3171
  • Hecker007
    a patchet be lehet tenni a modhoz is, nem kell az alap játékot átírni
  • Bossbob
    Hi mindenki elkészítettem a mod patchét ami kijavítja az indításnál felmerülő hibát és más bugokat is a telepítésnél a patch nem csak a mod resources mappájába másol adatokat hanem a játék resources mappájába is. Így ha más moddal akartok játszani ez lehet hátrányt fog jelenteni, tehát ha más modot akartok aktiválni előtte a játék gyökérkönyvtárában lévő resources mappát helyezzétek át máshova, majd ha a bobi moddal akartok meginz játszani akkor helyezzétek azt vissza.
    Kérlek próbáljátok ki és írjatok!!!
    mégegyszer itt a mod!!!!
    Itt a PATCH ami fixálja a modot!!!!
  • Hecker007
    ennek széép nagy mérete van
  • Bossbob
    Légyszi nézzétek meg és ha van valami véleményetek akkor csak nyugodtan ki vele, de a mod még csak béta változat.
  • Zsoltee20
    Köszi mégegyszer a modot......THX
  • Bossbob
    Sziasztok!

Sikerült feltennem a filefrontra a modom béta verzióját kérlek próbáljátok ki!
    BOBI MOD
  • Bossbob
    Előre is köszi az érdeklődést a linket még az elkövetkezendő néhány napban megadom! A mod lényege nem más mint hogy a btrh modon alapszik és single playeres játékmódban játszható nem túl sok az új pálya benne főleg tank hentelések de pályákat ti is nyugodtan készíthettek hozzá. Beletettem még a german soldiers mod egy-két single playeres küldijét is. Próbáltam összeválogatni a legtöbb modból az egységek legjobb skinjeit és szinte minden egységnek átírtam a tulajdonságait (mozgás, lövegek, páncélátütés, stb.) kb. akkora méretű mint a btrh 1.4 mivel arra épül. a mod nemsokára felkerül valószínüleg a filefrontra. Egy-két korrigációt kell még rajta végrehalytani. A harcot magpróbáltam valósághűvé tenni, vagyis a tankok sebessége, páncélzata és lövegei nagyjából hasonlóak mint a valóságban. Ezeket a következő oldal segítségével állítottam be lehet ismeritek már:
    Itt mindent megtalálhattok a német tankokkal kapcsolatban!!!
    röviden ennyi hamarosan felteszem! (A következő héten kb...)
  • Hecker007
    jaja jöhet:)
  • Zsoltee20
    Adhatod is mert igény az van rá.....
  • Bossbob
    Ha igényetek van rá akkor szóljatok és nemsokára megadhatom a linket is!
  • Bossbob
    Sziasztok valakit érdekel a játékra egy általam készített single player-es mod amely a btrh 1.4 modon lapul?
  • Hecker007
    mindenféle képpen jobb választás az xp, nem csak játékra
  • Axon
    De kár, hogy nem tudok üzenetet törölni...
    Szóval a mondat amit írni akartam így hangzik:
    Aki főleg játékra használja a gépét, annak mindenképpen jobb választás az XP.
  • Axon
    Aki főleg játékra használja a gépét, annak mindenképpen jobb választás a vista.
  • Hecker007
    nem tom, vistán nekem eddig mindent ment, csak a soldiers nem akar menni, most újraraktam a gépet megpróbálom megint
  • Bossbob
    Részvétem a vista patch-el kapcsolatban bár szerintem a legjobb megoldás az lenne ha nem is használnál vistát (bár ez csak az én véleményem) mivel alapvetően úgysem jobb az xp-nél!
  • Csanjedi
    hát írták a Vista patchet.
  • Csanjedi
    hmhm, sajnos vistán nme sok minden indul el, ez tény. nézek én is vmi fórumot hátha tudnak segiteni.
  • Hecker007
    nah felakartam rakni énis, de vistán valahogy nem tudom elindítani, rátettem a vista patchet is úgyse megy, nem tudom mi lehet a baj, elindítom és "program will be terminated" tartalmú kedves kis üzenetet kapok
    valaki nem tud rá valami megoldást hogy esetleg mi lehet a probléma?
    énmár nem tom mit kezdhetnék vele
  • Csanjedi
    na ma gamespyjal mentem egy kört, és találtam vmi orosz szervert, ahol egész rendesek voltak. ugayn nem voltam vmi kimagaslo sikerpisti, de azért még emlékeztem pár dologra. tetszik a dlog. közben megtaláltam hogy 3202-es port kell. de amugy müködik szépen.
  • Hecker007
    asszem a 3210-es portot kell megnyitni, de nem vagyok benne biztos, már nagyon régen nem játszottam
  • Csanjedi
    kell vmiyen portot forwardolni?
  • Csanjedi
    na király, hát keresk én is embereket.
  • Hecker007
    hamachi nélkül is megy a játék, de hogy van-e még aki játszik azt nem tudom, én mennék szívesen, de 2-en még kevesen vagyunk... :(:(
  • Csanjedi
    sziasztok, szeretné kérdezni, hogy van e hamachis társaság, emrt jolene kicsit játszani Soldierst (1.28as patch van).
  • Axon
    Alkalom adtán majd kipróbálom ezeket.
  • juno
    Nekem a SoW is bejön, de stép a german soldiers is, de az afrika corps szerintem a legszebb, és simábban is megy, valószinű a kevesebb tereptárgy miatt...
  • Axon
    Melyik mod szebb mint az eredeti?
  • juno
    Nekem ugyanez volt pedig eredeti a game, és még a javitó patch sem segitett, úgyhogy legyalultam róla, és azóta csak a modokat nyomom, 90% megvan már hardon is, van olyan mod, ami szebb mint az eredeti!..
  • Tsaba01
    Hello. Olyan problémám van hogy már végigvittem a gamet, és szeretnék egy kicsit most szórakozni vele. A cheatet akartam megcsinálni, mindent úgy csináltam ahogy leírtak, és mégis semmi, gyorsan meghal a katona. A másik pedig, hogy letöltöttem hozzá a +3 as trainert és vmi miatt amikor aktiválom a játék elfeketedik, és nem látok semmit.

Megköszönném ha valaki segítene.
  • Hecker007
    van vista patch a játékhoz, a kódmásztörsz oldaláról le lehet tölteni
  • Rusy
    Hello

Rájöttem valahogy nem ismeri meg a 8800 gt videokártyámat ezt írja egy txtbe

E:\Games\Soldiers - Heroes of World War II\Soldiers.exe
    Soldiers: Heroes Of World War II, ver 1.28.3E [18.04.2008, 00:43]
    Total video memory reported: 2366636032
    Local video memory detected: 1878435584
  • Rusy
    Hello

Tudja valaki miért nem indul vista alatt azt írja program will be terminated
  • lee56
    én speciel 88assal szeretek békét kötni xD , néha megy 75ös jagdpanzerrel is (nem csak a méret a lényeg) ;)
  • Wreck86
    :D:D
  • m1garand
    áá nem békét kell kötni, csak az köti a békét akinek nagyobb tankja van:)
  • Hecker007
    nem ez ilyen kál óf gyútís lődőzős
  • ZaJanga
    üdv

ez milyen játék? valami háborúsos?
  • Hecker007
    btrh1.6B full
  • Hecker007
    énse olvasom sose :D csak úgy nyomkodom:D