3171
-
Heavy knight #2931 De.
Már régen nem játszottam vele, nameg egyébként is német billentyűzetem van,és ezen aztán van mindenféle csoda felirat.
Egyébként ösztönből nyomkodod a billentyűket, nem olvas el te sem... Vagy igen?:) -
#2930 nem kötekedésből de alap beállításban nem az end bill kell a direct controlhoz? -
Heavy knight #2929 Üdv!
Öröm látni,h. még van aki ismeri a gamet.
Én legalább 20x vittem végig az alap játékot, aztán a modok, meg rengeteg multi...
Ha simán lenyomjátok a 'DEL' billentyűt is átválthattok folyamatos kézi irányításra. Nameg itt aztán lehet rambózni rendesen. 'F' billentyűvel alap beállításon üt,vagy ha átváltatok pl késre mikor kiugratok egy égő tankból izgalmas dolgokat lehet csinálni.:)
Szvsz a legjobb rts játék amit valaha készítettek.
Egyébként van egy ilyen mod is,h. germansoldiers. Multiban ez is nagyon élvezetes, sztem biztos van még ilyen szerver is, bár már rég nem játszottam vele.
Ha valamivel gonban vagytok szívesen segítek. -
Cefre #2928 Köszi -
#2927 lehet de nem kell hozzá, megy a játék neten is rendesen, fölösleges a hamachi -
Cefre #2926 Hello
most kezdtem a játékot lehet játszani multit hamachival? -
#2925 szokott még valaki ezzel a gammel játszani? -
Bossbob #2924 http://www.rtsbanana.com/games/1809 -
Bossbob #2923 Hé srácok ide mindenfélét feltölthettek a játékkal kapcsolatban!!!
http://www.rtsbanana.com/games/1809 -
lee56 #2922 semmibaj, elnézem, most az egyszer! -
#2921 köszönöm szépen, és elnézést hogy lusta voltam visszaolvasni :) -
lee56 #2920 Egyszer már leirtam #2850, nem akarom ujra , amugymeg BTRH mod uj fórum (english) -
#2919 sztem ha leteszel 2 iylen gyalogsági aknát,akkor köztük fog alapból húzódni egy drót. -
#2918 sima alapjátékod van?
2x-er vittem végig a játékot de eddig ezzel még nem találkoztam -
joxo #2917 Új dolgot mondtam ? Akkor gondolom ismeritek a CTRL+KURZUL billentyu hasznalatat ? Amikor a sargakor attvalt lilára és mar mehetsz is ! Az eddigi ismeretem szerint a az egyetlen olyan jatek
amiben TE IRANYITOD A GÉP ÁLLATOT RAMBO ELMEHET ... AMIKOR MEGINDULOK EGY TIGRISEL IMÁDOM EZT A JATEKOT. ha valaki rajon ne az akna hasznalatara írja meg addig én is probalkozom koszi -
#2916 Harckocsi aknákat már használtam. A Silent Heroes első pályáján intéztem el vele az egyik tigrist, meg a féllánctalpas csapatszállítót. Már nem emlékszem pontosan, hogy teljesen felrobbant-e a tigris, vagy csak megsérült. -
#2915 én se használtam,letettem 4et egy mástól fél méterre,azt akkor is BUMM volt az eredmény:) tank ellen is jó,mert leszedi a lánctalpát. -
#2914 Én még eddig azt sosem használtam. Bár elítélendő a dolog, de eddig jobban esett rambózni :-) -
#2913 antipersonal mine= iylen kékes színű leszúrós gránát? s van hozzá drót? jé... -
joxo #2912 Koszi de nem erre gondoltam.A gyalogsági aknának van drótja amit ki lehet huzni bizonyos tavolsagra és irányba.Régen megtudtam csinálni de több éve volt és elfelejtetem hogy kell csinálni :((( -
#2911 valaki adjon már nekem egy működő linket a legfrissebb btrh-modhoz, a btrh.ru nekem nem működik, meg minden oroszul van és nem találom hogy honnan kéne letölteni -
#2910 Igen elő-elő fordúl :) -
#2909 U-betüvel -
joxo #2908 Helló segítsen valaki . antipersonnal mine foszernal hogy kell kihúzni a drótot az aknához koszi -
#2907 Én is nemrégen kezdtem el tolni. A játék már régen megvolt, de csak a Silent Heroes beszerzése és kipróbálása után kaptam igazán kedvet hozzá, így azóta párhozamosan tolom mindkettőt. -
#2906 jóhogy, legjobb játék :)
már lassan 2 éve tolom :) -
#2905 jah:)kb 1 hónapja vettem meg:) -
#2904 jezusom, ezzel meg jatszik valaki? -
lee56 #2903 Én már tavaly végigtoltam mindent :), azóta multi megy, igaz mostanában ritkábban :(
Boldog karácsonyt nektek is -
#2902 én végigtoltam az össze kampányt,s van még a két utolsó bónusz mission.:)
Boldog Karácsonyt!:) -
#2901 jah majdnem elfelejtettem: BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!! -
#2900 nah miaz? végigtoltátok már a gamet? vagy csak a campinges részeket? vannak még bonus missönök is :):) -
#2899 max ha sunyiba kinyírod az ta 10-20 embert ,és persze nem veszik észre egymást,akik őrznek egy tigrist:):):) -
lee56 #2898 Najó, de ez nem gta, üres jó tankot meg elég ritkán fogsz találni :) -
#2897 Ezt a módszert ismerem, de ezt nem nevezném lopásnak, ez a tank kilövése, majd megjavítása. A lopás az amikor a tank személyzete például kiszál pisilni, addig az egyik embered odaszalad és ellopja :-) -
#2896 lődd ki a lánctalpat,majd addig lődd,még égni nem kezd,akkor kiszalad a személyzete.lelövöd őket,s ha van javítóládát,emberkével odamész és szerelsz,és ott a tigris:) -
#2895 dede,onnan is úgy mehetsz,mint ha kampányban tolnád. -
#2894 Megrongálódott tankokat én is sűrűn elfoglalok, de ahhoz kell, hogy legyen nálam javító készlet. -
#2893 Hogyan lehet tigrist lopni? :-)
Én úgy hatástalanítottam mindkét tigrist, hogy becsaltam egyesével őket az erdőbe, majd levadásztam a kísérő gyalogságot. A tigris egyedül maradt és forgatta a tornyát. Amikor elfordult éppen a torony, akkor odaszaladtam és letettem mellé egy adag dinamitot. Na ez ócvskavassá robbantotta a tankot, úgy, hogy még javítani sem lehetett volna. Mindkettővel így végeztem. -
#2892 Nem tudtam, hogy külön is lehet tolni a kampány pályáit. Én viszont a kampányt szeretném végigtolni és ha a single részben tolok egy pályát, akkor nem kapom a kampány következő pályáját.