Soldiers: Heroes of World War II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
tigressel óvatosan, azt fogják legelõször kilõni, bazookásokat legkönyebben robbanó lövedékekkel lehet kírtani, amelyik házban sok az ember annak robbanó lövedéket, meg nem árt közben szorgosan menteni, tigrisbe lövedéket csak másik tigrisbõl lehet kiszedni

Wreck86
okok,de a városban rengeteg a tank és a gyalogság,e két tank elbáni kazokkal? a tigrisnek ami a pajtában van,nincs sok lõszere,õ neki melyik a jó?amit át lehet pakolni?
ja és köszi mindent😊😊😊

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Hecker007
nah megvan, az elején ki kell lõni a kis tankokat, lõszert érdemes átpakolni, ha sikerül úgy kilõni a panthert hogy ne robbanjon fel akkor abba át kell rakni mindent az egyik shermanból, azzal ki kell írtani mindenkit a tanyánál utánna rá lehet vele menni a házban bújkáló tigrisre, tigrist is úgy kell kilõni lehetõleg hogy meg lehessen javítani, utánna a másik shermanból bele kell rakni az embereket, inentõl meg már nem nehéz a pálya

Hecker007
jah hogy neked nem nijimegen kell hanem a mine fields-es pálya, az kicsit nehezebb, megnézem hogy hogy lehet megcsinálni és leírom

Wreck86
nekem ugye 2 shermanom van 4-4 emberrel.amikor a városba kell sietnem segíteni a többi katonának.

Wreck86
de rámjön a sok tiger és párduc+p4rk😞

Hecker007
2 emberrel meglehet csinálni, elõször iktasd ki az ágyút jobb oldalon, utánna meg, a sniper-t bújtasd el egy bokorban és onnan lövöldözd le a németeket, a pálya jobb oldaláról indulva nagyon egyszerûen le lehet lõdözni mindenkit, úgy hogy egy embered se hal meg

Hecker007
nem nehéz az annyira 😊

Wreck86
dög nehéz Nijmegen😞

LOL!!! <#lama><#banplz><#banplz><#lama>

ZaJanga
lol
majom :-D

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Mi szeretnénk veletek jáccani!

Ittvagyok!!!! <#violent>

Sziasztok! Aki szeretne multiba játszani ezzel a gémmel, az írjon: [email protected] EMAIL címre. A játék meg nem léte, se tartson vissza, ebben is segítünk. Üdv!
http://tboh-clan.mlap.hu/
Hecker007
a game elvileg még az idén kijön magyarul: klikk az elsõ hírt olvassátok türelmesen végig 😊

Hecker007
háát jó kérdés, nem tudom akkor mi lehet a probléme, router vagy tûzfal nem fogja meg esetleg a játékot?

persze hogy látja
Még elõtte 2-3 nappal játszottunk rise of nationsel lanba
de ha az 1ik gépen csinálok szervert a másikon nem lehet tehát valamit csinál van
vagy csak sokat kéne várni?

Hecker007
windowsban látja a 2 gép 1mást?
mert ha már ottse látják egymást akkor hálózatot kell elõbb telepíteni rendesen

És azt megtudná valaki mondani hogy hálózatba gogy tudok játszani?
csináltam az egyik gépen szervert és a másikon kerestem is meg az ipis beírtam de nem tudtam hozzá csatlakozni

ok kösz nagyon hálás vagyok

Jah igen, még annyit hogy ez az 1.5 valójában ugyanaz mint az 1.41 vagy 1.5b, szóval ezekre a szerverekre nyugodtan bemehetsz vele 😊 (ne kérdezd miért, én se értem 😄)

Ha nincs fönn még korábbi verzió a btrh-bõl akkor most annyi a dolgod, hogy letöltöd innen, a kis táskára kattintva a btrh 1.4 FULL-t, és telepited a ...\soldiers\mods könyvtáradba, elvileg oda csinál magának egy btrh 1.4 mappát, miután végzett még töltsd le a ~10megás btrh 1.5 patch-et ami egy zip, ugyhogy csak ki kell csomagolnod a btrh 1.4-es könyvtárba, felülírásnál pedig igent nyomsz, aztán játékban a modok közt látszania kéne, és persze ott aktiválnod is kell hogy jácchass. Na röviden tömören ennyi 😊

Hecker007: Nekem meg van mind2 de mégis valahogy GSA-val szoktam nézelõdni, talán azér mert ott csetelhetsz is.

Meg valaki leírná honnan tudom letölteni a btrh modot és hogyan telepítsem fel?

ok köszi kipróbálom

Hecker007
ase-t ajánlom szerintem azzal többre mész mint a gamespy-al 😉

Mi nem talál egy szervert se? Játékon belül nincs szerver-nézõ, külön progival tudsz szervereket találni: GSA, ASE például.

Nem tudjátok mitõl van az hogy nem talál 1 szervert se
asszem az 1.28.3E vagy milyen verzióm van.
Vagy ha tudtok 1 pár ip címet

Hecker007
küldtem 1 pm-et 😊

ZaJanga
mik nem vannak
most már csak visszateszem :-D

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Hecker007
btrh 1.5 ami amúgy 1.41 😄 klikkk

ZaJanga
😉

Hecker007
jaaah értem, akkor nem zavarom, csak jó lett volna dumálni vele, már 1000 éve nem járt msnen

ZaJanga
megaggyam a számát?
:-)
csajozik meg lakásvásárlás.majd egyszercsak lesz.

Hecker007
valaki nem tudja hogy Ma3 merre jár?
msn-en állandóan csak mobilon elérhetõ

Hecker007
ez a magyarosítás megvan nekem is, hidd el semmire se jó, alig van benne lefordítva 1-2 sor

Sziasztok.

Magyarosítást keresnék !

Valaki tud egy helyet, ahonnan letölthetõ ! ?
Ezt találtam, de nem mûködik a letöltés.
(Itt,Sg-n a keresõ nálam nem akar mûködni.)
Mi hébe-hóba csinálunk egyet, ha nem biznád a véletlenre hogy megtaláld a szerverünket és szeretnél velünk/ellenünk jáccani vegyél fel msn-en ([email protected]), azt tudunk 1eztetni. 😊

Hecker007
valaki szokott még néha játszani ezzel a játékkal? mert mostanában nem láttam magyar szervert 😞

Hecker007
én most szedem a hivatalos oldalukról amit linkeltem

Már egy párX belinkeltem a hivatalos codemasters SHoWW2 fórumot, ott a Mods/Map editor témában megtalálod a BTRH Mod 1.4 (Blitzkrieg Team Russian Hammers) released! - announcements, links, Q&A totyikot, amiben van több letöltési link is. (persze angolul tudók elõnyben, de minimális tudással is el lehet jutni a linkekig...)

Sziasztok!
Valaki tud adni pár btrh 1.4 download linket?
Mert alig lehet találni, a btrh.ru-s linkek nekem valamiért
nem mennek, egy másikat is próbáltam, de az hibásan van feltöltve,
és sérült a fájl. 1.4 full is, vagy patch.
Köszi
Hecker007
elkészült a btrh1.4 klikk

hmm, pedig lehet hogy ujra kell patchelgetned elõrõl, egyéb frankó ötletem nincs, nem is találkoztam még ilyen hibával 😞 (biztos 1.4b-t ir ki a mod választásnál?)

Hali! Elég zûrös nekem ez a sok peccselés.... Össze vissza pecccselgettem amikor a végén rendesen elindul és BRTH 1.4 király! de login után:

Entity redefinition: zis42-61k(eentityoutfit.cpp, 35)

Mi lenne erre a gyógyír?

Elõre is köszi.
ZaJanga
óó ez jó hír

Nem, csak orosz elvtársaink kitudja miért csináltak egy frankó installert az 1.4b2-höz, aminek ugylátszik sokan áldozatául esnek.

Na szóval, mivel még nincs full btrh 1.4 install, amit letölthetsz az egy patch, aminek a feltétele hogy már fenn van neked a btrh 1.31. Ha még nincs, elõször juss el idáig, aztán elinditod a btrh 1.31-1.4b2 telepitõjét, és a telepitési célnál kitallózod a Soldiers\mods\btrh 1.3 könyvtárat, amibe bele kellett csak másolni a btrh 1.31 patch-t az egy fokkal egyszerübb volt anno, de 1.4-nél már muszáj installálni!!!, szal ne adj meg külön könyvtárt kicsomagolásnak, hogy utánna felülírd a btrh 1.3-as tartalmát (próbáltam, resource desync lesz a vége), lényeg hogy csak 1 btrh 1.3 nevü mappád legyen a mods könyvtárban (1.31 patchel természetesen), és erre mutasson az 1.4 installnál. Remélem érthetõ voltam valamelyest 😊

csn tamás
üdv! leszedtük jopáran a btrh 1.4b2-õt de nem enged be egyik serverre sem mert hogy nem egyezik és csak egymással tudunk játszani? miért van ez? nem tudok játszani pl oroszokkal mert nekik más a mod. többféle van????

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Jah, aztán mégse ugy történtek a dolgok ahogy elterveztük, miért is történtek voltna ugy 😊, sokat nem láttam még a modból mert a játszma felénél elszállt a szerver de nem tünik rosznak, is3ig el se jutottam 😞(

Hecker007
egy kicsit elkerültük egymást, de nem baj, sikerült kipróbálnom a modot, vannak még benne bugok de az is3-as nagyon tetszik benne 😄

Most fogjuk kipróbálni, ha akarsz jöhetsz Btrh1.4 woodoo szervert keress kb 10 perc mulva.