3171
  • kangoo
    prim., sec. - sehogy se megy

Pogacsa: MSI-6712
  • JUICE
    Végre a játékról is van egy kis téma.

Nagyon ott van a hangulat, alig bírom abbahagyni! Mondjuk kicsit akad néha, de nem baj. A felborult tankba nem sikerült beszállnom... Mindenesetre nagyon ott van hogy ellopom a német tankokat és 5 emberkém egy harckocsi-dandárt alkotva végiggyakja a pályát... Nem túl valóságos de olyan hangulata van, hogy hú... Éljen a soldiers!
  • Pogacsa--
    Ja akkor nala is az lehet hogy a both helyett csak az egyest allitja be es akkor a kettes nem mukodik.
  • Pogacsa--
    Szerintem ott a both helyett lehetne az egyes vagy a kettes csatornat kivalasztani es akkro talan ugy lehetne letiltani.
    De csak tippelek.
    Ha mutatsz egy kezikonyvet az alaplapodhoz tobbet tudnek segiteni.
  • JUICE
    Kangoo!
    Nekem pl onboard PCI-IDE vezérlőnél kellett beállítani, device setup vagy i/o setup vagy pci chipset alatt nézzél szét. Vistzont nálam nem letiltani, hanem engedélyezni lehet, szal letiltani úgy lehet, hogy csak a másikat engedélyezem... NA ezt jól megaszondtam
  • Shep
    22-re levettem még skad, akkor megnézem a 11-et is,

Felborult tankot nem lehet felállítani mi? Sikeresen oldalbalőttem egy német tankot az oroszokkal, még használható lenne, de hát féloldalra van borulva. Egyébként eszméletlen jó dolog ez a mindent ripityára lehet lőni dolog, tök élethű így az egész, na meg az se piskóta, hogy az ellen kapásból szórja a gránátot, ha sejti merre vagyok, és nem csak bambán áll, ez azért nagyon ott van.
  • JUICE
    Próbáld meg a hangot a beállításoknál 22 vagy 11 kHz-re levenni, de 16 bites maradhat. Nekem azóta nem akad.
  • Shep
    Hagproblémára nem tud senki gyógyírt?
  • kangoo
    Ezt hol tehetném meg?
    Integrated periferialon belül más lehetőséget nem találtam...
  • B@ldrick
    Good work!
    Nálatok nem fagy ki néha "Program will be terminated"-el? (Patch után azért ritkábban.)
  • Bitbull
    Húbamehúbamehúbame, alig várom hogy hazaérjek melóból és kipróbáljam, thx Juice!!! Dieeeeeee starforcee!!!
  • grebber
    Remélem ilyen megoldást csinálnak a Panzers-hez is.
  • Pogacsa--
    Mert valoszinu mindket ide csatornat letiltottad, igy olyan minth vincsi se lenne a gepben.
    Csak azt kell letiltani amin a olvasok/irok vannak.
  • Pogacsa--
    Kiprobaltam, nem eleg
  • a.carkey
    Nofene! Elindult? :)
  • kangoo
    Nem lenne elég a device manager-ben letiltani a meghajtókat?
  • CéZé
    hehe ez tényleg megy :))))))
  • kangoo
    'OnChip IDE: Both'

ezt kell Disabled-re állítani?
    Mert utána nem engedett bootolni a gép..
  • JUICE
    Köszi, most hogy így leírtad rájöttem miről van szó. Bár nekem nem ugyenezon volt, kib*sztam vele, fogtam oszt átkötöttem secondary slave-re az olvasót
    A starforce pedig bek*phatja
  • Disinfo
    Köszi szépen, szedem és próbálkozom elindítani.
  • skorpio7
    Kész!
  • Disinfo
    Ok, köszi, ment a privi
  • skorpio7
    Privátba jöhet az ftp cím.
  • Disinfo
    Tudom hogy unalmas, de vki nem dobná fel nekem a subokat 1 ftp-re? Csak a subok kellenének. Adok ftp címet is, ha valaki megtenné. [email protected]

köszi
  • ThunderBite
    Mi lehet gyanús, egy képen???
  • Pogacsa--
    Probalt meg felrakni a patchet.
  • ReTeK
    wow, ez működik ! juhéééééé
  • Pogacsa--
    Nem en, JUICE
  • Solid Snake
    Pogácsa TE VAGY A KIRÁLY!!!!!!!!!!!! Müxik ezerrel,próbáljátok ki tutira megy!!!!!!!!
  • Shep
    Az mitől lehet, hogy a játék alatt a zene akadozik? Tehát szól rendesen, és időnként meg meg szakad, sajnos elég sűrűn.
  • Pogacsa--
    BIOSba belepsz ugy hogy valoszinu a del-t kell nyomogatnod.
    Integrated periferialt keresel.
    Itt pedig IDE felirat utan kutatsz.
    Van ket IDE csatorna, mindengyiken max 2 eszkoz lehet.
    Kulon kulon lehet ezeket az IDE csatornakat letiltani, nekem szerencsem van mert az iro es az olvaso is az a kettesen van, igy ezt letiltottam es kesz.
  • JUICE
    Hy Pogácsa, örülök hogy működik.
    Viszont az felkeltette az érdeklődésemet, hogy nem kellett kihúzogatnod a kábeleket, hanem egyszerűen letiltottad az IDE vezérlőt a BIOS-ban. Nos ez nagyszerű, de én nem találtam sehol ilyen opciót! Meg tudnád mondani, kb mit kéne keresnem? Kicsit egyszerűbb lenne letiltani mint kihúzogatni (ennek is van oka: nincs leföldelve a konnektor a géphez, sazl egy ovatlan mozdulat és agyonb*sz az áram!) Ha bárki tudna segíteni megköszönném.
    Üdv: Falcon
  • Pogacsa--
    Elindult nekem is!!
    Ncryso verziot telepitettem fel aztan daemonnal bemountoltam a megadott fajlt, amugy alcohol mountolassal is megy.
    Biosban letiltottem az IDE 2-ot (ezen van az iro meg az olvaso), szoval nem kellett fizikalisan huzkodnom semmit.
    Kosz szepen JUICE a megoldasert!
  • Shep
    Na hátha ahhoz is lesz vmi, addig meg itt a soldiers.

Valaki lenne olyan jó és csinálna egy képet a főmenüben ahol a tankot mutattja és beszúrná ide akár kicsiben is /ne túl kicsi/ mert vmi nekem gyanús. Előre is kösz.
  • Rusy
    hát a panzers sokkal kényesebb, ez elsőre kiírva sikerült, mostmár mindig megy elsőre, de a panzers egy kicsit súlyosabb eset, eddig az is ment kiírva, 4x5x kellett indítani, de elindult mostmár nem, meg olyat csinál hogy a másolásvédelmen túljut, aztán nem indul el, bár ez már lehet windows gond, de ha krekkelem meg egyből elindul visszarakom az eredeti exe-t párszor indítom néha lemezkulcshiba, néha meg elindulna eltűnik a védelem ablak, de a desktopot látom még csak meg se próbál elindulni...
  • Pogacsa--
    Ez a ragnarokos vagy a masik verziohoz jo?
  • Disinfo
    Hi!

Nagyon nincs szerencsém ezzel a gammel.Leszedem Ragnarokot nincs mds file. Megszerzem, kiírom, nem indul. Most leszedtem CloneCD-s változatot, ehhez meg nincs sub. Hihetetlen. Vki elküldené a 2 subot a [email protected] címre?

Előre is köszi
  • Shep

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elindult, de jó, a Panzershez nincs véletlenül ilyen?
  • JUICE
    Sziasztok, tegnap végre nekem is sikerült elindítani!
    Persze ez nem lenne olyan fontos, de egy teljesen más módszert alkalmaztam, mint amiről ti itt beszéltek, ezt most iktatnám:

1. Fel kel pakolni a soldiers-t
    2.Ezután húzzuk le az ÖSSZES CD-meghajtónkat az IDE kábelről
    3.Töltsük le ezt itt:http://www5.eastgame.net/attachment/231/zip/469317_4234368.zip(ezek egy kb. 1 kb-os image fájlt írnak le, melyek kizárólag a starforce által ellenőrzött szektorokat tartalmazzák)
    4.Ezután az imént letöltött image-t mountoljuk be Alcohol120%-kal (lehet, hogy daemon is jó, de nekem nem működött)
    5. Indítsuk el, és ha minden jól megy akkor a starforce pillanatokon belül áténged!

persze HANGSÚLYOZNÁM HOGY EZ NEKEM VOLT ÍGY! Tehát nem biztos hogy mindenkinek sikerül, de egy próbát megér...

Végre tudok vele játszani!
  • Rusy
    nekem ez megy tökéletesen kiírva, de nemtom meddig, mert a panzers most nem akar elinduli nemtom mi történt, de a soldiers elsőre elindul, ez meg nem, lehet kipróbálom ezt a panzersal...