Soldiers: Heroes of World War II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hi mindenki elkészítettem a mod patchét ami kijavítja az indításnál felmerülõ hibát és más bugokat is a telepítésnél a patch nem csak a mod resources mappájába másol adatokat hanem a játék resources mappájába is. Így ha más moddal akartok játszani ez lehet hátrányt fog jelenteni, tehát ha más modot akartok aktiválni elõtte a játék gyökérkönyvtárában lévõ resources mappát helyezzétek át máshova, majd ha a bobi moddal akartok meginz játszani akkor helyezzétek azt vissza.
Kérlek próbáljátok ki és írjatok!!!
mégegyszer itt a mod!!!!
Itt a PATCH ami fixálja a modot!!!!
Kérlek próbáljátok ki és írjatok!!!
mégegyszer itt a mod!!!!
Itt a PATCH ami fixálja a modot!!!!
Légyszi nézzétek meg és ha van valami véleményetek akkor csak nyugodtan ki vele, de a mod még csak béta változat.
Köszi mégegyszer a modot......THX
Elõre is köszi az érdeklõdést a linket még az elkövetkezendõ néhány napban megadom! A mod lényege nem más mint hogy a btrh modon alapszik és single playeres játékmódban játszható nem túl sok az új pálya benne fõleg tank hentelések de pályákat ti is nyugodtan készíthettek hozzá. Beletettem még a german soldiers mod egy-két single playeres küldijét is. Próbáltam összeválogatni a legtöbb modból az egységek legjobb skinjeit és szinte minden egységnek átírtam a tulajdonságait (mozgás, lövegek, páncélátütés, stb.) kb. akkora méretû mint a btrh 1.4 mivel arra épül. a mod nemsokára felkerül valószínüleg a filefrontra. Egy-két korrigációt kell még rajta végrehalytani. A harcot magpróbáltam valósághûvé tenni, vagyis a tankok sebessége, páncélzata és lövegei nagyjából hasonlóak mint a valóságban. Ezeket a következõ oldal segítségével állítottam be lehet ismeritek már:
Itt mindent megtalálhattok a német tankokkal kapcsolatban!!!
röviden ennyi hamarosan felteszem! (A következõ héten kb...)
Itt mindent megtalálhattok a német tankokkal kapcsolatban!!!
röviden ennyi hamarosan felteszem! (A következõ héten kb...)
Adhatod is mert igény az van rá.....
Ha igényetek van rá akkor szóljatok és nemsokára megadhatom a linket is!
Sziasztok valakit érdekel a játékra egy általam készített single player-es mod amely a btrh 1.4 modon lapul?
De kár, hogy nem tudok üzenetet törölni...
Szóval a mondat amit írni akartam így hangzik:
Aki fõleg játékra használja a gépét, annak mindenképpen jobb választás az XP.
Szóval a mondat amit írni akartam így hangzik:
Aki fõleg játékra használja a gépét, annak mindenképpen jobb választás az XP.
nem tom, vistán nekem eddig mindent ment, csak a soldiers nem akar menni, most újraraktam a gépet megpróbálom megint
Részvétem a vista patch-el kapcsolatban bár szerintem a legjobb megoldás az lenne ha nem is használnál vistát (bár ez csak az én véleményem) mivel alapvetõen úgysem jobb az xp-nél!
hmhm, sajnos vistán nme sok minden indul el, ez tény. nézek én is vmi fórumot hátha tudnak segiteni.
Live long and prosper.
nah felakartam rakni énis, de vistán valahogy nem tudom elindítani, rátettem a vista patchet is úgyse megy, nem tudom mi lehet a baj, elindítom és "program will be terminated" tartalmú kedves kis üzenetet kapok<#falbav>#falbav>
valaki nem tud rá valami megoldást hogy esetleg mi lehet a probléma?
énmár nem tom mit kezdhetnék vele<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
valaki nem tud rá valami megoldást hogy esetleg mi lehet a probléma?
énmár nem tom mit kezdhetnék vele<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
na ma gamespyjal mentem egy kört, és találtam vmi orosz szervert, ahol egész rendesek voltak. ugayn nem voltam vmi kimagaslo sikerpisti, de azért még emlékeztem pár dologra. tetszik a dlog. közben megtaláltam hogy 3202-es port kell. de amugy müködik szépen.
Live long and prosper.
asszem a 3210-es portot kell megnyitni, de nem vagyok benne biztos, már nagyon régen nem játszottam
hamachi nélkül is megy a játék, de hogy van-e még aki játszik azt nem tudom, én mennék szívesen, de 2-en még kevesen vagyunk... 😞😞
sziasztok, szeretné kérdezni, hogy van e hamachis társaság, emrt jolene kicsit játszani Soldierst (1.28as patch van).
Live long and prosper.
Nekem a SoW is bejön, de stép a german soldiers is, de az afrika corps szerintem a legszebb, és simábban is megy, valószinû a kevesebb tereptárgy miatt...
Nekem ugyanez volt pedig eredeti a game, és még a javitó patch sem segitett, úgyhogy legyalultam róla, és azóta csak a modokat nyomom, 90% megvan már hardon is, van olyan mod, ami szebb mint az eredeti!..
Hello. Olyan problémám van hogy már végigvittem a gamet, és szeretnék egy kicsit most szórakozni vele. A cheatet akartam megcsinálni, mindent úgy csináltam ahogy leírtak, és mégis semmi, gyorsan meghal a katona. A másik pedig, hogy letöltöttem hozzá a +3 as trainert és vmi miatt amikor aktiválom a játék elfeketedik, és nem látok semmit.
Megköszönném ha valaki segítene.
Megköszönném ha valaki segítene.
CB: Kis Lámpás Jimy
Hello
Rájöttem valahogy nem ismeri meg a 8800 gt videokártyámat ezt írja egy txtbe
E:\Games\Soldiers - Heroes of World War II\Soldiers.exe
Soldiers: Heroes Of World War II, ver 1.28.3E <18.04.2008, 00:43>18.04.2008, 00:43>
Total video memory reported: 2366636032
Local video memory detected: 1878435584
Rájöttem valahogy nem ismeri meg a 8800 gt videokártyámat ezt írja egy txtbe
E:\Games\Soldiers - Heroes of World War II\Soldiers.exe
Soldiers: Heroes Of World War II, ver 1.28.3E <18.04.2008, 00:43>18.04.2008, 00:43>
Total video memory reported: 2366636032
Local video memory detected: 1878435584
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Hello
Tudja valaki miért nem indul vista alatt azt írja program will be terminated
Tudja valaki miért nem indul vista alatt azt írja program will be terminated
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
én speciel 88assal szeretek békét kötni xD , néha megy 75ös jagdpanzerrel is (nem csak a méret a lényeg) 😉
üdv
ez milyen játék? valami háborúsos?
<#idiota>#idiota>
ez milyen játék? valami háborúsos?
<#idiota>#idiota>
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
De.<#zavart1>#zavart1>
Már régen nem játszottam vele, nameg egyébként is német billentyûzetem van,és ezen aztán van mindenféle csoda felirat.
Egyébként ösztönbõl nyomkodod a billentyûket, nem olvas el te sem... Vagy igen?😊
Már régen nem játszottam vele, nameg egyébként is német billentyûzetem van,és ezen aztán van mindenféle csoda felirat.
Egyébként ösztönbõl nyomkodod a billentyûket, nem olvas el te sem... Vagy igen?😊
nem kötekedésbõl de alap beállításban nem az end bill kell a direct controlhoz?<#circling>#circling>
Üdv!
Öröm látni,h. még van aki ismeri a gamet.
Én legalább 20x vittem végig az alap játékot, aztán a modok, meg rengeteg multi...
Ha simán lenyomjátok a 'DEL' billentyût is átválthattok folyamatos kézi irányításra. Nameg itt aztán lehet rambózni rendesen. 'F' billentyûvel alap beállításon üt,vagy ha átváltatok pl késre mikor kiugratok egy égõ tankból izgalmas dolgokat lehet csinálni.😊
Szvsz a legjobb rts játék amit valaha készítettek.
Egyébként van egy ilyen mod is,h. germansoldiers. Multiban ez is nagyon élvezetes, sztem biztos van még ilyen szerver is, bár már rég nem játszottam vele.
Ha valamivel gonban vagytok szívesen segítek.<#vigyor>#vigyor>
Öröm látni,h. még van aki ismeri a gamet.
Én legalább 20x vittem végig az alap játékot, aztán a modok, meg rengeteg multi...
Ha simán lenyomjátok a 'DEL' billentyût is átválthattok folyamatos kézi irányításra. Nameg itt aztán lehet rambózni rendesen. 'F' billentyûvel alap beállításon üt,vagy ha átváltatok pl késre mikor kiugratok egy égõ tankból izgalmas dolgokat lehet csinálni.😊
Szvsz a legjobb rts játék amit valaha készítettek.
Egyébként van egy ilyen mod is,h. germansoldiers. Multiban ez is nagyon élvezetes, sztem biztos van még ilyen szerver is, bár már rég nem játszottam vele.
Ha valamivel gonban vagytok szívesen segítek.<#vigyor>#vigyor>
Köszi
Hello
most kezdtem a játékot lehet játszani multit hamachival?
most kezdtem a játékot lehet játszani multit hamachival?
Hé srácok ide mindenfélét feltölthettek a játékkal kapcsolatban!!!
http://www.rtsbanana.com/games/1809
http://www.rtsbanana.com/games/1809
semmibaj, elnézem, most az egyszer! <#alien2>#alien2>