod ha rázoomolsz a tankra amit lõsz és jobban megnézed a lõvés helyét akkor ott látszik egy kis lyuk, ha oda megint bezúzol egy páncéltörõ lövedéket akkor a tank szét is robban.
soldiersben ilyen nincs pedig a valóságban biztos hogy megoldható
a soldiers modoknál meg van 1-2 aminél kispórolták a lõtávot, abban meg mi a jó hogy simán ellövök a pálya másik végébe és már ki is lõttem az ellent
itt legalább kell harcolni
kész vége téma lezárva
MA3 ha hozzáfûzni valód van akkor msnen vitassuk meg ne itt

Bocsi de soldiers-ben is van lotavolsag, pl a gepagyuloszer a valosagban is elmegy tobb kilometerre de lehet, hogy ott mar nem hatasos de az mar mas dolog... Az pedig kicsit furcsa a fow-ban, hogy a jagtigeremet szembol kilovi mindnfele sherman, nekem meg kb. 5-6 lovest kell leadnom kingtigerrel meg jagdtigerrel, hogy szetessen... Eleg hiheto nemde? Egyebkent meg attol, hogy valaki nem jatszik vele meg tisztaban lehet az adott haditechnikai eszkoz parametereivel es tudja mire lehet kepes. De a fow nagyon tavol all a valosagtol... Es ugy jatszani mintha 1 arcade stilusu agyament lovoldozos jatekkal jatszanank eleg idegesito. A fownak meg beletelik 1 kis idobe, hogy felnoljon a soldiers melle...

Hecker007
bocs nem értek egyet
sztem ez mod nélkül jó
és így millió hibával még izgalmasabb is :D
tüzárságbõl meg nem mindegy mivel mész, aki alig játszott vele és alig ismeri az nekem ne mondjon semmit, a soldiers se sokkal jobb mikor ott meg van olyan hogy nincs is lõtávolság

figyu, amég egy játékban (multipalyer) az artillerymet 10méterre kell tolnom az ellenséges tankok elé hogy el tudjam érni õket, addig nem mondanám hogy jó játék (és akkor sorolhatnám még hogy mi nem tetszik, csak tul nagy lenne a hsz), nem sértésnek mondom, énis nagyon vártam fow-t, de sokat kell még javitani/moddolni rajta, igaz nem próbáltam még a modokat hozzá mert más játékok jobban lekötnek most/pillanat. De remélem azért egyetértesz hogy az alap (kiadáskori) verzió (modolatlanul), multiban nemsokat ér.

Hecker007
a fow már most jobb csak nem tudtok játszani már bocs
mod már van hozzá legalább 6 féle, legalábbis szervereken annyit számoltam
ha a patch kijön majd akkor lesz mégjobb

Hecker007
kipróbáltam, annyira nem tetszet

Fow majd akkor lesz jobb, legalábbis multiban, ha kijönnek az elsõ modok hozzá, mint ahogy a soldiersnél is.

Serpa
kiprobáltad?

Hecker007
FoW jobb

Meg csak coop sincs benne, rák...<#levele>

ZaJanga
;)
thx

Serpa
Silent Heroes demo

a fullt lehet letölteni, de van egy 3 órás limit.

Hi! Az elsõ kieg nem valami nagy durranás nics benne semmi új csak 2-3 de még szinte új pályák se igen vannak benne. ha ilyen lesz a 2. kieg is akkor sokat nem ér, nem hogy inkább a 2. rész hibáit javítanák és csinálnák meg normálisan

Nekem elment az eszem, tehát volt mondom vígan. Akinek nem ment el még nem biztos, hogy van!

Hecker007
ASE-vel vagy Gamespy-al próbálj szervert keresni.
A ruter miat max lagolhatsz néha <#vigyor3>

Szevasztok!
A segitségeteket kérem a eredeti játékal nem tudok multizni .A javitásokat felraktam de igy se találok servert. A gépem ruteren keresztül kapcsolodik a nethez. Talán ez a baj??????
Serpa
a két CGI nagyon élethû, hacsak nem valós szereplõk.

grebber

Next PC upgrade: 2022

bigfoot
tudom,de a kiegészítõje attól függetlenül:)

ZaJanga
különálló

Serpa
stand-alone