3171
  • ThunderBite
    1.Megosztod a 2image file-t, egy másik gépen.
    2.Lekell kötni minden olvasót,égetőt a gépről. (amire installálódik)
    (Asszem minden virtuális meghajtót is ki kell kapcsolni, csak a Daemon tools kell)
    3.Aztán a SajátGép ikonon jobb klick és ott van olyan hogy "map network drive..." itt megkell keresni a megosztott könyvtárat. És ez létrehoz egy "y" meghajtót a játékkal.
    4.Innen kell emulálni. Nekem "Daemon Tools V3.46"-os van. (A Daemon Tools-ban még bekell kapcsolni mind a 4 védelmet)
    5.Felinstalálni a Gémet.
    6.Aztán már elkellene indulnia. (Bár nekem még kellett egy restart,de aztán ment)
  • formatuq
    le tudnad irni reszletesen?
    vannak akiknek jol jonne az info.
    koszi
  • ThunderBite
    Sikerült elindítanom.
    De úgy mint a Toca2-őt.
    Szal nemkell spéci olvasó, elég két XP-s gép.
  • Rusy
    még durvább mint a soldiers...
  • Chartee
    Ja mégvalami:
    Nyugtassatok meg hogy a Codename: panzershez már van működő crack mert most kezdem el leszedni, volt is ott valami crack file/mappa (nem emlékszem pontosan) mert ha az is ilyen körülményes akkor inkább le se szedem
  • Chartee
    Hello!
    Tudnátok mondani egy helyet (lehetőleg nem fizetőset), vagy egy bcdc hubot ahol nem dsl-en hanem valami gyorsabbon fenn van a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO
    Mert nem tudom megszerezni sehonnan
  • JUICE
    Kösz, akkor valszeg hiábavaló... Már 10szer próbáltam
    Na min1, majd csak jelenik meg hozzá crack is egyszer
  • skorpio7
    Nem kell kikapcsolni/letörölni semmit (nekem 2 virtuális meghajtó is műxik mellette) a lényeg a cd/dvd-olvasón van. Ha szerencséd van (azaz a mákodnak köszönhetően "jót" vettél/ vettek neked), akkor be lehet csapni a védelmet vele és 1-2-3 újraindítás után elindul a game. Más esetben azonban hiábavaló próbálkozás az egész.
  • JUICE
    Sziasztok, sajnos nekem sem sikerül... Nem felejtek el valamit? Kikapcsolom a cd-írót, lelövöm a daemont, és berakom a cd-t. Sajnos a 4-5. hibaüzenet elég kiábrándító. Szerintetek próbáljam addig amíg egyszer csak el nem indul? Köszi
  • Rusy
    jaja gratulas, szerintem a panzers is menni fog
  • skorpio7
    Gratula!

Csak megjegyzem, hogyha ezt sikerült működésre bírnod akkor a Panzers is tuti hogy sikerülhet... a lényeg hogy nem szabad feladni, mert a magyar progi sokkal "kényesebb" és lehet hogy csak 5-jére fog beindulni a lemez.
  • I.C.ram
    Köszi!!!! Sikerült!!!

Beraktam az ősrégi kreatív 24x-es cdolvasóm, ami egy ládában porosodott, és királyul elsőre bevette a dolgot :)
  • Rusy
    én úgy tudom hogy a világon nincs olyan ember akinek a ragnarockos ment volna, nekem se az megy ezért nem tudok segíteni, talán 4x-esen kellett volna kiirniés cd!dvd olvasóba jónak kéne lennie...
  • Chartee
    Ja amúgy alcohollal lett kiírva (a verzióról tippem sincs)12x-es Plextor íróval8x-osan cd-r-re (fuji) onnan telepítettem és próbáltam Teac52x-es CdRW-vel és MSI 16x-os DVD vel de mindig cd kulcs hiba. Próbáltam mindkét kóddal de semmi
  • Chartee
    Hello!
    Én még az alcoholos verzió elindításával szenvedek, tudtok valakiről akinek sikerült és ha igen hogyan????
    Sorry ha hülyeséget kérdezek de nincs időm végigolvasni az egész fórumot mert melóhelyről vagyok fenn.
  • Rusy
    ok köszi, tudom mit kell csinálni, csak elég durva, csomószor betöltöttem, és nem bírtam még a parton kinyírni mindenkit...
  • Creator
    De ugye nem a cdiróba próbáltad olvastatni? Mindenkép csak sima olvasóba próbáld, a cdirót nemárt az idekábelről lehuzni.
    Rusy!
    Az amcsi első küldinél először a világitótoronyos szigetre ussz ki, balra el hogy a reflektoros ne vegyen észre, tisztogatás a szigeten /nembaj ha alarmot fujnak/, ha kilőtted a refis csókát és a két fickót a flak-ba akkor be a flak-ba és lődd ki a stégen a reflektort de vigyázz ha nem találod elsőre el a lövegek kiszednek, ha ezzel is végeztél akkor be a járőrhajoba, egy fordulás és torpedóval kilövöd a stéget. Megjönnek a gumicsónakkal a társak és vigig kommandózod a partot.
  • I.C.ram
    Megvenni nem fogom. Reményekedem, hogy hátha működik. Bár a Panzers se nagyon ment.
  • formatuq
    marci, meg kell venni es kesz
  • I.C.ram
    Hát megpróbáltam vagy 10*, de végig ugyanaz maradt, hogy hiba :(Verbatim CDRWre írtam 4*-esen.
  • I.C.ram
    Ugye a lemez kulcs hiba üzentnek kell lennie?
  • Serpa
    majd ha már játszol vele, akkor ...

de te tudod.
  • I.C.ram
    Mert?
  • Serpa
    még ne örülj.
  • I.C.ram
    Érdekes. Nyomtam neki egy resetet, beraktam egy másik cdírót, aztán elfogadta az eredeti cdírómat is.. :)
  • Rusy
    kizárt dolog, próbálf winaspi drivert felrakni, beírod a google-ba és kidob egy csomót..
  • I.C.ram
    4.3.3.1-es CCD, amit mondtál.
  • I.C.ram
    Ja és LG 48x16x48x cdrwm van.
  • Rusy
    hanyas clone cd és milyen író?
  • I.C.ram
    Hmm.. nem tudom kiírni, mert a Clonecd progi azt írja, hogy a cd-íróm nem clonecd kompatibilis.
  • Rusy
    nem ez a poén, hogy előszőr sokszor, aztán 5, 3 és egy idő után mindig elsőre elindul, ne kérdezd hogy miért nemtom, a panzers is ugyan ez, a lényeg ha egyszer elindult dombon a tanya..
  • I.C.ram
    Köszi! És utána már rendesen menni fog, vagy mindig 10x kell inditani? :)
  • Rusy
    ja ha nem indul el vagy 10-szer csináld minimum, és a kulcsot mindig add meg újra
  • Rusy
    ezt skorpiotol loptam én is így csináltam

hát nem egyszerű, nekem műxik, de speciális dolgok kellenek, nem mindegy milyen író olvasó stb,
    én így írtam ki, nincs rá garancia hogy műxik sok embernek nem

1. Letölteni a Soldiers.Heroes.Of.WWII.PROPER.CloneCD-NCRYSO változatot.
    2. Kicsomagolni mindkét cd-t.
    3. Letölteni a CloneCD 4.3.3.1-es verziót.
    4. Venni egy RW-CD-t és 4x-es sebességgel a protected game funkcióval kiírni az 1-es CD-t.
    5. DAEMON Tools-al feltelepíteni a game-t majd elindítani - ugye itt újra kell indítani egyből a sz.gépet a védelmi szoftverek aktiválkása végett.
    6. Tegyük be CSAK a CD/DVD-OLVASÓBA az egyetlen kiírt lemezt.
    7. Játék újabb indítása, ahol meg kell adni a cd-kulcsot először: PU5CGY-2VFKAC-N9Z8SZ-3CYURQ
    8. Sikálja a cd-t egy jódarabig, majd elindul a game.
  • I.C.ram
    Légyszi írd le, hogy a clonecd-s hogyan bírtad működésre?
  • Rusy
    nekem már nincs meg a ragnarock verzió, amint meglett a clone cd-s töröltem, asszem volt mds fájl, próbáld meg dc-n megnézni

na végre megcsináltam egy kurva tank maradt az egyik vonaton, csak annyira beleolvadt a környezetbe, hogy nem láttam, megcsinltam, nem volt könnyű,
    namost az amerikaiakkal kezdtem el, 15 percem van hogy elfoglaljam a bázist, nem hittem volna hogy lesz még nehezebb, már vagy 30szor betöltöttem, de még a partra se jutok ki nagyon ötlet?
  • I.C.ram
    Valaki leírna, hogy hogyan kell kiírni, úgyhogy működjon? Nekem valami ncryso féle CloneCD-s változat van meg.
  • Disinfo
    Hi!

Az 1es Cd-hez (Ragnarok féle) alapból nincs mds file? Ha van akkor elküldené vki a [email protected] címre?

Előre is köszi
  • Rusy
    ha sárgán jelzi a térkép, akkor ott van de ha nem akkor viszont el kell hogy legyen pusztulva...
  • bgabor
    Hát nemtudom. A járműnek csak akkor minősülnek elpusztítottnak,ha atomjaikra robbannak. Nálam volt olyan,hogy egy rohamlöveg viszonylag épen maradt,pedig egy robbanás a hátára fordította. Teljesen el kell pusztítani őket. Más ötletem nincs.