3171
-
kangoo #889 prim., sec. - sehogy se megy
Pogacsa: MSI-6712 -
#888 Végre a játékról is van egy kis téma.
Nagyon ott van a hangulat, alig bírom abbahagyni! Mondjuk kicsit akad néha, de nem baj. A felborult tankba nem sikerült beszállnom... Mindenesetre nagyon ott van hogy ellopom a német tankokat és 5 emberkém egy harckocsi-dandárt alkotva végiggyakja a pályát... Nem túl valóságos de olyan hangulata van, hogy hú... Éljen a soldiers! -
#887 Ja akkor nala is az lehet hogy a both helyett csak az egyest allitja be es akkor a kettes nem mukodik. -
#886 Szerintem ott a both helyett lehetne az egyes vagy a kettes csatornat kivalasztani es akkro talan ugy lehetne letiltani.
De csak tippelek.
Ha mutatsz egy kezikonyvet az alaplapodhoz tobbet tudnek segiteni. -
#885 Kangoo!
Nekem pl onboard PCI-IDE vezérlőnél kellett beállítani, device setup vagy i/o setup vagy pci chipset alatt nézzél szét. Vistzont nálam nem letiltani, hanem engedélyezni lehet, szal letiltani úgy lehet, hogy csak a másikat engedélyezem... NA ezt jól megaszondtam
-
#884 22-re levettem még skad, akkor megnézem a 11-et is,
Felborult tankot nem lehet felállítani mi? Sikeresen oldalbalőttem egy német tankot az oroszokkal, még használható lenne, de hát féloldalra van borulva. Egyébként eszméletlen jó dolog ez a mindent ripityára lehet lőni dolog, tök élethű így az egész, na meg az se piskóta, hogy az ellen kapásból szórja a gránátot, ha sejti merre vagyok, és nem csak bambán áll, ez azért nagyon ott van. -
#883 Próbáld meg a hangot a beállításoknál 22 vagy 11 kHz-re levenni, de 16 bites maradhat. Nekem azóta nem akad. -
#882 Hagproblémára nem tud senki gyógyírt? -
kangoo #881 Ezt hol tehetném meg?
Integrated periferialon belül más lehetőséget nem találtam... -
#880 Good work!
Nálatok nem fagy ki néha "Program will be terminated"-el? (Patch után azért ritkábban.) -
Bitbull #879 Húbamehúbamehúbame, alig várom hogy hazaérjek melóból és kipróbáljam, thx Juice!!! Dieeeeeee starforcee!!! -
#878 Remélem ilyen megoldást csinálnak a Panzers-hez is. -
#877 Mert valoszinu mindket ide csatornat letiltottad, igy olyan minth vincsi se lenne a gepben.
Csak azt kell letiltani amin a olvasok/irok vannak. -
#876 Kiprobaltam, nem eleg -
#875 Nofene! Elindult? :) -
kangoo #874 Nem lenne elég a device manager-ben letiltani a meghajtókat? -
CéZé #873 hehe ez tényleg megy :)))))) -
kangoo #872 'OnChip IDE: Both'
ezt kell Disabled-re állítani?
Mert utána nem engedett bootolni a gép.. -
#871 Köszi, most hogy így leírtad rájöttem miről van szó. Bár nekem nem ugyenezon volt, kib*sztam vele, fogtam oszt átkötöttem secondary slave-re az olvasót
A starforce pedig bek*phatja -
Disinfo #870 Köszi szépen, szedem és próbálkozom elindítani. -
#869 Kész! -
Disinfo #868 Ok, köszi, ment a privi -
#867 Privátba jöhet az ftp cím. -
Disinfo #866 Tudom hogy unalmas, de vki nem dobná fel nekem a subokat 1 ftp-re? Csak a subok kellenének. Adok ftp címet is, ha valaki megtenné. [email protected]
köszi -
ThunderBite #865 Mi lehet gyanús, egy képen??? -
#864 Probalt meg felrakni a patchet. -
#863 wow, ez működik ! juhéééééé -
#862 Nem en, JUICE -
#861 Pogácsa TE VAGY A KIRÁLY!!!!!!!!!!!! Müxik ezerrel,próbáljátok ki tutira megy!!!!!!!! -
#860 Az mitől lehet, hogy a játék alatt a zene akadozik? Tehát szól rendesen, és időnként meg meg szakad, sajnos elég sűrűn. -
#859 BIOSba belepsz ugy hogy valoszinu a del-t kell nyomogatnod.
Integrated periferialt keresel.
Itt pedig IDE felirat utan kutatsz.
Van ket IDE csatorna, mindengyiken max 2 eszkoz lehet.
Kulon kulon lehet ezeket az IDE csatornakat letiltani, nekem szerencsem van mert az iro es az olvaso is az a kettesen van, igy ezt letiltottam es kesz. -
#858 Hy Pogácsa, örülök hogy működik.
Viszont az felkeltette az érdeklődésemet, hogy nem kellett kihúzogatnod a kábeleket, hanem egyszerűen letiltottad az IDE vezérlőt a BIOS-ban. Nos ez nagyszerű, de én nem találtam sehol ilyen opciót! Meg tudnád mondani, kb mit kéne keresnem? Kicsit egyszerűbb lenne letiltani mint kihúzogatni (ennek is van oka: nincs leföldelve a konnektor a géphez, sazl egy ovatlan mozdulat és agyonb*sz az áram!) Ha bárki tudna segíteni megköszönném.
Üdv: Falcon -
#857 Elindult nekem is!!
Ncryso verziot telepitettem fel aztan daemonnal bemountoltam a megadott fajlt, amugy alcohol mountolassal is megy.
Biosban letiltottem az IDE 2-ot (ezen van az iro meg az olvaso), szoval nem kellett fizikalisan huzkodnom semmit.
Kosz szepen JUICE a megoldasert! -
#856 Na hátha ahhoz is lesz vmi, addig meg itt a soldiers.
Valaki lenne olyan jó és csinálna egy képet a főmenüben ahol a tankot mutattja és beszúrná ide akár kicsiben is /ne túl kicsi/ mert vmi nekem gyanús. Előre is kösz. -
Rusy #855 hát a panzers sokkal kényesebb, ez elsőre kiírva sikerült, mostmár mindig megy elsőre, de a panzers egy kicsit súlyosabb eset, eddig az is ment kiírva, 4x5x kellett indítani, de elindult mostmár nem, meg olyat csinál hogy a másolásvédelmen túljut, aztán nem indul el, bár ez már lehet windows gond, de ha krekkelem meg egyből elindul visszarakom az eredeti exe-t párszor indítom néha lemezkulcshiba, néha meg elindulna eltűnik a védelem ablak, de a desktopot látom még csak meg se próbál elindulni... -
#854 Ez a ragnarokos vagy a masik verziohoz jo? -
Disinfo #853 Hi!
Nagyon nincs szerencsém ezzel a gammel.Leszedem Ragnarokot nincs mds file. Megszerzem, kiírom, nem indul. Most leszedtem CloneCD-s változatot, ehhez meg nincs sub. Hihetetlen. Vki elküldené a 2 subot a [email protected] címre?
Előre is köszi -
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elindult, de jó, a Panzershez nincs véletlenül ilyen? -
#851 Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amiről ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:
1. Fel kel pakolni a soldiers-t
2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenőrzött szektorokat tartalmazzák)
4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem működött)
5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!
persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...
Végre tudok vele játszani! -
Rusy #850 nekem ez megy tökéletesen kiírva, de nemtom meddig, mert a panzers most nem akar elinduli nemtom mi történt, de a soldiers elsőre elindul, ez meg nem, lehet kipróbálom ezt a panzersal...